PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : av kolik uye ve ziyaretcilerine davet

kazım bozkurt
07.Aralık.2008, 07:59
sayın arkadaşlar herkesin bayramını kutlarım ve herkese hayırlı tatiller dilerim
arkadaşlar herkes yani bazı arkadaşlar bayram tatili için yollara cıkıyo bakın arkadaşlar ben byram tatili için yola cıkan arkadaşları bekliyorum
İZMİR-AYDIN OTOYOLUNDAN GECEN TUM ARKADAŞLAR UGRAŞIN BİR CAYIMI KAHVEMİ İÇSİN
bakın bugun bir tane arkadaşla sans eseri tanıştık oda avkoligin yakın takip eden bir misafir miş neyse arkadaşlar herkesi beklerim
saygılarımla

NOT:ARKADAŞLAR GECİPTE UGRAMADAN OLURSA BİR CAYIMI KAHVEMİ İÇMEDEN GECEN OLURSA DARILIRIM

ADRES:izmir aydın otoyolu kamil koç mola noktası shell dinlenme tesisleri ((otoyolda tek ust gecit var orasıdır))
ben gece vardiyesiyim saat akşam 06.30 dan sabah 8.00 kadar ordayım herkesi beklerim

saygılarımla SEMİH AÇIŞ

Mesut BÜLBÜL
07.Aralık.2008, 14:02
semih kardeşim inşallah diyelim bu nazik ve efendi bir güzel davetin icin sana cok teşekkür ederim nasip olursa denizli afyon dinar kütahya direk sanırım gidiş dönüştede civril ışıklı beydilli barajı olabilir ÖRDEK AVI oradada eskiden avcı doslarım var uğramayı pilanlıyorum diye düşünüyorum selamlar sayğılar sana semih kardeşim KURBAN bayramınızı EN İCTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM
MESUT BÜLBÜL

kazım bozkurt
07.Aralık.2008, 14:47
saol abim bende beklerim

07.Aralık.2008, 14:52
Semihçigim,çok iyi düşünmüşsün,malum önümüz bayram.Bu vesile ile geçen arkadaşlarlada tanışma fırsatı bulmuş olursunuz.selamlar..

sipsak
07.Aralık.2008, 15:37
semıh kardesım nazık davedın ıcın tesekkurler ınsallah avcı dostlarla tanısmak nasıp olur

fevzi dursun
07.Aralık.2008, 16:05
semihçim nazik davetin için teşekkür ederiz. umarım oradan geçen avkolik dostlarımız senin acı kahveni içmeden geçmezler. sana iyi bayramlar diliyorum. inşallah bayramdan sonra tekrar görüşürüz.

07.Aralık.2008, 17:44
SAĞ OL KARDEŞ SENİN VE TÜM AVCI KARDEŞLERİN BAYRAMI KUTLU OLSUN. İNŞALLAH BİRGÜN OLUR.

Mustafa ÇİL
07.Aralık.2008, 20:57
inşallah gardaşım teşekkür ederiz

mustafa aydoğmuş
07.Aralık.2008, 21:04
semih afyona ters yoksa uğrardım teşekürler

kazım bozkurt
09.Aralık.2008, 06:46
semih afyona ters yoksa uğrardım teşekürler

mustafa abim bak hemserin cok yanımda vallah ters falan deme yolun duşerse beklerim hemşerilerinde cok sevinir bence

herkese tşk ederim her zaman beklerim tum dostların bayramını kutlarım

09.Aralık.2008, 19:53
İnce düşüncenden dolayı teşekkürler
erenlerin sağı solu belli olmazmış....

kazım bozkurt
10.Aralık.2008, 05:48
teşekkurler enişte