Orijinalini görmek için tıklayınız : ALLAH A EMANET OLUN...ORÇUNDAN SEVGİLER...
SEVGİLİ KARDEŞLERİM VE ABİLERİM,12 ARALIK CUMA GÜNÜ ALLAH IN İZNİYLE VATANİ GÖREVİM BAŞLIYOR...UZUN Bİ SÜRE ARANIZDA OLAMICAM...AVKOLİK BANA BİR ÇOK DOST KAZANIRDI...BÜYÜKLERİMİN ELLERİDEN,KÜÇÜKLERİMİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM...
ALLAH A EMANET OLUN...
ACEMİLİĞİM; BİLECİK/SÖĞÜT JANDARMA ULAŞTIRMA ER EĞİTİM TABUR KOMUTANLIĞI...USTA BİRLİĞİMDEN DE HABERİNİZ OLUR...
fevzi dursun
09.Aralık.2008, 05:28
sevgili orçunu sen ve diğer silah arkadaşlarına allah hayırlı tezkereler versin kardeşim. güle güle git güle güle gel hepiniz allaha emanet olun.
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER...
kazım bozkurt
09.Aralık.2008, 06:06
allaha emanet ol abim arkanda geliyom haırlı teskereler
vedat oncu
09.Aralık.2008, 06:34
EN GÜZEL GÜNLER EN GÜZEL GECELER SENİN VE SİLAH ARKADAŞLARININ OLSUN,ALLAHA EMANET KARDEŞ.RASTGELE http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
sevgili orçun sen ve diğer silah arkadaşlarına allah hayırlı tezkereler versin kardeşim. güle güle git güle güle gel hepiniz allaha emanet olun.
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER..
orçunum allaha emanet ol şimdiden hayırlı teskereler. benlik bişey olursa cep açık koçum görüşürüz
kapadokyali_1981
09.Aralık.2008, 08:00
Gitte Denizlideki hayvanlar bi rahat uyku uyusun Orçunum. Buna en çok ördekler sevinecek heralde. Şaka bi yana Allah dönüşten mahrum etmesin kardeşim. Şimdiden hayırlı teskereler. Allaha Emanet Ol.
o orçun kardeş hayırlı olsun bizim buraya geliyorsun hafta sonları uğur la ziyaretine geliriz seni yalnız bırakmam vede tanışırız .
selam çetinim naber dediğin gibi burdayım bayramın kutlu olsun bu arada iyisindir
tüm av kolik üyelerinin mubarek kurban bayramı kutlu olsun ben yeni katıldım aranıza herkese selam.
avcibayram
09.Aralık.2008, 09:27
Değerli kardeşimiz
Sizde ALLAHA emanet olun ne kadarı güzel senin gibi evlatımız vatanı vazifesine koşarak gitmesi senin gibi bir evlatımızdan gurur duyoruz.
Allah seni ailene ve sevdiklerine kavuştursun.
ALLAHA EMANET OL.
bozbaki
09.Aralık.2008, 10:21
Hadi hayırlı teskereler Orçun allaha emanet ol (iki sene sonra görüşürüz) Anladın sen onu.
imported_avkolik
09.Aralık.2008, 11:09
Sevgili Orçun, Deli oğlan;
Allah hayırlısı ile sevdiklerine kavuşturur inşallah...Askerliğin boyuncada görüşeceğiz elbet..
Şimdiden hayırlı teskereler...Allah'a emanetsin...
unforgiven
09.Aralık.2008, 12:25
Rabbim hayırlısı ile vatani görevini yerine getirebilmek nasip etsin canım kardeşim...Bu bizim borcumuz bu bizim ödevimiz kesinlikle yerine gelecek...Rabbim sabrını artırsın canım kardeşim sağ salim geri dönebilmen dileğiyle...Ne mutlu sana ne mutlu senin gibi olan hazır asker kardeşlerimize...
Saygılarımla...
kardeşim büyük bir avcıdır aramızdan ayrılması kötü olacak fakat ülkenin başında çok tilkiler dönüyor onları temizleyipte gelmesini dileriz . vedalaşmıştık ama yinede iyi yolculuklar hayırlı teskereler kardeşim orçunum .http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/77.gif
Alpay'ım güzel demiş Tilkiler için buna birde Sansarları eklesek
kökünü kazıyıp gelmek nasip olur inşaallah..
Eminim ki Orçun kardeşimde bunu canı gönülden istiyordur...
Halil KÜÇÜK
09.Aralık.2008, 20:48
Hadi bakalım güle güle git orçunum
Allah emanet ol
Selamlar
Mustafa ÇİL
09.Aralık.2008, 21:10
ŞEREFTİR AY YILDIZ ALTINDA NÖBET
VATANIN HER KÖŞESİ,SENİN GİBİ MEHMETLERE EMANET
SAĞ GİDESİN,SAĞ GELESİN
ORÇUNUM HAKKINI HELAL ETTT
ALLAHA emenet ol orçun hayırlı tekereler.
mustafa aydoğmuş
10.Aralık.2008, 20:25
allaha emanet ol kardeşim şimdiden haırlı teskereler
ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN...BU GECE SAAT 23:30 DA ÇIKIYORUM DENİZLİDEN...DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN...
Mustafa ÇİL
11.Aralık.2008, 11:51
dualar bütün vatan evlatlarınadır gardaşım
ALLAH a emanet ol
Orçunum Allaha emenet ol.Dualarımız seninle.Allah güle güle gidip gelmek nasip etsin İnşallah.selamlar.
Orçunum Allaha emenet ol.Dualarımız seninle.Allah güle güle gidip gelmek nasip etsin İnşallah.selamlar.
Yolun açık olsun kardeşim. :)
Mesut BÜLBÜL
13.Aralık.2008, 13:51
orcun kardeşim sağılcakla vargel kardeşim vatani görevinde başarılar dilerim allaha emanet olasın diyorum
İsmail ÇIKRIKÇI
14.Aralık.2008, 20:34
Orçunum dualarımız seninle Hayırlı teskereler.
imported_avkolik
15.Aralık.2008, 06:11
O şimdi asker :D 15 Ay aramızda yok Orçun...Gelinceye kadar bu konuyu kilitliyorum ...Gelince hoşgeldin mesajlarını inşallah bu başlık altından atarız...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.