Orijinalini görmek için tıklayınız : av tüfegi ve sokları
muhammet teker
14.Aralık.2008, 20:05
merhaba av kolık dostları,abılerıme sormak ıstedım.ava yenı başlamış olarak keklık, bıldırcın avında kullanacagım tüfegın namlu uzunlukları ve sokları ne olacak,bu sezon baya bı keklıge kendı tufegımle atış yaptım bır tane vurabıldım,3/1 soku acaba normalmı bana yardımcı olursanız sevınırım,cevaplarınızı beklıyorum.rasgele
keklik ve bıldırcın için kısa namlu kullanmanı tavsiye edebilirim.65 namlu iyi olacağını değerlendiriyorum.
genel av için ise 71 namlu 5/3 şok kullanıyorumgayette memnunum tavsiye edebilirim.(tüfeğin markasıda öenmli olabilir.)
kapadokyali_1981
14.Aralık.2008, 20:54
Bu aslında çok geniş bi konu. Tüfeğin uzunluğu hangi, mevsimde avlanacağı vs. Ama en ideali keklik avında 71 namlu 3/2 şoktur. Özellikle bu mevsimlerde biraz daha mesafeli kalkar keklik.
muhammet teker
15.Aralık.2008, 19:34
gondermış oldugunuz yanıtlar ıcın teşekkur edrım,kullanmış oldugum tufek huglu 104 a modelı super pozedır.71 namlu şokuda 1/3 tur.ben bıldırcına ve keklıge galıba bıraz yakın atıyorum onun ıcın vuramadım,neyse bıdahakı sezona bıraz kısa ve numarası buyuk soklu bı poze yaptırmayı dusunuyorum saolun abıler rastgele
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.