PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Köyümü Seviyorum

Alpaslan YELGEÇER
15.Aralık.2008, 15:13
merhaba canım avcı abilerim.köyüme duyduğum aşırı sevginin bana güzel şeyler yaptıracağından emindim.şu günlerde bu aşırı sevginin meyvelerini almaya başladım.geçen yıl yerelnet.com adlı sitede faal olmaya çalışmıştım.bu sene içimdeki bu sevgiyle başka platformlarda köyümü savunmaya başladım.bu sene köyümüz hakkında arştırma kokan bir yazı da yazdım ve bu yazıyı köy halkının tarihi hakkında bilinçlenmesi için gerekli makamlara sundum.internette koyhane.tarimziraat.com adlı sitede kütahya çavdarhisar afşar köyü bölümüne girdiğinizde katkılarımı görebilirsiniz(.http://koyhane.tarimziraat.com/kutahya/cavdarhisar/afsar_koyu-23484/afsar_koyu.html) ya da boşverin bu uzun işleri google.com' da alpaslan yelgeçer yazın ve karşınıza çıkan ilk siteyi tıklayın.saygılarımı sunarım.

imported_avkolik
15.Aralık.2008, 15:34
Güzel çalışma güzel uğraş kardeşim...Ben internette site işlerine ilk başladığımda kendi köyümü tanıtan bir site yapmıştım hala da aktiftir bu site...İnsan doğup büyüdüğü yerleri tanıtınca değişik bir haz alıyor vesselam :)