Orijinalini görmek için tıklayınız : ustalara bı sorum var
sipsak
15.Aralık.2008, 18:48
abılerım sayın ustalarım av kopeklerımızı avdan sonra arkası acık araba ıle getırdıgımızde av kopeklerın koku alma duyusu kayboldugunu duydum bu konudakı bılgılerınızı paylasırsanız cok sevınırım
kapadokyali_1981
15.Aralık.2008, 19:15
Kesinlikle doğru ben bu sene bi kaç kez çift kabin mitsubishi ile götürdüm hayvan inan bana nefes almakda dahi zorlanıyor bırak av yapmayı. 2 saat boyunca kuşları atladı atladı geçti sonra hayvan kendine geldi.
sipsak
15.Aralık.2008, 19:17
tesekkurler omerım
sipsak
15.Aralık.2008, 19:59
MUSTAFA ABIM SENINDE BILGILERINDEN YARARLANMAK ISTIYORUM BU DEGERLI BILGILERINIPAYLASIRSAN SEVINIRIM
güzel kardeşim mutlaka köpeğini rüzgardan koru özellikle ıslakken ,hereket etmeyen köpek cereyan ve rüzgarda asla kalmamalı özellikle kışın hemen hasta olur sadece koku değıl bir çok hastalığa davetiye çıkarırsın acizhane saygılarımla.
Şunu unutmayalaım ki onlarda bir can taşıyor..
Evdeki eşimize çocuğumuza nasıl özen gösteriyorsak
beslediğimiz bir hayvana da o kadar özen göstermeliyiz..
Bu av köpeği olur kuş olur kedi olur farketmez....
Onun için bilhassa ava çıkaracağımız köpeğimize gereken özeni
göstermeliyiz...
Avdan sonra açık bir şekilde köpeğimizi taşımak her türlü hastalığa davette diyebiliriz
Aman dostlar köpeklerimize iyi bakalım onlar bizim avdaki en iyi partnerimiz..
mustafa aydoğmuş
16.Aralık.2008, 08:36
abi avdandan sonra köpeği bağladığın yer dahi sıcak olması lazım kışın bizler bile hasta oluyoruz köpek kokusu üşüdüğü zaman gider diye biliyorum gerçi ustalar dahi iyi bilir saygılar
Mustafa ÇİL
16.Aralık.2008, 17:25
sevgili ufuk gardaş
çok dostumuz elinden geleni ve beynindeki düşünceleri çok güzel şekilde anlatmaya ve dile getirmeye çalışmış
av sonrası köpeğiniz çok fazla efor sarfetmiş ve yorgun bir haldedir.
köpeğiniz , yaşını almış ve usta bir köpek ise arkası açıkda olsa kendini korumaya yönelik hareketler yapacaktır
örneğin: kıvrılarak,burnunu ,kuyruğunun altına sokarak bir paket misali sıcak kalmaya çalışır....Bu hareket köpeği %50 koruyacaktır
ama köpeğiniz genç bir hayvan ise
işde dostların söyledikleri hastalıklara ve drençsizliğe yol açacak ,ilerki günlerde siz fark etmesenizde rahatsızlanacaktır....
bu görsel olabilir kokusal olabilir
fiziksel olabilir
siz siz olun açık araç ta köpeğinizi özellikle av dönüşü taşımayınız saygılarımla gardaş
sipsak
17.Aralık.2008, 18:35
dum dostlarıma ve buyuklerıme bılgılerı ıçın tesekkurlerımı bı borc bılırım
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.