Orijinalini görmek için tıklayınız : kopay arıyorum
satılık kopay arıyorum ilgilenen arkadaşların dikkatine
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 20:32
gel gardaşım sanada yardımcı olayım kopaydan çok fazla anlamam ama
bakarsın avını görürsün alırsın bir kopay
kopay avı görülmeden alınmaz
tavşancımı domuzcumu ?
tavşancı abi avını görücez tabiki mauter de olur
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 20:43
valla yılmaz gardaşım canlı hayvanın muayyeri olmaz
gelecen köpeğin kendi merasında avına bakacan
beğenirsen alacan
bende sadece aracı olacam misafir edecem gardaşım
bizim buranın kopaylarıda meşhurdur gardaş
kazım bozkurt
15.Aralık.2008, 21:45
her iki tarafada hayırlı ıolsun
Mustafa ÇİL
15.Aralık.2008, 22:44
buyursun gelsin
misafirimiz olsun gardaşım
Sayın Çil;
Helal olsun size,her derde dermansınız.
mustafa aydoğmuş
16.Aralık.2008, 08:45
abi bende ingiliz var domuza ferma veriyor ama getiremiyor hehehe kovuyorda şaka bi yna emetin bütün köpekleri meşşurdur özellikle kırmalrı
Mustafa ÇİL
16.Aralık.2008, 20:52
her derde deva allahtandır gardaşım
bizmkisi sadece köperü olmak
helal olsun mustafa agbi sana herkeze elinden geldigi kadaryardımcı olmaya çalışıyorsun taktir ettim
Rasgele
merhaba aşşağıda linkini vereceğim kopoylar benimdir.dişi linda 10 aylık surekli gitti tavsana keş ve diğer abisi ise muayyer tavsancıdır başka şeye gitmezler.eğer içlerinden birini beğenirseniz yardımcı olabilirim size.selamlar
http://www.avkolik.net/forum/av-kopegi-alim-satim-ilan/3-adet-muayyer-tavsanci-kopoy-aile-satiliktir/
sagolasın feyyaz alı abi ben pointer beslemek istiyorum köpeklerin çok güzel ama bana gelmez
ilgin işin çok teşekkür ederim
sipsak
22.Şubat.2009, 11:59
mustafa abım hızır acıl gıbı yetıstın yıne alacak arkadasada sımdıden hayırlı olsun
Sebahattin AVCI
22.Şubat.2009, 20:48
YILMAZ USTA NUMARASINI TANIMADIĞIM BİR NUMARA bana mesaj atmış 05453929496 bu numara bizde satılık 6 yaşında kuşcu köpek var demiş iyi bir kopay tavşancı ile takas olur demiş konturüm yok arayamadım acaba senmisin
sonra ben kopay bakmıyorum ki benim kızım sarı kafa cesi pointer şuan
Ersu ULUSOY
06.Mart.2009, 15:35
slm arkadaşım bizde tavşancı kopay var istersen ikisinide satabilirim 5 er yaşında kardeş erkek muayerdir denenerek satılacaktır istersen konuşuruz senden cvp bekliyorum avci-ersu@hotmail.com
SELAMIN ALEYKÜM ABİ BEN DE 1 HAFTALIK YAVRU VAR BÜYÜSÜN VERİYİM ANASI SÜPER BABA SIDA SÜPER 1 CİFT VAR
Ersu ULUSOY
08.Mart.2009, 07:56
ve aleyküm selam kardeşim ben köpeklerimi bakacak yer olmadığından satıyorum zaten ilgin için tşk ler
herkeze merhaba bende bir çift safkan tavşancı beagle var erkek 11 aylık dişi10.5 aylık temel eğitimleri veriliyor ilgilenen avcı arkadaşlara duyurulur. 05372742099
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.