PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TAF SEÇİME GİDİYOR

16.Aralık.2008, 07:10
18 Aralık 2008 günü Türkiye Atıcılık ve Avcılık federasyonu'nun olağan genel Kurulu yapılacak.

Bu seçim ülkemiz avcılığının akibetini belirleyecek...
Avcılık : Tamam mı ? Devam mı ?

Sn.Metin Sertoğlu'nun 26 yıllık krallığına son veren mevcut başkanımız sayın L.Aral ALİŞ , seçildiği günden bu güne biz avcıların hep yanında oldu.

Bunu en iyi bilenlerdenim , son 4 yılki MAK toplantılarına katılıyorum ülkemiz avcılığının geleceği için bu toplantılarda tüm ekip olarak gayretleri bir avcı olarak takdir ediyorum.

Sn. Metin Sertoğlu başkanlığı döneminde , geçmişte avcıyken yaptığı katliamları yaşı biraz ilerleyince unutup ülkemiz avcılığını bitirme uğraşı içine girmişti.

O zamanlar Sn. Mahmut Kulein ve onun saflarında olanlar yazdıkları gazetelerin köşelerinde birbirlerine atmadık iftira bırakmıyorlardı, hatta bazıları ile mahkemelik bile oldular.

Şimdi de ülke avcılığını biz kurtaracağız masalı ile avcıları kandıranlar Sertoğlu ile aynı saflarda !..

Bu na söylenecek tek sözüm olur.

Yazık hem de çok yazık...

Bu ülkede avcılığa gönül veren herkesin bir şeyler yapması gerekiyor.

İllerindeki delegeleri uyarmak !

Bu seçimde ülkemiz avcılığını ve atıcılığını iyi yerlere getirme uğraşı veren sayın Latif Aral ALİŞ ve ekibini destekliyor ve başarılar diliyorum.

Mustafa ÖZKAN
Milas Avcılar Der.Bşk.
MAK üyesi

fevzi dursun
16.Aralık.2008, 07:41
sayın Latif Aral ALİŞ ve ekibinin allah yar ve yardımcısı olsun. dualarımız onlarla. bizler bu ekibi hakettiği yerde görmek isteriz. sonuçları merakla beklemekteyiz.

mustafa abim bu hatırlatma için teşekkür ederiz.

16.Aralık.2008, 08:25
Sevgili başkan üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız..
Biz avcılar için kim faydalı olacaksa onun yanındayız her zaman..
Latif bey ve ekibine şimdiden başarılar dilerim...

kazım bozkurt
16.Aralık.2008, 08:36
cok guzel bir hatırlatma olmuş işallah istediginiz gibi olur sayın Latif Aral ALİŞ bey ve ekibine başarılar deriz elimizden geleni yapmaya hazırız gelecekteki avcıların yolunu acacak insanlara ihtiyacımız var yolunu kapayacak olanlara deil latif bey dualarımız sizinle

mustafa aydoğmuş
16.Aralık.2008, 08:50
rant peşinde olanların değil avcının yanında olanların yanındayız allah yardımcısı olsun başkanım

Mustafa ÇİL
16.Aralık.2008, 09:14
teşekkürler başkanım

16.Aralık.2008, 11:21
Arkadaşlar Metin Sertoğlu'nun başkanlığı döneminde yakınan ve bu kişiyi yıkmak için uğraşan bazı bölge federasyonları şimdi bu kişi ile aynı cephede yer alıyorlar !!!

Yorum sizin...

16.Aralık.2008, 11:32
teşekkürler başkanım

Alpaslan YELGEÇER
16.Aralık.2008, 13:36
hayırlısının olamsını temenni ederim

18.Aralık.2008, 12:25
TAF seçiminde son durum Divan başkanlığı seçimi :

L.Aral Aliş : 160 oy

Metin Sertoğlu : 38 "

Bu iş bitmiştir , hayırlı olsun.

fevzi dursun
18.Aralık.2008, 12:49
hadi hayırlı olsun avcı camiamızıa. iyi olan kazanmış. sayın başkanımızı devam eden görevinin başarılarının devamı ile. allah utandırmasın.

18.Aralık.2008, 13:01
Biraz önce asbaşkanımız Atilla TANKUT ile görüştüm.

Kesin sonuç ;

L.Aral ALİŞ :128

Metin Sertoğlu : 48

Ülke avcılığına hayırlı uğurlu olsun.

mustafa aydoğmuş
18.Aralık.2008, 13:23
başkanım hayırlı ugurlu olsun hepimize hadi hayırlısı kolay gelsin şimdiden

18.Aralık.2008, 13:57
başkanım hayırlı uğurlu olsun.

18.Aralık.2008, 14:00
Av camiasına hayırlı olsun.

Mesut BÜLBÜL
18.Aralık.2008, 14:05
başkanım hayırlı ugurlu olsun hepimize hadi hayırlısı kolay gelsin şimdiden

kazım bozkurt
18.Aralık.2008, 14:44
av camiazamıza hayırlı olmasını temenli ederim her zaman dogru olan kazanır saygılar

19.Aralık.2008, 08:33
Ülkemiz avcılığına hayırlı olsun, bundan sonra daha fazla çalışarak avcılığımızıdaki zorlukları asgariye indirmesi umuduyla yeniden TAF yönetimine şeçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.