PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ERMENİLERDEN ÖZÜR DİLEYECEKLERMİŞ

19.Aralık.2008, 08:35
Sevgili avcı dostlar eminim bu özür meselesini duymuşsunuzdur.Bir grup aydın (kime ve neye hizmet ettikleri belli olan sıcak evlerinde ülke kurtaran sosyete) 1915 de olduğunu söyledikleri felaketten dolayı ermenilerden özür diliyorlarmış ve bir kampanya başlatmışlar.Bu acıyı paylaşıyorlarmış.
Kendini Türk olarak tanıtan bu şahıslar ermeniler tarafından doğu analodulada katledilen 517.000 müslümanın acısını paylaşmıyor.Azerilere yapılan mezalimin acısını paylaşmıyor. Kırımda katledilen 2.000.000 soydaşımızın acısını paylaşmıyor. 30.000 i hastalıktan 8.000 de eşkiya saldırısından ölen ermenilerin acısını paylaşıyorlar.Ve de bu olaya felaket diyorlar.
Asıl felaket camilerin içine doldurulup canlı canlı yakılan , Çocuklarının gözleri önünde tecavüze uğrayan , Hamile diye karınları deşilen, Altın diye dişleri sökülen, sırf müslüman diye canları alınan 517 bin kişiye yapılandır.
Kırımla sibirya arasında 2.000.000 direkte sallandırılan kırımlılara yapılandır felaket.
Sırf Müslüman diye avrupanın ortasında binlerce insanın katledilmesidir felaket.
Felaket doğu Türkistanda üzerlerinde kimyasal silah denen soydaşlarımıza yapılandır.
Felaket yunanın egede fransızın-ingilizin güneydoğuda yaptığıdır.
Milyonlarca soydaşımızın kanı yerde dururken bu eli kanlı ermeniden özür nerden çıkıyor.Özür diledikleri ermeniler ilk okulda çocuklara türklerin kanını içeceğim diye şarkı ezberlettiriyor.
Başka söze gerek var mı bilmem ama bu kendini aydın diye tanıtanlar bu vatana hizmet değil ihanet içindedirler.

Yusuf
19.Aralık.2008, 11:19
Ozuru onlar akraba olduklari icin diliyorlar Gurkan Kardesim.
Bizim ozur dileyecek hicbir yanlisimiz yok.Gitsin kim kimden ozur diliyorsa dilesin.
Savastaki milleti arkadan kallesce vurduklari icin onlarin ozur dilemesi gerekiyor.Ozur de
yetmez ayaklarimiza kapanmalari lazim.

imported_avkolik
19.Aralık.2008, 15:47
Kimseden özür dileyecek değiliz...Dilenecek özür varsa bizden dilesinler...

mustafa aydoğmuş
19.Aralık.2008, 16:10
bir avuc ermeni sacmalıyorlar senelerdir neyine özür dileyeceğiz ki bizler masumuz asıl onlar suclu

19.Aralık.2008, 20:34
ÖZÜRDİLEYEN BİZDEN DEYİLDİR

20.Aralık.2008, 11:49
http://www.yyvdkusa.org/Survey.html Bu adrestede ben özür dilemiyorum kampanyası var.ben kayıt oldum.herkese rasgele.

ozturk
21.Aralık.2008, 08:25
aydınmıs hangı aydın bunlar ya yoksa su sarkıcı aydınmı onlar genelde oyle oluyor genetık. o ozur dıleyler. NE AV YAPAR NEDE KOYUN GUDER sadece anlayın siteye ters dıye yazmıyorum. memleketi televolelere cevırdıler. ama bırgun bır yıgıt cıkacak bu hesabı soracak emln olun turk tarıhı boyledır.