Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bütün üyelerimizin Dikkatine !!!

imported_avkolik
19.Aralık.2008, 15:53
Değerli üyelerimiz,

Son zamanlarda biraz üstüne gitmeyince sitemizde siyasi mesajlar çoğaldı...Burda bir aileyiz ve her düşünceden her fikirden arkadaşımız kardeşimiz var.Bunu düşünerek son kez ikaz ediyorum

" Lütfen arkadaşlar, birlik ve beraberliğimizi bozacak siyasi içerikli ve kışkırtıcı mesajlar yazmıyalım..Lütfen !!! "

Bu konuda yönetimdeki arkadaşlarımıda bilgilendirip bu şekilde mesaj gördüklerinde hemen editlemelerini isteyeceğim..Bu şekilde mesaj yazıpta daha sonra gelince bakıp mesajı değiştirilmiş gören arkadaşlarımız lütfen alınmasın...

Bu konuda sizlerin yardımını rica ediyor, gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ediyorum...

Saygılar

Mustafa ÇİL
20.Aralık.2008, 14:35
teşekkürler gardaşım

kazım bozkurt
20.Aralık.2008, 18:09
teşekkurler abicim hata yapmamaya özen gösterecegiz

20.Aralık.2008, 19:04
hata yapmamaya özen gösterecegiz

feridun berin
20.Aralık.2008, 19:20
yanlış yapmamğa gayret ediyorum inşallah yapmam çünkü tavşana kaç tazıya tut diyor arkadaşlar köpeğini vurur bırakır kaçar kötü yazma ermeniden özür dileriz suçlu gibi kötü yazma sabır diyerek kötü yazmamağa ha gayret hepinize selam yinede tahrik edilmese iyi olur.

ozturk
21.Aralık.2008, 08:13
arkadasım ermenıden ozur dıleyenler bızım dostumuz olamaz sende bu uyarıyı unutma lutfen. bu memleketın tapusunu kanla aldık buda unutulmasın. ustune alınma olurmu. ALLAH TURKU KORUSUN VE YUCELTSIN.

21.Şubat.2009, 22:02
bizlerde yanlış olmaz abi bizim öle şeylerle işimizolmaz biz avcıyız avla ilgileniriz...

çetin ekren
22.Şubat.2009, 10:38
HERKES kimin ne olduğunu çok iyi biliyor bizler kolay kolay tahrike kapılmayız kimseyide incitmeyiz damarımıza basılmadığı sürece denildiği gibi biz bir aileyiz en azından biz öyle görüyoruz.ama uyumuyoruzda körde değiliz herkese selamlar saygılar.tüm dostlarıma RASTGELE

mehmetsahin
22.Şubat.2009, 20:00
ali kardeşim haklı siyasi kolik değil burası

05.Ağustos.2009, 08:11
Haklısın Ali Kardeş..

05.Ağustos.2009, 08:15
TAMAM ABİ DİKKAT EDERİZ ZATEN ALINACAK BİR HUSUS OLMAZ SANIRIM...

Yıldıray İNCE
07.Ağustos.2009, 08:58
haklısın ali kardeşim bu konuların tartışılacağı yer bu rası deyil

07.Ağustos.2009, 09:18
ali abim doğru söyler.. bizim işimiz av doğa spor paylaşım dostluk birlik beraberlik.