PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GÜVERCİN HABERLERİ

Alpaslan YELGEÇER
24.Aralık.2008, 12:01
Merhaba avcı abiler ve kardeşlerim. Ben size Kütahya Güvercin Deneği' nin arşivinden birkaç haber okumak istiyorum:

1-Birkaç yıl önce zavallı bir kuş hırsızı bir kümesten güvercin çalmaya hazırlanır. Tam soygun anında bunu 3 atne 30lu yaşlarda kuşçu yakalar. Bu kuşçular o kümesin ve kümesteki kuşların sahipleridir. Neyse, bu zavallı hırsızı bir inşaata götürürler. Önce jiletlerle hırsızın saç,sakal ve kolarındaki tüyleri kazırlar. Daha sonra jiletle kazıdıkları yerlere tuz basarlar. Arada bir üzerine su serpip ayıltırlar. Bu işkence tam 5 saat sürer. Daha sonra kuşçular, adamı karakola götürürlerken adam ölüm korkusuyla ellerinden kaçarak bir hastaneye girer ve hastane polisinden yardım ister.Kuşçular yakalandıklarında " Güvercin için herşey yapılır" derler.

2-İkinci bir haberse Erciyes Üniversitesi' nden. Burada da üçbeş hırsız üniversite bahçesindeki kuşları çalarak kayıplara karışırlar. Üniversite rektörü de bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunur.

3-Ve başka bir yerde birkaç hasta ruhlu insan denilemeyecek yaratık bir kümese ait kuşların kafalarını kopartarak kümesin kapısı önüne atarlar.

4- Bir başka yerde de bir kuş yolunu kaybederek 8000 kilometre uçar.

SAYGILAR

Tamer Kuvvet
24.Aralık.2008, 13:41
süper paylaşım sağol

24.Aralık.2008, 17:31
eline sağlık kardeş

24.Aralık.2008, 17:55
eline sağlık alpaslan çok güzel paylasım olmus

24.Aralık.2008, 18:11
bu güvercin hastalıktır hele bide kuşların namlı damar kuşlarsa işte o zaman yandın. 12 yaşında başladım kuş işine ama 17 yaşında bıraktırdı babam emir büyük yerden şeriatın kestiği parmak acımaz dedik bıraktık. sebebine gelince aslında babamda çok meraklıdır hayvan işine nede olsa oda avcı. aylardan nisan gece saat 02 civarı köpek yırtıyor kendini havlama sesine kalkıyom yataktan köpek bağlı zinciri kümese yetişmiyor ama istikamet kümes belli bi şeyler var kaptım tüfeği çıktım demir kapının sesine şerefsiz hırsız atlıyor kümesten dışarı evin köşesinden dönerken patlattım arkasından adam kayıp. bu olayın üstüne babam bi kuşun başında hapisemi gircen çarkına sıştımın iti dedi ve kuşların bileti kesildi.

sipsak
24.Aralık.2008, 19:11
elıne agzına saglık kardesım cok guzel bı arastırma