Orijinalini görmek için tıklayınız : TİLKİYİ AVLAYIP ELBİSE YAPTILAR (HASMAN)
kazım bozkurt
24.Aralık.2008, 20:17
sosyete ava düşkünlügünle tanınan nurettin hasman ile sevgilisi eda taşpınar bazı hafta sonları kırklareli ne baglı bir köyde bıldırcın avlıyor hatta avladıkları bıldırcınları derin dondurucuda saklayıp sosyetede bıldırcın partisi veriyorlar .
nurettin hasman gectigimiz gunlerde de kırklarelinde bir tilki vurmuş tilkinin derisini yuzdurup sevgilisi eda taspınara hediye etmiş eda şimdi bu kurkle orjinal kıyafet tasarlıyormuş eda taşpınar 1 yıl önce sevgilisinin avladıgı kuşun tuylerini kullanarak elbise tasarlamış buyuk tepki toplamışdı
SAYIN AVKOLİK ARKADAŞLAR BAKARMISINIZ DİKKATLİCE NE GUZEL BİR ANLATIM YAPMIŞLAR BEN BU HABERİ HİÇ BİR İNTERNET SİTESİNDE BULAMADIM ARAYA ARAYA ARADIM AMA YOK KENDİM YAZDIM KAYNAGIM POSTA GAZATESİ AMA KONU COK FARKLI ADAMLAR 800 BILDIRCININ MEVZUSUNU İKİ KELİMEYLE NASIL ÖRT PAS ETMİŞLER YORUMLAR SİZİN UZERİNEDE BİR TİLKİ EKLEMESİ YAPMIŞLAR
araştırmalarıma göre her av hayvanından bir elbise tasarlıyolarmış
yorumlar sizlerin ................
SAYGILARIMLA
vay alcaklar bunlar avcı katogorisine girmeyenler
fevzi dursun
24.Aralık.2008, 20:31
bu şahsın ismini duyduğum zaman tüylerim diken diken oluyo. bu şahsa sormak lazım madem her hayvanın kürkünden sevgilisine elbise tasarlıyo kirpinin derisini sevgilisinin neresinde düzenliycek.
ne diyeyim ya rabbim sen büyüksün
kazım bozkurt
24.Aralık.2008, 20:35
fevzi abicim sinirlenme lutfen işte adam neler ceviriyo neler gazeteye ufaktan manset attırıyo işin içinden cıkıyo hadi kim cıkacak bu adama ceza yazacak buyur
yorum içinde tşk ederim
Onur Candan
24.Aralık.2008, 20:58
yorum yapmıyorum yorum yaparsam tek yapacağım şey sövmek olucak çünkü
kazım bozkurt
24.Aralık.2008, 21:14
onur abicim yorum için tşk ederim ama iyiki yorum yazmadıgın iyi olmş yinede cok kısa öz solemissin saol bu adamda avcılarım duşmanı yaw
Onur Candan
24.Aralık.2008, 21:19
nurettin hasman ı da bi avlayan ormançı çıkar inşallah
kazım bozkurt
24.Aralık.2008, 21:22
cıkmaz abi cıkmaz adam sosyetede 250 kişiye bıldırcın veriyo ha bir tersk olur da telefonu cekmez veya bir manyak ormancıya denk gelirseallah yardımcısı olsun derim yoksa bu adama kimse bişi yapmaz
Onur Candan
24.Aralık.2008, 21:27
doğru sölüyorsun nedense o ormancılar hep seni beni kontrol eder
kazım bozkurt
24.Aralık.2008, 23:00
yorum yapmasakmı ne bunu herkes biliyo artık
ADAPAZARLI AVCI
25.Aralık.2008, 05:32
ormancıya gelse ne olur öder cezasını gider kimse duymaz.
acaba ona telefon edipte sormak lazın bukardar katlıyam yaptınız doğaya ne verdınız.
kaç keklık saldınız ne faydanız oldu sormak istiyorum
..
Yusuf
25.Aralık.2008, 05:32
Yahu Arkadaslar
Birisi cikipda su adama soylemiyor mu acaba dunyada kurkun modasi gecti,
Millet kurk giyenlere kirmizi boya,yumurta,domates firlatiyor diye.Belki o zaman
rahat birakir bildircinlari,tilkileri.Hani bunlarin akli fikri moda oldugu icin belki vazgecer.
Not:Arkadaslar isyerinde "Q" klavye kullanmak zorunda oldugumdan harflerde degisiklikler
olabilir ozur dilerim gercekte konusma seklim oyle degildir http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif.
Yusuf
25.Aralık.2008, 05:36
bu şahsın ismini duyduğum zaman tüylerim diken diken oluyo. bu şahsa sormak lazım madem her hayvanın kürkünden sevgilisine elbise tasarlıyo kirpinin derisini sevgilisinin neresinde düzenliycek.
ne diyeyim ya rabbim sen büyüksün
Ya Arkadaslar
Aramizda hic karikaturist bir arkadasimiz yok mu? Fevzi Usta'nin merakini bir karikaturle gidersin.
kazım bozkurt
25.Aralık.2008, 07:34
yusuf abicim ekleme yapmak istiyorum bıldırcın demissin tilki demişsin ama ördegi unutmussun abi bu adam resmen katliamcı yaw
karikaturcu derken onuda ben haydar dumene soluyeyimde o uydursun görevi deil ama olsun beni kırmaz yaw
Tamer Kuvvet
25.Aralık.2008, 12:20
800 kere Allah belanı versin şerefsiz herif senide sana avcı belgesini verenide senin bu vahşetini görüpte ceza yazmayan ormancınında .... arkadaşlar daha çok şey yazıcamda zor tutyorum kendimi kusura bakmayın
Alpaslan YELGEÇER
25.Aralık.2008, 15:46
benim anlayamadığım şey bunların başka işi yok mu ki habire katliam yapıyorlar. anlaşılan yok
mustafa aydoğmuş
25.Aralık.2008, 16:11
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/14.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/14.gif
ben söylicek bir şey bulamadım bulduklarımda burada söylenmez
kazım bozkurt
26.Aralık.2008, 18:34
HERKESE YORUM İÇİN TŞK EDİYORUM
GUNCEL
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.