Orijinalini görmek için tıklayınız : Yılın Üyesi Seçimi
Halil KÜÇÜK
26.Aralık.2008, 10:30
Sevgili arkadaşar
bu güne kadar ufak tefek aksaklıklarda olsa ayın üyesini seçtik
Yılın üyesi seçimi yapılsa olmazmı
bu güne yapılan anketler sonucunda
birinciler arasından en yüksek oyu alan beş arkadaşta olabilir
veya başka fikirleri olan varsa paylaşalım derim
imported_avkolik
26.Aralık.2008, 16:59
Güzel fikir Halil abi...
Ben öneriye açığım genel bir görüş birliğine varılırsa uygularız abi? Hadi arkdaşlar bu konuya yorumları alalım
erol kahraman
26.Aralık.2008, 17:01
yılın üyeisi seçilse benim seçilmeyeceğim kesin :) en iyisi ben seçileni tebrik edeyim kalın salıcakla
sipsak
26.Aralık.2008, 17:11
benım gorusum aylık daha ıyı olur cunku her ay daha farklı av kolık uyelerını formumuzum kosesınde gormek cok guzel olur dıye dusunuyorum
evet arkadaşlar halil kardeşimizin fikri güzel şimdiye kadar yaptığımız ayın üyesi seçiminin finalini de neden olmasın halil bu güzel fikrinden dolayı seni kutlarım kardeşimhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif finalide yine halil kardeşimizin düşündüğü gibi yapılan anketlerde birinci olan arkadaşlarımıza aday yapıp birde sayın USTA Mustafa ÇİL kardeşimizin 3000.ci üyeye vermeyi düşündüğü eniği yılın üyesine verebilir ne de olsa yöneticimiz bi güzellik yapar http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/4.gif ben de ikinci arkadaşımıza çam sakızı çoban armağanı 1. kutu fişek hediye edebilirim maksat kaynaşmak yeni dostluklar edinmek buda benim acizhane fikrim ZÜLFİ İHSAN ETTİYSEM AFFOLA....Denizliden Sevgiler....
kazım bozkurt
26.Aralık.2008, 17:36
fikir cok guzel bence hem ayın uyesi hemde yılın uyesi secilsin derim
4x4cemal
26.Aralık.2008, 18:25
Sevgili dostum bu güzel fikirlerinden dolayı seni tebrik ediyorum, haydi arkadaşlar yorumlara devam, develiden selamlar.
Halil KÜÇÜK
26.Aralık.2008, 20:24
erkan fikirlerin için teşekkürler
başka fikri olan yokmu
hamza ercan
26.Aralık.2008, 21:46
Bencede 2008 yılı bitiyor.Yılın üyesini seçmekte güzel bir fikir .Halil kardeşim teşekkürler.
imported_avkolik
26.Aralık.2008, 22:14
Evet arkadaşlar yorumlar gelirse daha güzel şekillenebilir...Şu konuda hemfikiriz ÇİL ustanın 3000 . üyeye vereceği köpeği bu yarışmaya kaydıracağız...
Evet diğer fikirler ve öneriler ??
abicim çok mantıklı böyle etkinlikler yaparak sitemizin atkivitilerini hızlandırmış oluruz
feridun berin
27.Aralık.2008, 09:22
futbolda haftanın futbolcusu ayın futbolcusu yılın futbolcusu seçiliyor bizde haftanın avcısı ayın avcısı yılın avcısı veya üyesini seçelim harika olur kesin ben seçilirim manisadan bütün üyelere selam oylarınızı bekliyorum en büyük rakiplerim bankacı ismail balıkesirden fevzi dursun izmirden mustafa çil kütahyadan yakışıklı rakibim olarakta kudret ercan antalyadan herkese selam. nasıl gaza geldim ama kim tutar benibe zaten yakında seçim avasına da girecektim iyi oldu valla.
Sami KARATAY
27.Aralık.2008, 10:40
Bende Erkan gibi düşünüyorum,ayın üyesi seçilsin,bukadar avkolik var,bayilere de seslenmek istiyorum,çam sakızı hep satmakla olmuyor tişört,fişek vb gibi,bayilerdende destek bekliyorum,şimdiden teşekkürler
ufuk abime katılıyorum yılın üyesi seçelim maksat muhabbet ve dosluklar kurulması dimi arkadaşlar!!!
sipsak
27.Aralık.2008, 19:15
fıkırlere devammmm
Halil KÜÇÜK
29.Aralık.2008, 21:51
8-10 katılım
hani bazen diyorum da nerde aile
Yusuf
30.Aralık.2008, 05:01
Kriterler nedir Ustalar ?
Neye gore secilecek yilin uyesi.
Tamer Kuvvet
30.Aralık.2008, 05:53
tam yerinde bir karar olur
fevzi dursun
30.Aralık.2008, 06:10
arkadaşlar ben çok düşündüm bu konuyu valla işin içinden çıkamıycaz gibi geliyor http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif çünkü 3000 ne yaklaşan üyelerimiz benim gözümde hepsi yılın üyesi. sizler sayesinde sitemiz yukarılara tırmanıyor. ama yine de sizlerin isteği doğrultusunda isterseniz bir öneride ben sunayım sizlere.
ben diyorum yılın EN' lerini seçelim. konulara bölüp 25'er üye bulalım. ve her üye 5 oy kullanma hakkına sahip olsun. bir konuya 5 oy. en sonrasında bu konularda birinci gelen üyelerimizi bir anket daha düzenleyip oylamaylada yılın üyesi seçeriz. mustafa çilinde söz verdiği köpeğide bu üyemize hediye ederiz diye düşünüyorum
yılın EN 'leri ne olabilir. fikirlerinizi sunun bakalım. mesela ben bir örnek verebilirim EN sevilen yüz, EN sempatik av köpeği bu arada sadık dostlarımızı da unutmamak lazım değilmi dostlar.
bu EN ler bulunduktan sonra isteyen üyemiz istediği konuya adını yazdırabilir bizlerde toplayıp anketleri açarız. mesela bir üyemiz çıkıp benim adım bu EN de geçmesini istiyorum diyecek bizde o üyemiziin adını o bölüme yazacağız.
hadi bakalım fikirleriniz nelerdir. hep beraber el ele şu yılın üyesini çıkaralım
NOT: bu anketlerde birinci gelen avcı dostumuza da bir logo düzenleyip imza bölümünde yayınlarlar. bu logo işini de Uğur TUZCU kardeşimize bırakırız.
Yusuf
30.Aralık.2008, 07:04
Sn Fevzi Usta ve Arkadaslar
Benimde bir onerim var icimizde "EN'lerin EN'i" Naz Hanim var Avkoligin faal olan tek bayan uyesi
ve Ulkemizdeki birkac bayan avcidan birisi yani boceklerin arasindaki "Cicek" bence onu yilin
uyesi yapalim zannedersem butun camiada OK diyecektir.
Saygilarimla
Halil KÜÇÜK
30.Aralık.2008, 08:01
fevzi abim,Yusuf ve diğer dostlar, öneriler için için teşekkürler
Yusuf senin açtığın modlarla ilgili seçim anketi konusunu okumuştum
fikir ve görüşde bulunmak için yazı yazmak istedim ama olmadı.malesef
buhar oldu uçtu gitti valla konuyu merak ettim doğrusu http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
Saygılar mersinden
imported_avkolik
30.Aralık.2008, 11:13
O konuyu ben kaldırdım Halil abi..Gerekli açıklamayı Yusuf abiye yaptım.Burdanda yapayım;
Bu konuyu yönetime taşıdım..Gerekli görüşme yapıldıktan sonra geri açılacaktır veya tam tersi olacaktır..Ayrıca Fevzi abimin fikri çok güzel..Eğer o kabul görürse onun içine yönetimide katabiliriz..
Şimdi Fevzi abmin düşüncesi çok güzel...Şöyle ki
YILIN ENLERİ
bunların bazılarını istatistiklerden çıkarırız..Bazılarınıda jüri oluşturup o jüriye seçtirebiliriz..
Yalnız kesin olan birşey arkadaşların mesajlarındada dediği gibi
BU KONUNUN DESTEKLENMESİ...Bayilerimiz olsun veya bu işle uğraşanlar olsun bu konuya karınca kararınca destek olurlarsa konu daha anlamlı hale gelecektir...Bunun için lütfen tanıdıklarınızı bu işe destek olacak arkadaşlarımızı konu hakkında bilgilendirelim..Destek olsunlar.
imported_avkolik
30.Aralık.2008, 11:34
Arkadaşlar konuyu yazdıktan sonra aklıma geldi Orçun kardeşimin çalıştığı firma İN-PEK ile görüştüm...Ekrem Beye konu ile alakalı çoğu şeyi söyledim anlattım..Oda sağolsun ben AVKOLİK' teki gönül birliğine hayranım lafı mı olur diyerek teklifimi kabul etti..Konuya ilk sponsor İN-PEK oldu...Hatta Ekrem Bey büyük bir jest yaparak
"Bundan sonra her ay ayın üyesi seçilen arkadaşımıza benim belirleyeceğim hediyeyi vermeyi kabul etti.. AVKOLİK' in sıcaklığına, gönül birliğine az bile diyor"
Evet arkadaşlar bu olaya destek verecek arkadaşları bekliyoruz...
Yorumları sıklaştıralım..Nasıl yapacağımıza karar verelim..Destek geldi ona göre arkdaşlar ( Ben dahada fazla destek geleceğine inanıyorum )
kazım bozkurt
30.Aralık.2008, 16:58
destek destek destek vallaha goruşleriniz guzel bana uyar
Yusuf
31.Aralık.2008, 10:38
Ne oldu arkadaslar oylama?
imported_avkolik
31.Aralık.2008, 10:41
Yusuf abi yarışacak isimleri ayarlamaya çalışıyoruz ... Birazda yarışmaya sponsor bulsak ufak tefek yarım elma gönül alma dereceye gireceklere hediye verebilecek..tamam olacak...
Yusuf
31.Aralık.2008, 11:22
Kendimizde sponsor olsak mesela degisik bolgelerdeyiz her bolgenin kendine has
esyalari urunleri var veyahut yaptigimiz isle ilgili bir urunu camsakizi coban armagani diyerek
kazanan arkadaslara postaliyabiliriz.
Not: Bu arada bazi konulara tiklayinca yeni pencere acmiyor Ali Ekber Bey.Bugun oldu sadece.
imported_avkolik
31.Aralık.2008, 11:48
Yarım elma gönül alma diye bunun için dedim Yusuf Abi...
Dediğiniz problem ana sayfada forumdan son mesajlar bölümünde bir konuya tıklayınca yeni sayfada açılmıyor mu?
feridun berin
31.Aralık.2008, 12:02
Manisa mesiri benden birer kg dan üç kg çekirdeksiz üzümde benden. kutunun içine sevgimizide koydukmu ilk çüün hadiyesi tamam mesiri yiyen 9 ay sonra avcıyı buldu demektir. Manisadan selam.
Yusuf
31.Aralık.2008, 12:51
Yarım elma gönül alma diye bunun için dedim Yusuf Abi...
Dediğiniz problem ana sayfada forumdan son mesajlar bölümünde bir konuya tıklayınca yeni sayfada açılmıyor mu?
Sadece bir kac tanesinde
YILIN ÜYESİNİ SEÇMEK FİKRİ ÇOK GÜZELDE NEYE GÖRE SEÇİLECEK ÜYE.BİZ HER ZAMAN İNTERNETTE OLAMIYORUZ BAZEN KONULARI KAÇIRIYORUZ BİRAZ AÇIKLARSANIZ SEVİNİRİM.SAYGILAR
imported_avkolik
31.Aralık.2008, 19:32
Siteyle alakası çok fazla olan, sitedeki davranışları ile örnek olan vb vb
gibi örneklere bakıp adayalarımızı belirleyeceğiz ve şu an adayalar belirleniyor..Yakında açıklanır
BU arada
İNPEK ten sonra
Feridun abi de elinden geldiğince dstek oldu ve MESİR ve KURU ÜZÜMde benden dedi..
Destek bekliyoruz arkadaşlar bu konu için
feridun berin
31.Aralık.2008, 22:23
aliekber sağol dikkate almışın mustafa çil, fevzi dursun, kudret ercan favori adaylar mustafa kardeş profesyonel, fevzi havalı, kudret sitedeki yakışıklı rakibim adayınız belli olsun yıl bitti ocak sonuna kadar birinci belli olsun hepinizin yeni yılı kutlu olsun 2009 bütün avcıların avı bol olsun. manisadan selam.
İsmail ÇIKRIKÇI
31.Aralık.2008, 22:41
Ferudun Yeni yılın kutlu olsun. Acaba bizide aday gösterirlermi acaba senin hediyelerde
güzelmiş bu yaşta toruna arkadaş yaptırmasın. Saygılar
feridun berin
31.Aralık.2008, 22:45
ben seni daha önceki mail lerde aday gösterdim sen gönlümüzün en büyük adayısın hatta fahri başkanımız yalnız avkolite yazarlar kısmındaki resmin niye kalktı bu esnada yeni yılın kutlu olsun tüm sevdiklerinle nice yıllara. selam
imported_avkolik
01.Ocak.2009, 11:23
Abiler adaylar belirleniyor..Baya geniş bir aday listemiz olacak..Merak etmeyin az bişi sonra yayına girer...
feridun berin
01.Ocak.2009, 14:54
aliekber kardeşim adayların içinde sende olacakmısın evlimisin bekarsan hediyelere sürpiz hediye var sana seçilirsen, evli isen mustafa çil sana bir çay söylesin idare et selam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.