Orijinalini görmek için tıklayınız : çok fena bir tüfek nedersiniz?
Onur Candan
30.Aralık.2008, 20:30
Super X3 Flanigun Exhibition/Sporting
http://img266.imageshack.us/img266/3488/511084lgw4.jpg
İŞTE BU DA SİLAHIN VİDEOLARINDAN BİR TANESİ
TIKLAYIN... (http://www.patrickflanigan.com/video.cfm?vid=10#video)
hamza ercan
30.Aralık.2008, 20:33
Markası nedir Onur kardeşim.Biraz bilgi verirsen yorumlayabiliriz.Antalyadan selamlar
Onur Candan
30.Aralık.2008, 20:38
Winchester Super X3 Flanigun Exhibition/Sporting (http://www.winchesterguns.com/prodinfo/catalog/detail.asp?cat_id=511&type_id=084&cat=017C) 1.649,00 €
hamza ercan
30.Aralık.2008, 20:49
O zaman pek bir şey söyleyemiyeceğiz.Zaten yazmışsın kardeşim.
Onur Candan
30.Aralık.2008, 20:51
bu link tende videolarını izleyebilirsiniz
http://www.patrickflanigan.com/index.cfm
Mustafa ÇİL
30.Aralık.2008, 21:03
güzel ama, otomatik, onur gardaşım
paylaşım güzel teşekkürler
Onur Candan
30.Aralık.2008, 21:10
buyur mustafa abi buda sana :)
http://www.winchesterguns.com/prodinfo/catalog/images/513046l.jpg
kazım bozkurt
30.Aralık.2008, 21:30
bu ne biçim bir tufek o kadar guzelki anlatılmaz baksanıza onuda gecin videodaki 12 li sanki taramalı mp5 gibi yaw turkiyede yok sanırım:D
Onur Candan
25.Ocak.2009, 16:33
henüz gelmemiş gelsin ilk sahibi ben olurum heralde
kazım bozkurt
25.Ocak.2009, 17:48
olursun abi olursun .........................şimdiden hayırlı olsun abi sana......
saygılar .
sipsak
25.Ocak.2009, 19:54
tek kelımeyle mukemmel
Sebahattin AVCI
25.Ocak.2009, 21:01
kendi kanaatimce otomatik güzel şekli ama bize uymaz sanırım biraz kırmızısı cingene işi gibi olmuş avda çok sıkıntı olur bu bilakis ördekte ama süper poze si dipcik şekil süper bana göre
Onur Candan
25.Ocak.2009, 21:04
sebahattin abi daha neleri var bak linkini yollamıştım girip incele derim
Sebahattin AVCI
25.Ocak.2009, 21:58
onurum linki atlamışım benbi bakıp geleyim hemen
Sebahattin AVCI
25.Ocak.2009, 22:05
güzel yakışıklı silahlar ama ben otomatiğin bizim avlarda ördek açısından renk olarak uyumsuz olduğunu düşünüyorum diğerleri çok güzel ama bunların birtanesini alabilecek kaç kişi vardır mechul sıkıntı burda saygılar
Avcının Tüfeği Sade ve Yiğit olmalı bu oto Atış Tüfeği
ne diyeyim marka yerli ile kıyas etsekmi acaba http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/39.gif
Mesut BÜLBÜL
26.Ocak.2009, 15:25
e ne diyelim arkadaşlar parası olana ucuz herkes alamaz otomatik oluncada kasaya 2 adet konuluyor önemli de diyil bence otomatik olmsı bence renkte önemli diyil şov silahı olabilir kamifile olanı vardır diye düşünüyorum selamlar sayğılar kardeşim ellerine sağlık diyorum
kazım bozkurt
26.Ocak.2009, 19:02
bence bi kıyaslama yapsak benim gozumde ((kimse yanlış anlamasın kimseye deil sozum herkese saygılarımla)))
bence bu tufege verecegim parayı bir hatsan kamoya veririm hatsan kamoda bizim bu tefege duydugumuz ilgi gibi yurt dışındada bizim hatsana böyle ilgi duyuyorlar bilginize herkese teşekkur ederim saygılar
veyselll
23.Mart.2009, 20:06
nette gezerken bu modelin deişik renklerine bakmıştım hoşumada gitti ama sadece bakmakla yetindim otomatik alırsam ki de alacam ya huglu nun modellerine bakarım yada eski bi silah ama kullanan bi arkadaşım var üssan ama nete yazdım cıkmadı ismi deişmiş galiba o firmanın
Abdullah ATASOY
23.Mart.2009, 20:26
ya mustafa kardeş otomatiğe alerjinmi var anlayamadım dağdamı avlanıysunuz ovadamı eğer ova ise bende çifte derim ama dağ bu ne çıkacağı belli olmuyo
KOSAVALIMİROGLU
23.Mart.2009, 21:09
onur kardeşim otoamatik yaramaz mertliğide bozar bir bıldırcına 8 fişek atar sonrada tutkluk yapar seni yarı yolda koyar rengide bozuk baksana ama süper pozeye lafım yok kardeşim gencebayın baglaması gibi al eline uzun kulak türküsü çal beste yap işin latifesi tabiki alacaksan pozeden karar kıl adı gibi tek kelimeyle süper bir tüfek bende var ben kullanıyorum tavsiye ederim sevgiler selamlar gardaşım
mustafa aydoğmuş
23.Mart.2009, 21:31
dağlarda ne cıkacağı belli olmadığı için en garantisi civtedir av silahı kim ne derse desin otamatikle domuz avında ne maceralar yaşayan arkadaşlarımız var ördek te ise katliam yapmaya gitmiyoruz nasılsa limitler belli
Recep DÖNMEZ
24.Mart.2009, 08:36
Çok güzel.....
çetin ekren
24.Mart.2009, 10:03
Şimdi burda gördüğüm kadarıyla yine yerlimi,avrupamı tartışması açılıyor biz her seferinde bir yere varamıyoruz.yerli savunanlar,avrupa kullananlara,avrupayı kullananlar yerli kullananlara alt kalmak istemiyor gönül istiyorki bizim yerli silah üreticilerimizin ürettiği silahlarda her zaman avrupa tüfekler kalitesinde olsun ve herkes yerli silah kullansın avrupa mal kullanmayalım ama ne varki çoğumuzun hayalinde bu avrupa silahlardan bir tane var fiyat olarak pahalı olduğu içinde çoğumuz yerli tercih ediyor en azından arıza verdiği zaman parça temin imkanı var.
Bir başka tartışmada otomatikmi,çiftemi tartışması.kimimiz ava şans tanıma açısından çifteyi tercih ederken kimimizde otomatiği tercih ediyor.her ne kadar otomatik tüfekleri 2 fişek alacak şekilde sınırlandırma yapmadan avda kullanmak yasak olsada tercihler otomatik tüfekten yana oluyor.
Ava şans tanıma centilmenliği silahın içinde olan fişek sayısına göremi değişiyor sizce.bence o avcının kendi vicdanına taktığı takozdan kaynaklanıyor.dağda kekliğin peşine gezerken takoz kullananlar,takozu çıkarıp 5-8 mermi koyamazmı tüfeğe aracına dönerken tekrar takoz takamazmı tüfeğine.
Bundan şu çıkmamalı bence çifte kullananlar centilmen,otomatik kullananlar değil.ava duyulan saygı insanın içinden gelmeli.yoksa bunlar yazılı kurallarla nereye kadar yazılabilirki.
Ha şuda var tabiki çifte diye tabir ettiğimiz av silahları genelde otomatik silahlara göre daha uzak atışlar yapar ve bir gözü arıza yapsa diğer gözü seni yine av yaptırır ve ya yolda koymaz.
Benca burda silah konusunda avcı kendi karar vermeli.çoğumuzda hem çifte hemde otomatik var ve avına göre tercihler yapıp kullanıyoruz.
Herşeyden önce bence avı vuran tüfek kadar o tüfeğin arkasında duran göz ve parmakda en az onun kadar önemlidir.
saygılarımla.
http://www.patrickflanigan.com/video.cfm?vid=9#video adam maşallah 1,4 saniyede 12 fişek atıyor.sanki makinalı yahu....
ali demir
24.Mart.2009, 18:41
alana hayırlı olsun bol av vursun
Abdullah ATASOY
25.Mart.2009, 14:31
ya arkadaşlar ilk domuz avına gittiğim yılda büyük bir sürüye denk geldik belkide aynı bölgedeki sürülermi birleşti bilmem önüne çıkmaya kimse cesaret edemedi çünkü ormanda sürünün arkası gözükmüyodu yani otomatik arandı
otomatiği böyle eleştirmeyelim lütfen arkadaşlar...öyle bi yazmışsınız ki sanki otomatik kullananlar cani,katil...bu bi seçimdir...benim elime de yan çifte bedava verseler en pahalısı da olsun kullanmam...bu da benim seçimim...otomatiği kullanmayı bildikten sonra,takozunu takıp yasal sınırlarımızı bildikten sonra kimse kimseyi otomatik kullanıyor diye eleştirmememli...mertliği bozar denmiş...ne demek mertliği bozar? takozunu takıp da adam gibi av yapıyorsa avcı bu kelimeler ağır...
ayrıca en başta uyum meselesi önemli...yarı otomatik çalışan silahların el kabzası tutumu bile farklıdır...kişinin elleri genişse bu adam çifte ve ya poze kullanmakta zorlanıyor olabilir...bu bi tercih meselesidir...
veyselll
25.Mart.2009, 19:17
ayrıca en başta uyum meselesi önemli...yarı otomatik çalışan silahların el kabzası tutumu bile farklıdır...kişinin elleri genişse bu adam çifte ve ya poze kullanmakta zorlanıyor olabilir...bu bi tercih meselesidir...
çok dogru bir söz
ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama ben çifteyle atış yaparken mecburen askı kayışını sol elime dolayıp ondan da biraz destek alılom tüfek 16 cal olduğu için normalde arpacık yerine parmaklarıma bakmam gerekiyo eller biraz büyük de
Sebahattin AVCI
26.Mart.2009, 19:32
bi arkadaşım bu konuyu incelemiş sonra birdaha görmek istedi bende bulup güncellemek istedim silah hoşuna gitti galiba http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif koleksiyon yapacak galiba 5. cisi bu olacak sanırım
slm.dostlar harika bi makina bu yaa.oldum olası hayranıyım sx3 lerin.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.