PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Av Video 'ları

kazım bozkurt
01.Ocak.2009, 20:37
domuz la oynama ( yaralı domuz )

http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=5568736407704217133&ei=dTRd Sb7JIY62iAL-i6naBw&q=domuz

Mustafa ÇİL
01.Ocak.2009, 21:02
oynama oynama oynama gardaşım vuracaksan adam gibi vur işde

01.Ocak.2009, 21:04
dogru diyon abim sonuc ta oda bir haywan eziyet etmeden vur işte

casus09
02.Ocak.2009, 18:28
yazık ya bu avcılık mı yoksa eziyet mi

Kaan KARACA
02.Ocak.2009, 19:16
Öldürmezsen öldürürler gülüm ....
Saçma sapan işler bunlar...
Azılı domuzla muhabbet,yarılmak istiyorlar....
Ava saygı,doğaya saygı lütfen....

kazım bozkurt
02.Ocak.2009, 19:35
ava da saygı dogayada oyun oynarsan ezdirirsin kendini ama dikkat ::DD:D::D:

unforgiven
02.Ocak.2009, 19:44
O hayvanın o anda çektiği ızdırabı anlasa bu adamlar bunu yaparlar mıydı acaba ya da beni öldürün dercesine bakan bu hayvana yapılan eziyetin GÜNAHINI??? Bunlara saygı duymuyorum işte bunun adı avcılık değil...

Saygılarımla...

02.Ocak.2009, 19:52
yazıktır sığmaz ne insanlığa ne avcılığa nede delikanlılığa. eziyet ettirme bari sonuçta oda Allahın yarattığı. çek kafasına bitane kurtulsun bari eziyetten ayıptır...

02.Ocak.2009, 20:07
semih  güzel  oynama  domuzla diye  sen  yazmışın   adam  okumamış  domuzda dogal   olarak    koşturmuş

İsmail ÇIKRIKÇI
02.Ocak.2009, 20:40
Aslında haketmiş avcılar domuz biraz sağlam olsaymış hakettiği cezayı avcıya verecekmiş.

kapadokyali_1981
02.Ocak.2009, 20:59
Valla devamını merak ettim şimdi umarım herkes hak ettiğini almıştır !!!!!!!

03.Ocak.2009, 11:57
Ah domuzcuk şöyle güselce takaydın azıyı o eli tüfekliye.Avcı demiyorum çünkü bir avcı bunlar gibi hayvana eziyet etmez.İçimizdeki çürük elmaları temizlemek lazım.

Mesut BÜLBÜL
03.Ocak.2009, 12:30
herkez dersini almışlar derim şakamı olur be kardeşim can pazarı bu sende silah varda böyle yaparsan iyi olmuş diyeceğim ayıp olur şimdi gecmiş olsun birdaha böyle hataya düşmez artık

03.Ocak.2009, 15:13
umarım bu korku onlara ders olur bidaha yaralı hayvana eziyet etmezler eline sağlık SEMİH

vedat oncu
03.Ocak.2009, 17:41
ARKDAŞLAR BU YARATIKLARA BIRAKIN AVCI DEMEYİ İNSAN BİLE DEMEM VAHŞİ BUNLAR VAHŞİ,AH KEŞKE O AZILI Bİ YARSAYDI O VAHŞİYİDE,O HAYVANA NASIL ACI ÇEKTİRDİĞİNİ ANLARDI BELKİ.

kazım bozkurt
03.Ocak.2009, 17:58
son anda yırttı sanırım akıllanmıştır işallah oyun oynamaz bi daha

_ToPRaK_
04.Ocak.2009, 09:13
İğne Çuvaldız meselesini bilmeyeniniz yoktur. yapılan yorumlarda Avın öldürülmesinden yana yazılar var, yapılan yorumların yanlış olmadığınıda söyleyerek bir bakış açısı açmak istiyorum. Bilhassa eğitim aşamasında köpeği olanlar için !! hanginiz yaralı keklik yada tavşanı hemen gidip kestiniz? hiçmi eğitim aşamasında olan ve ilk defa avı görmüş köpeğiniz için getirme yada koku takibi yaptırmadınız ? Kaçınız böyle bir durumda karşılaşmadınız? Yada birebir canlı domuzla karşı karşıya geldiniz ? arkadaşlarımız butür görüntüleri görmeyenlerimiz için koymuşlar koymuşlarki ! canlısını görmeyen arkadaşlarımız görsünler diye.. Arkadaşımızıda allah korumuş :)
avınız bol ve daim olsun ....

vedat oncu
04.Ocak.2009, 09:50
VALLA MEHMET ABİ KÖPEK EĞİTİMİNDE EĞER KÖPEK KUŞU SIKARSA O KUŞU HEMEN KESERİM ZATEN BILDIRCINLA EĞİTİM YAPIYORUM VE 3/5 BILDIRCIN ALIRIM,HAYVANLARA ACI ÇEKTİRMEME KONUSUNDA ÇOK HASSASIM,ONUN İÇİNDE VİDEODA DİKKAT ETTİYSEN DOMUZ YARALI ACI ÇEKİYO AMCAMLARDA GEÇMİŞ KARŞISINA HAYVANA KAFAM KADAR TAŞLAR ATIYOLAR OLMAZ ABİ Bİ KURŞUN ÇEKCEN ADAM GİBİ VURCAN HAYVANI ACI ÇEKMİCEK CANLI DOMUZ GÖRMEK İSTİYEN VARSA ODA HAYVANAT BAHÇESİNE GİTCEK O ZAMAN ABİ,BU DÜNYANIN BİDE AHİRETİ VAR?