Orijinalini görmek için tıklayınız : denizliden selam
ben denizliden izzet.yaş 30,eskiden beri avcılık var içimde, ama bu sene teskeremizi aldık,anlıcanız acemi avcıyım.sizin engin tecrübelerinizden yararlanırım.herkese ii avlar dilerim
Ve aleyküm selam... aileye hoşgeldiniz....
aleykümselam kardeşim hoşgeldin hayırlı olsun
fevzi dursun
02.Ocak.2009, 12:21
aleyküm selam aramıza hoşgeldiniz.
Mustafa ÇİL
02.Ocak.2009, 13:53
hoş geldin gardaş dosdtlar arsına gerçek avcılar arasına
Hoşgeldin dostlar arasına sefa getirdin..
hoş bulduk sıcak dostlar.
Ve aleyküm selam izzetim aileye hoşgeldin kardeşim.....
vedat oncu
02.Ocak.2009, 15:39
HOŞGELDİN SEFA GELDİN KARDEŞİM,RASTGELE
kazım bozkurt
02.Ocak.2009, 17:39
aileye hoş geldiniz dogru yer dogru adrestesin saygılar sevgiler izmirden slm lar
av meraktır av tutkudur bunların toplamı avcıdır dilegim kazasız belasız işallah iyi bir avcı olursun aramıza hoşgeldin.
unforgiven
02.Ocak.2009, 20:26
Dostkolik sitemize hoşgeldiniz...Faydalı katılım ve paylaşımlarda buluşmak dileği ile...
Saygılarımla...
imported_avkolik
02.Ocak.2009, 20:33
Ve aleykümselam...İzzet kardeş hoşgeldin sefalar getirdin..Paylaşımlarını bekliyoruz..Denizliye selamlar
İsmail ÇIKRIKÇI
02.Ocak.2009, 20:55
İzzet bey aramıza hoş geldiniz.
hamza ercan
02.Ocak.2009, 21:05
İzzet kardeşim aramıza hoşgeldin.Doğru adrestesin.Antalyadan selamlar.
safari
03.Ocak.2009, 06:53
izzet bey hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Mesut BÜLBÜL
03.Ocak.2009, 13:21
hoş geldin kardeşim aramıza muğla milastan selamlar sayğılar kardeşim
HOŞ GELDİN BOZÜYÜKTEN SELAMLAR
tabiki sizlerle avlarımı paylaşacağım.benimde var bu sene iki tavşanım.iş nedeniyle sadece pazar gidiyoruz.inşallh tekrar vurursam fotolarını çekerim ve sizin paylaşırım.3 hafta önce sitenizden erkan çetinden 8 aylık drathaar aldım.tek eksiği femaydı.birde geceleri hiç susmadı başka bir arkadaşa verdim.şimdi ingl pointer aldım 8 yaşında avını daha görmek nasip olmadı.ama geceleri havlamıyor.inşllh ii geçiniriz.komşulardan şikayet yok.şöle biraz daha geçsin bitane drathaar düşünmüor değilim.hava yağmurlu olmazsa pazar avdayız.şimdiden herkese rast gele...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.