PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Aç kalan domuz sürüsü şehre indi

kazım bozkurt
03.Ocak.2009, 19:32
http://img385.imageshack.us/img385/4319/adszns9.png

Havaların soğumasıyla birlikte sık sık domuz gördüklerini söyleyen mahalle sakinleri,domuz sürülerinin çocuklara yada yaşlılara zarar vermesinden korkuyor...

Akşehir’de yüksek kesimlerde kalınlığı 20 santimetreyi bulan kar nedeniyle yiyecek bulmakta sıkıntı çeken yaban domuzları, şehir merkezine indi. Seydi Mahmut Hayrani Türbesi yakınlarına kadar inen yaban domuzu sürüsü mahalle sakini Cezmi Akay’ın (55), bahçesine yiyecek bulmak için girdi.

Gece sesleri duyarak tüfeğiyle domuzlara ateş açan Cezmi Akay domuzlardan birisini öldürdü. Sultandağları’nın yüksek kesimlerinde meydana gelen don nedeniyle aç kalan domuz sürülerinin yerleşim birimlerine kadar indiğini belirten Cezmi Akay, “Dağ eteklerinde oturduğumuz için mahallemize domuzlar iniyor. Biz de ister istemez korkuyoruz. Gece bahçede sesi duyar duymaz evimde bulunan kendime ait av tüfeğini alarak dışarı çıktım. Bahçemde gezinen domuzu görünce domuzu tüfekle vurdum” dedi. Mahalle sakinlerinden birkaç kişinin daha aynı şekilde önceki gün gece domuz gördüğü öğrenildi.

Haber: Keziban DOĞAN

kazım bozkurt
04.Ocak.2009, 18:21
ya sitede bir durgunlukmu var bu habere 130 kişi bakmış kimse msj yazmamış sitede ters giden bişeylermi var anlayamadım kimse yanlış anlamasın:::::::.????????????

04.Ocak.2009, 18:26
yaw semih ben girmedim bugun avdaydım bugun de avda üstümüzden geçti çakallar

sipsak
04.Ocak.2009, 18:56
semıgım bugun galıba herkez avdaydı oncelıkle gecmıs olsun bence hemen yetkılılere haber vermek gerekır cunku yarın pazartesı cocuklar okula gıdıyo ne olur ne olmaz

kazım bozkurt
04.Ocak.2009, 19:55
öncelikle saol abi yorum içinde tşk ederim

İsmail ÇIKRIKÇI
04.Ocak.2009, 20:10
Bu haberleri MAK.üyelerinin gözüne sokacaksın sürek avını yasakladılarya AB.ülkelerinden avcıları getirip avlatıp bütçemize katkıları olsun diye.
Bize müstehak alınan bazı kararlar, kimsenin gıkı çıkmamıştı.

Alpaslan YELGEÇER
04.Ocak.2009, 20:33
eyvallah kardeşim.eline emeğine sağlık

kazım bozkurt
04.Ocak.2009, 20:48
saol alparslan kardeşim

ismail ustam sana hak veriyorum adamlar surek avı yasak hala dışardan avcı getirip avlandırılıyor bunada biz gık cıkaramıyoz .....................