Orijinalini görmek için tıklayınız : kurtzaar av köpeğimi seter ile değiştirmek istiyorum DÜZCELİ.
1 yaşındaki kurtzaar av köpeğimi 3 veya 4 aylık seter yavrusuyla değiştirmek istiyorum değiştirme sebebim av hayatıma başladığımdan beri seter av köpeği ile avlandım köpeğim ölünce arkadaş tavsiyesiyle kurtzaar edindim ama uyum sağlayamadım sadece bu yüzden değiştirmek istiyorum kurtzaarın aport ve ferması vardır,bıldırcın ve çulluk avı yaptı mükemmel komut dinliyor bulunduğumuz bölge soğuk olduğu için uyum sağlamadı resmini istiter seniz messenger adresimi ekliyerek mail yolu ile yollaya bilirim
cep no:
05323702251
messenger:
pesimist-daemonic@w.cn
arkadaşım merhaba
resmini gönderebilirmisin köp erkekmi dişimi
koku nasıl detylı bilgi verebilirseniz sevinirim.
kenanoge@hotmail.com meyl adresim
köpeğimizi değiştirdik kütahyaya mustafa çil aibimize gitti detaylı bilgi ordan alabilirsiniz
Sebahattin AVCI
11.Ocak.2009, 20:36
hayırlı olsun mustafa hoca hayırmı pointer ırkındanmı bıktın kurzhaara yöneliyon
kopeği geri aldık ilgilenen arkadaslar mesaj atabilir
Mustafa ÇİL
17.Ocak.2009, 16:49
vallahi erem gardaşımı kırılmasın dedim
verdik bizim tek erkek kalan seter yavruyu,hayatta başıma gelmeyen birşey yaşadım
yavru hasar raporlu çıktı
kulaklarında doğuştan problem varmış,tek amaç eremi istediği setere kavuşturmaktı ama
malesef olmadı gardaşım
olsun mustafa kardeşim niyetimiz düzgün olduktan sonra mesele yok.yavru bu kapalı kutudur herzaman.senin iyi niyetinden şüphemiz yok.
mustafa abi seni ben çok sevdim o verdıgın kopeğide cok sevmiştim ama sağır cıktı nasip deyilmis bizi cok iyi ağırladın bıze cok iyi ikramda bulundun inş. yolun butarafa duşerse bizde seni ağırlamak ısterız bu dostluk burda bitmez ama bana bir tane seter borcun var hiç şansın yok .
haci murat kanbolat
22.Ocak.2009, 05:15
beyfendi;
bende 2 yaşında seter var orjinal.dişi av yapar ve arabaya biner.bizim buralarda genelde adetten olmuş kuşçuların kuyruklarını keserler tek hatası bu.şuan 2 yavrusunu emzirmekte.tavşancı erkek kopoy karşılığında verebilirim 0 530 512 08 68
arkadaşım buyörede tavşan kopayı bulunmaz ve ben dişi köpek bakamam ilgine teşekkürler
erembey kardeşim benim tel numaramı aşagıda yazıyorum msn adresinizide gelmedi reddetmedim.belki adres yabancı geldiğse bilmedem olmuş olabilir adresimi eklerseniz görüşebiliriz.tel no:0,532,612 20 57
görüşmek üzere
resmini göndere bilirmiisiniz demiştim ama gelmedi
göndere bilirseniz sevinirim
avlak com da veya avcılar mekanında bir yavru var
ancak dişi ona bir bakın
saol abicim biz dişi kopek ıstemıyoruz burda dısı kopek bakılması uygun deil hemde hiç dişi kopek bakmadık
haci murat kanbolat
29.Ocak.2009, 07:19
tamam anladım devamlı mesaj göndermeyin lütfen.benimki bir teklifti sadece..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.