PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : drahthaar hastalığı başladı

07.Ocak.2009, 08:06
bu sene yeni teskeremizi aldık.köpekle avlanalım dedim.gittim 7 aylık drahthaar aldım.ama susturamadık.çok havlıyordu.onu verdik.7 yaşında pointer aldım.ama gözüm hala drahthaarda.o başkaydı.ama yavru bulursam yetiştirmek istiyorum.en azından enikken yerine alışır diye düşünüyorum.yada uslu havlamayan uygun fiyatlı,işin ticaretinde olmayan,abilerimizden yardım bekliyorum.rastgele..

Mustafa KURT
07.Ocak.2009, 08:40
illa drahtarr mi olacak izzet arkadaşım

07.Ocak.2009, 08:48
drahthaar olursa sevinirim.bilmem ilk köpeğim olduğu içinmidir yoksa itaat eğitimi çok güzeldi ondanmıdır.köpeğe hayran kaldım.birde araştırmalarımda çok yönlü olduğu için kafama yattı.drahthaarın tavşanda ii olduğunu duydum.ama siz daha ii bilirsiniz.çünkü ben daha dünkü avcıyım.siz ustasınız. beni yönlendirirseniz sevinirim.ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

07.Ocak.2009, 10:04
hakikaten izzet bey..bende drahthaar ayrıcalığını yaşıyorum..9 aylık,benimkide havlıyor biraz ama varsın havlasın,şok tasmasıda kullamayı düşünmedimm..
tek kelimeyle drahthaar bambaşka,ama uzaktan pointerlerin fermalarınada mest oluyor insan..
köpeğin daha ufak ,kızan falan olsaydı yardımcı olmak isterdim

07.Ocak.2009, 19:15
izzet kardeşim acele etmişsin drahtarı vermekte . bu tip sorunların çözümleri kolay keşke vermeden önce siteye böyle şikayetin olduğunu yazsaydın elimizden geldiği kadar yardımcı olurduk. neyse güzel bir kandan bi drahtar denk gelirse haber edelim. Allaha Emanet ol.

Onur Candan
07.Ocak.2009, 19:22
bende drahthaar baktım ve avladım cok sert köpekler ver havlama gibi huyları normal domuza bile ferma verir ama P-O-İ-N-T-E-R DERİM BAŞKA BİŞEY DMEEM

07.Ocak.2009, 19:24
valla drahthaarı sattıktan sonra üye oldum.şehir içi oturduğumdan çok sorun olduyan tarafta ünili öğrenciler var.ders çalışamıyoruz,uyuyamıyoruz falan filan .onlarda haklı bir yönden.kimseyi rahatsız etmeye hakkım yok.şimdi var bi tane 7 yaşında pointer hiç havlamıyor.ama benden önce köydeydi.çok dövmüşler köpek bozulmuş

07.Ocak.2009, 19:57
bizde 4,5 yaşında drahtar var abim besliyor. dişi yavrudan beri besliyoruz avı itaati uyumu süper. abim çok memnun. bu köpek ihtiyarlayınca gene drahtar beslerim başka ırk beslemem diyor. ben kurzhaar hastasıyım bendede 6 aylık erkek yavru kurzhaar var. drahtar ve kurzhaar özellikle bizim arazi şartlarına çok uygun ırklar

mustafa aydoğmuş
07.Ocak.2009, 20:58
abi bu köpekler havlar ne yaparsanız yapın bende de kurzhaar da var pointer de var ama kurzhaar yıkıyor ingiliz hiç havlamıyor saygılar

09.Mart.2009, 20:13
dün çektim köpeği arkadaşlar cep:05542219831 62 gün sonra görüşelim

09.Mart.2009, 20:38
ahbe izzet abim drahthaar gibi bir köpek verilirde pointer alınırmı bak biz ne zamandır arıyoz bulamadık. drahthaar bir hastalık bencede. saygılar

Mustafa ÇİL
09.Mart.2009, 21:05
ZAFER GARDAŞ ÇOK YAKINDA BU MEMLKETİ DRAAHTARA BOĞACAM BUNDAN ŞÜPHEN OLMASIN
HEHE
BRETONA BOĞACAM
HEHE

09.Mart.2009, 21:11
ben başladım yavş yavaş...

10.Mart.2009, 06:32
inşallah.bu köpeklerin çoğalmasını isterim.avını gördüm çok güzel.
az kaldı..

11.Mart.2009, 09:16
ZAFER GARDAŞ ÇOK YAKINDA BU MEMLKETİ DRAAHTARA BOĞACAM BUNDAN ŞÜPHEN OLMASIN
HEHE
BRETONA BOĞACAM
HEHE

ah be mustafa abim herkez ticaretine düşmüş valla bize bişey kalmıyo yani anlıcan inşallah umudumu hiç yitirmedim beklicem drahthaarı buluncaya kadar beklicem,

11.Mart.2009, 09:35
ahbe izzet abim drahthaar gibi bir köpek verilirde pointer alınırmı bak biz ne zamandır arıyoz bulamadık. drahthaar bir hastalık bencede. saygılar

sorma zaferim.bir pişman oldum verdiğime.sorma gitsin

11.Mart.2009, 10:14
abi beni msn ine ekle sana birini tarif edicem git ordan al istersen elinde 2 tane yavru kaldıydı hemde denizli çaldan zaferkose7@hotmail.com valla ben alamadım abi param çok az istersen bir düşün bak fotolarınıda gönderim sana bana gönderdiğinin.

Mustafa ÇİL
11.Mart.2009, 13:37
zafer herşeyin bir bedeli var gardaşım

Sebahattin AVCI
11.Mart.2009, 19:44
İzzet ustam öncelikle herşeyin hayırlısı olsun (onparalık tüfek yüz paralık köpek olsun ) terimi dogru bir terimdir .

ama kusura bakma köpek ticareti ne ve satma taraftarlarına kafan takılmış gibi . ve alttaki yazılarındada drahtaarını sattığını yazmışsın ben buna anlam veremedim başkası satınca ticaret sen satınca emek mi oluyor bunu anlayamadım kafama takıldı aydınlatırsanız sevinirim yoksa kelime hatasımı var acaba kusura bakmayın öyle ise

ben köpek satmam ben yetiştirici değilim ama köpeği ne kadar zorluklar ile yetiştirildiğini masrafını emeğini zamanını ilgisini ihtiyaçlarını ugraşını iyi bilirim

ve iyi bir köpeğim olsun diye zamanında çokmu aylar yıllar beklediğim sokak köpeklerine bakıp kendimi avuttuğum olmuştur

şimdi soruyorum kaç kişi iyi bir köpeğini eşleyip büyütüp bedavaya vermek ister azda olsa bişiler ister arkadaş dost hatrına ama bu işi ticaret için eğiten emeğinin karşılığını alır buda o eğiticinin emeğidir varsa paran alabilirsin yoksa benim gibi sıradan köpeklere bakmakla iyi bir köpek edinene kadar devam edersin

ben fab. da iken maaşımızı çok geç verirlerdi tazminatımı almayı başarıp ayrıldım yani emeğinin karşılığını alamadımmı hiç bir şeyin zevki tadı tuzu olmaz diye düşünüyorum

inşallah hayırlısı ile güzel bi köpek sahibi olursunuz

saygı ve sevgiler .

11.Mart.2009, 19:57
köpeği sattım kardeşim.doğru anlaşsın.çünkü bende para saydım.ama ben aldığım paraya, üstüne bir kuruş bile koymadan sattım.olaya farklı yaklaşımın var.ben sitemim,köpek alıp hemen köpeği satıp yerine başka köpek alıp satanlaradır.yani emek sarfetmeden para peşinde olanlarıdır.ama köpeği yavrudan yada küçük yaşta alıp yetiştirene lafım yok.çünkü emek var.hakkı neyse o istenir kardeşim.ha cebinde istenen kadar yoktur O ayrı.ona çok pahalı diyemem. HER ŞEYİN BEDELİ VAR.çünkü yetiştirici ne emek harcadığını bilir .eğer açıklık getirebildiysem ne mutlu.yeterince açıklık getirdiğim inancındayım.allaha emanet ol güzel kardeşim.

Sebahattin AVCI
11.Mart.2009, 20:11
İzzet hocam sıkın yok http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif sadece başta köpeği bir bedel ile alıp havladığı için sattığınızı belirtmemişsiniz bu dikkatimi çekmişti http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

güzel açıklama yapmışsınız olay budur

saygılar dilerim istediğiniz olur nasipse .

Mustafa ÇİL
11.Mart.2009, 20:23
valla işde bunu anlatmaya çalıştım
MAKSAT PAYLAŞMAKMI ? TARTIŞMAKMI ? DİYE BAŞLIK ATARAK..
ne kadar güzel ,bir dostum, diğer dostumu ,kırmadan olaya müdahil olabiliyor..
sizler cansınız valla

işde,,, bu stenin, ve gerçek avcıların yerinin burası olduğunu anlatmak isdeyişim,, sadece bundandır

anlatım ve anlayış için
teşekkürler dostlar

11.Mart.2009, 20:34
İzzet hocam sıkın yok http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif sadece başta köpeği bir bedel ile alıp havladığı için sattığınızı belirtmemişsiniz bu dikkatimi çekmişti http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/cheesy.gif

güzel açıklama yapmışsınız olay budur

saygılar dilerim istediğiniz olur nasipse .

kardeşim.evet havladığı için sattım.çünkü oturduğum yer müsait değil.br hafta kadar baktım ama gece gündüz havladı.yan tarafta üniversite öğrencileri vardı ders çalışamıyoruz,geceleri uyutmuyor diye şikayet ettiler.köpeği satma bu yüzdendir.onlarda hakklı.
sağlıcakla kal.denizliden bol selam

11.Mart.2009, 20:37
valla işde bunu anlatmaya çalıştım
MAKSAT PAYLAŞMAKMI ? TARTIŞMAKMI ? DİYE BAŞLIK ATARAK..
ne kadar güzel ,bir dostum, diğer dostumu ,kırmadan olaya müdahil olabiliyor..
sizler cansınız valla

işde,,, bu stenin, ve gerçek avcıların yerinin burası olduğunu anlatmak isdeyişim,, sadece bundandır

anlatım ve anlayış için
teşekkürler dostlar

ustam biz avkolik/dostkolik teyiz.başka sitede değiliz.bu site başka bambaşka

Mustafa ÇİL
11.Mart.2009, 22:09
TEŞEKKÜRLER GARDAŞIM

11.Nisan.2009, 16:51
selam arkadaşlar benim drahter var yeni dogum yapdı 9 tane ama 3 öldu 6 tane kaldı bunların 3 tanesini satmayı duşunuyoruz baba almanyadan geldi ama secere yok kayıp seceresi anne bulgaristandan geldi isteyen olursa 400 tl den verecez haberiniz olsun