Orijinalini görmek için tıklayınız : torun brilant otomatik ve avar magnum pompalı hakkında bilgi sahibi olmak
arkadaşlar siteye yeni üye oldum öncelikle herkeze selamlar.
avcı arkadaşlarım TORUN BRİLANT OTOMATİK ve AVAR MAGNUM POMPALI bu silahlar hakkında bilgi ve düşünceleriniz nelerdir. artıları ve eksileri nelerdir. hangi avlarda kullanmam uygun olur. değerli fikirleriniz benim için çok önemlidir. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
fevzi dursun
07.Ocak.2009, 16:20
yasin kardeşim öncelikle ailemize hoşgeldiniz. illaki üyelerimiz arasından bu marka silahları kullanan vardır. bakalım dostlarımız ne gibi önerilerde bulunacaklar.
izmirden selamlar.
kazım bozkurt
07.Ocak.2009, 16:34
yasin abi aileye hoş geldin işallah yardımcı olacak arkadaşlar vardır saygılarımla izmrden selamlar
fevzi dursun
08.Ocak.2009, 19:54
ewet arkadaşlar bu marka tüfek kullanan avcı arkadaşımız yokmu yasin kardeşimizi bilgilendirecek.
avar magnum pompalıyı bilmem ama torun otomatik sağlam tüfek..Orçun döndüğüne göre bu konuya onun bi cevap vermesi daha iyi olur.Sattığı malın özelliklerini daha iyi anlatır bence.
Ayrıca aileye hoşgeldiniz.....
saygılar
yasin abi bugüne kadar çok sayıda torun ürünü sattım ve inanın hiç pişman etmedi tüfekler...torun,artık smith&wesson gibi bi dünya markası için tüfek üreten bi firma...hiç çekinmeden alıp kullanabilirsiniz...saygılar...
LOKMAN SAYHAN
05.Mart.2009, 18:04
slm arkadaşlar yasin bey torun brilant tüfeği ben kulanıyom bu sezon 1500 yakın fişek sıktım bir sefer dahı sorun çıkarmadı sadece bır sefer keklik avında cok yüksek bır ucurumda ayağım kaydı tufeğin dıpçiği yere dikey geldı fişek şarjoru kırıldı fabrıkaya yoladım garantı kapsamında çelik bır şarjor taktılar oncekı şarjor alamınyumdu sılah hafıf olsun diye aliminyum yapmışlar ben cok memnunum tavsiye ederim ama şansta olabılır alsan sorun cıkarsa sebep olmak istemiyorum .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.