Orijinalini görmek için tıklayınız : VE ASKERLİK BİTTİ...
ŞİMDİ NASIL OLUR DİYECEKSİNİZ HEPİNİZ...
ÇOĞU ARKADAŞIMIZ BİLİR GEÇİRDİĞİM Bİ KAZA SEBEBİYLE AYAKLARIMDA SORUN VARDI...
AĞRILARIM GİDEREK ÇOĞALDI VE REVİRE ÇIKTIM...
REVİR TABİBİMİZ,ESKİŞEHİR HAVA HASTANESİNE SEVK ETTİ...
KAZA SONUCUNDA BACAK SİNİRLRİM AŞIRI DERECEDE TAHRİP OLMUŞTU...
YAPILAN EMG TESTİNDEN SONRA YAPIBİLECEKLERİ BİŞEY OLMADIĞINI,BANA TESKERE VERDİKLERİNİ ÖĞRENDİM...
ARKADAŞLAR ASKERLİĞİM 26. GÜNDE SON BULMUŞ OLUYOR...
ARTIK ARANIZDAYIM...
Halil KÜÇÜK
07.Ocak.2009, 17:28
NAYIIIIR NOLAMAZZZ
AYVAYI YEDİK KAFA DİNLEMEYE FIRSAT KALMADI http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
ASLANIM BENİM OLSUN SAĞLIK OLSUN
BENDE SENİN GİBİ AYNI DURUMDA
ASKERLİKTEN MUAF OLDUM
ÖZLEDİK LEN SENİ
HOŞGELDİN
SELAM DENİZLİYE
hoş geldin safalar getirdin
kazım bozkurt
07.Ocak.2009, 17:59
orcunnnnnnnnn abiiiiiiiiii hoşş geldinn gecmiş olsun diyelim allah senin bizden ayrı kalmana musade etmedi bak orcun abi avkolige aşıkmısın yaw bak kimseler seni bizden ayıramadı cok özledik seni yaw piyasaboş kalmasın tufeker hakkındaki bigilerini bekliyorum artık banada yardımcı olursun hehe :D :P :P
aslandegirmenci
07.Ocak.2009, 18:03
HOşgeldin ORçun kardeş.
4x4cemal
07.Ocak.2009, 18:21
Hoş gelmişsin Orçun nasıl olsa hepimiz bu ülke bu bayrak için zaten askeriz birinin biriden farkı sırttaki üniforma,.
eyvallah kardeşlerim,abilerim...hoşbulduk...bunda da vardır bi hayır...ne diyelim...
len hoş geldin.. bak dualarım kabul oldu kazasız belasız hemencecik geliverdin....
hamza ercan
07.Ocak.2009, 22:48
Orçun kardeşim aramıza tekrar hoşgeldin.Seni aramızda görmek bizimi mutlu etti.Antalyadan selamlar.
hamza ercan
07.Ocak.2009, 22:50
Düzeltme Kardeşim seni aramızda görmek bizi mutlu etti.Yukarıda bizi yi hatalı yazmışım Kusura bakma.
Hoş gelmişsin Orçun nasıl olsa hepimiz bu ülke bu bayrak için zaten askeriz birinin biriden farkı sırttaki üniforma,.
Aynen oyle
Deli oğlan hoşgeldin eksikliğin baya belli idi..
hadi bakalım kaldığın yerden burada askerliğe devam....
ADAPAZARLI AVCI
08.Ocak.2009, 06:57
hoşgeldin orçun. biz herzaman askeriz orçun.. avcı olarak
Mehmet AYHAN
08.Ocak.2009, 06:59
Orçun kardeşim tekrar hoş geldin ALLAH hayırlısı nı versin kardeşim seni tekrar aramızda görmek güzel
fevzi dursun
08.Ocak.2009, 07:25
orçunum herşeyde vardır bir hayır. takma kafana aramıza hoşgeldin. cemal abiminde söylediklerine harfiyen katılıyorum.
develili
08.Ocak.2009, 07:39
tekrar geçmiş olsun kardeşim hakkında hayırlısı böyleymiş demekki aramıza tekrar hoş geldin
imported_avkolik
08.Ocak.2009, 08:19
Hoş geldin deli oğlan :) Bu kadarcık askerlik mi olur yaa :D daha kafayı bile dinleyemedik Halil abinin dediği gibi :D :D :D
Tamer Kuvvet
08.Ocak.2009, 09:05
geçmiş olsun hadi hayırlısı
aliihsan.emet
08.Ocak.2009, 10:15
selamünaleyküm...öncelikle hoşgeldin bakam, unutma esas askerlik şimdi başlıyor ve her TÜRK ASKER doğar ve asker olarak ölür mücadele sadece kışlada olmakla olmaz bunu biliyorsun mücadelemiz ölene kadar şimdilik ALLAHA EMANET OL görüşürüz bakam .
CanPltK
08.Ocak.2009, 11:56
Allah tan acil şifalar dilerim inşallah en yakın zaman sağlına kavuşursun.
Alpaslan YELGEÇER
08.Ocak.2009, 13:10
HOŞGELDİN ORÇUN ABİ.ALLAH HAYIRLISINI VERSİN.
Mesut BÜLBÜL
08.Ocak.2009, 13:45
orcunhoş geldin kardeşim askerliği evlatlarına yaptırırsın borcun olsun hayırlısı olsun kardeşim ciddi bir vaka varki kardeşim hayırlısı olsun tekrar hoş geldin selamlar
kapadokyali_1981
08.Ocak.2009, 15:18
Hani derlerya sayılı gün çabuk geçer aynen öyle oldu. Ama sayaç biraz hızlı çalıştı heralde :) Canın saolsun Orçunum bundada vardır bi hayır.
Allah hepinizden razı olsun abilerim...evet gerçek savaş bugünden sonra başlıyor...hayat mücadelesi...içinde olamasam da gönlüm her zaman askerimizi,mehmetçiğimizin yanında...
sipsak
08.Ocak.2009, 16:29
orcunum hos geldın aramıza
Orçun Kardeşim her işte bi hayır vardır.Esas askerlik insanın Kalbindedir.Hayırlısı olsun hoşgeldin.selamlar.
ali kaya
08.Ocak.2009, 20:40
HoşgeLdin Orçun Kardeş aramıza. Geçmiş oLsun..
Sebahattin AVCI
08.Ocak.2009, 21:50
ORÇUNUM hoş geldin sefalar getirdin ula sen şimdi o bacaklarla ne meralarda dağlarda gezersin düşünemiyom 26. günün acısı çıkar sanırım ördekler kafa dinliyordu sen yokken http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
ozgur bicakci
09.Ocak.2009, 10:28
hos geldin orcun kardesim vatan hepimizin biri gider biri gelir allah gonlune gore versin ve tekrar gecmis olsun saygilar.
unforgiven
10.Ocak.2009, 08:41
Tekrar hoşgeldin kardeşim...Rabbim kazasız belasız geri dönmek nasip etti ya önemli olan o...Senin niyetin alnının akıyla vazifeni tamamlamaktı ve Rabbim de hayırlısı ile bitirmek nasip etti kısa da olsa...
Saygılarımla...
Hoş geldiniz safalar getirdiniz.
muratbilginer
16.Şubat.2009, 21:29
...
Kardeşim hoşgeldin. Bu arada Türk milleti asker doğar asker ölür askerlik bitmez kardeşim :)
cemalreis
17.Şubat.2009, 10:17
Orçunum hoş gelmişin safalar getirmişin aslanlar gibi gittin aslanlar gibi teskere aldın helali hoş olsun sahte çürük raporu alanların vay haline.
ulen geldigin günden beri uyuyamadım
ulen geldigin günden beri uyuyamadım
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/21.gif
Sami KARATAY
18.Şubat.2009, 09:50
Merhaba Orcun kardeş,hayırlısı olsun,sağlık hiçbirşeye benzemez,inşallah tedavizi varsa devam etmeni dilerim,yoncalı kaplıcalarında devlet hastanesi var,fizik tedavizi ve havuzları birçok kazalı,şifa bulmuştur.kardeşim ilerleyen yıllarda rahat etmek istiyorsan bunları düşünmeni tavsiye ederim,sevkle diğer illerden cok kişi şifa bulmuştur,geçmiş olsun
Merhaba Orcun kardeş,hayırlısı olsun,sağlık hiçbirşeye benzemez,inşallah tedavizi varsa devam etmeni dilerim,yoncalı kaplıcalarında devlet hastanesi var,fizik tedavizi ve havuzları birçok kazalı,şifa bulmuştur.kardeşim ilerleyen yıllarda rahat etmek istiyorsan bunları düşünmeni tavsiye ederim,sevkle diğer illerden cok kişi şifa bulmuştur,geçmiş olsun
çok sağol sami abi...sağ bacağımda büyük sinir yıpranması oldu...haliyle çok ağrı çektiriyor...ilk fırsatta gideyim abi...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.