Orijinalini görmek için tıklayınız : Bunlari Satin Almayin!
http://armegeddon81.sitemynet.com/mynet_resimlerim/sss.jpg
Arkadaslar yukarida gordugunuz markalara harcadiginiz paralar kursun olarak Filistin'deki
cocuklara masumlara geri donuyor.
Lutfen bunu "Print" yapip cebinizde tasiyin ve bu mallari satin almayin.
Allah Yardimcilari olsun.
fevzi dursun
08.Ocak.2009, 07:29
sky tv de mi onlarınmış yaw. hemen tv hafızasından kazımak lazım. teşekkür ederiz yusuf abim
Fevzi Usta yalniz o SKY SKY tv mi ondan emin degilim baska bir urunde olabilir.
imported_avkolik
08.Ocak.2009, 09:56
Yusuf abi teşekkürler...
Arkadaşlar gerçekten önemli bi benim almamamla ne olurmuş demeyin..Damlaya damlaya göl olurmuş.Dikkat edelim
Mesut BÜLBÜL
08.Ocak.2009, 13:28
doğru diyorsunuz arkadaşlar fikir lerinize katılmamak elde diyil teşekkür ederim yusuf kardeşim verdiğin bilğiler icin şimdiden selamlar sayğılar
sipsak
08.Ocak.2009, 16:32
Yusuf abi teşekkürler...
Arkadaşlar gerçekten önemli bi benim almamamla ne olurmuş demeyin..Damlaya damlaya göl olurmuş.Dikkat edelim
kazım bozkurt
08.Ocak.2009, 19:46
yusuf abi gercekten cok guzel bir paylaşım olmuş bunları uygulamak bilgili olmak bize gelen kurşunları din islam kardeşlerimize gelen kursunlaara engel olmak demek saolasın print yaptık bende duşundum köy kahvelerine asmayı herkes daha bilgili olsun diye
yusuf abi gercekten cok guzel bir paylaşım olmuş bunları uygulamak bilgili olmak bize gelen kurşunları din islam kardeşlerimize gelen kursunlaara engel olmak demek saolasın print yaptık bende duşundum köy kahvelerine asmayı herkes daha bilgili olsun diye
Helal Sana Semih
ADAPAZARLI AVCI
09.Ocak.2009, 05:09
çok önemli bilgi için teşekkürler ve almıyacammm
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.