Orijinalini görmek için tıklayınız : YAVRU DRAHTHAAR ARIYORUM
mehmet.tunc
09.Ocak.2009, 17:39
Sevgili avcı arkadaşlar!
Yaz başında 8 yaşında yerli pointer köpeğimi üzücü bir kaza sonucunda kaybettim. yaz boyunca kendime bir köpek almayacağımı düşünmeme rağmen av sezonunun başlamasıyla bu işin köpeksiz olmayacağını anladım. Köpek almaya karar verdiğimde kendime ve avıma en uygun köpeğin bir drahthaar köpek olduğu kanaatine vardım.
Araştırmalarım sonucunda neredeyse bütün av sitelerini talan ettikten sonra(!)Kendime yavru bir drahthaar buldum fiyatta anlaştık. fakat bulduğum yavrunun talihsiz bir kaza sonucunda ölmesinden dolayı tekrar aramalarıma başlamak zorunda kaldım.
Drahthaarcı arkadaşlardan elinde ya da yakın çevresinde yavru bulunanların ya da yakın zamanda yavrulayacak köpekleri olanların bana yardım olmasını rica ediyorum..
Şimdiden teşekkürler..
feridun berin
09.Ocak.2009, 17:54
mehmet kardeşim köpek almadan yine bir düşün bak daha önce puanterim vardı diyorsun puanterin zevkine varmışsın bundan sonra sen drahtar,seter,kurtzar kısacası ne ırk olursa olsun hep puanteri ararsın bende daha önce puanter vardı şimdi binbaşı bir arkadaşın 8 yaşında drahtarı var onunla avlanıyorum çok güzel fakat her avda puanteri arıyorum. en iyisi sen vakit kaybetmeden Mustafa ÇİL arkadaşla irtibat sağla al puanteri bak zevkine en güzel avlar senin olsun. manisadan selam
huseyin_yilmaz
09.Ocak.2009, 18:41
sevgili mehmet kardeşim yaklaşık 3 aydır avkolik üyesiyim hergün bütün yorumları okuyorum 3ay öncesine kadar 4tane köpeğim vardı geçen yıl 7tane seter yavruyu isteyen herkese bedava verdim hatta 1 yaşındaki drahtaarımı bile şimdi ben köpeksiz kaldım ilanlara baktıkça kendime kızıyorum ben safmıyım diye öyle arkadaşlar varki daha doğmammış yavruya 750tl 1000tl para istiyorlar.1 mart 2009tarihinde avteskeremin günü doluyor eğer otarihe kadar bende bir drahtaar yavru bulamazsam avcılığı bırakmayı düşünüyorum
Umarım istekleriniz gerçekleşir.Bu sitede size yardımcı olacak bir dost vardır mutlaka.
inşallah istediğiniz köpeği bulursunuz
bende drahtdarr cıyım dişi drahtdaarım var yavruladı ama verdım hepsını ınşallah bıdahaki sefere abılerım kuscubaha@hotmail.com tuzla
ismail kaya
04.Şubat.2009, 10:38
sayın mehmet abi inşallah siteden bir yardımcı olacak arkadaş çıkacaktır temennim budur.
arkadaşlar benim drahterim var nisan 15 de en gec yavrulıyacak acıkcası anada babada cok guzel. yavru fiyatını da 300 tl ye verecem yanlış anlamayın kopeklerimiz dişi arkadaşımın erkek benim yani aynı yerde bakıyoruz safkan drahterler anasıda babasıda tam bir avkolikler
KESİNLİKLE SİTEMİZE KÖPEKLERİN ÇİFTLEŞME RESİMLERİNİ BİR DAHA GÖNDERMEMENİZ İÇİN UYARIYORUM...SİTEMİZE BAYAN KARDEŞLERİMİZ VE ÇOCUKLAR DA GİRDİĞİ İÇİN ÇİFTLEŞME RESİMLERİ YASAKTIR...
İSMAİL ŞEN
tmm ben almak istiyorum benim msneyi ekle orada konuşalım kuscubaha@hotmail.com bahadır...05542219831
erol kahraman
13.Şubat.2009, 07:54
DRAHTAR İŞİ ÇÖZÜLMÜŞE BENZİYOR ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
cemalreis
13.Şubat.2009, 12:18
drahtaar konusun da mermertaş deneyimli onunla irtibat kurabilirsin
Serbay Erol
13.Şubat.2009, 12:34
hüseyin kardeş benim köpeğim 15 günü kaldı
gel sana bedeva bir yavru vereyim pişman olmaz sın
hele bi olsunlar hayırlısı ile
arkadaslar bende yavru draahtdaar arıyorum banada yardımcı olursanız sevinirim ben istanbulda oturuyorum bana msnden veya cepten ulaşın alıçam yani köpek arkadaşlar 05542219831 kuscubaha@hotmail.com
bahadır dosttum seni msn ye ekledim kabul edersen msn de konuşuruz
mustafa aydoğmuş
19.Şubat.2009, 08:45
7 veya 8 aylık arkadaşımda var aportu araması güzel bir köpek dişi isteyen olursa tel numarasını verebilirim
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.