PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖNEMLİ...

Sebahattin AVCI
09.Ocak.2009, 21:36
öncelikle kusura bakmayın uyku sersemine sabah kendimi ve telefonun diğer tarafındaki avkolikten olan sayın ismini hatırlamadığım biri beni aradı yaklaşık 10 gün olmuştur turceel numaralı idi bana avkolikte epeydir göremiyoruz seni nerelerdesin diye sordu bende rüyada gibi hissedip ne dediğimi ne cevap verdiğimi bilemiyorum sadece hatırladığım bu aralar giremiyorum dediğim yanıttı

şimdi o kişiyi merak ettim kimdi diye kafama takıltı epeydir sabah sanırım saat 8-9 arası gibiydi telefonunuda bulamadım birdaha arayanlar listesinden 1 gün sonra aklıma geldi beni biri aramıştı ama kim yardımcı olursanız kafam takılı kalmayacak sanırım saygılar

Halil KÜÇÜK
09.Ocak.2009, 22:26
sebahhattin kardeşim
avkolikten arayanı bende merak ettim
selamlar

Halil KÜÇÜK
10.Ocak.2009, 08:39
Seni be aradım birader
Mersinden
TLF:0532 3644000
Selamlar

4x4cemal
10.Ocak.2009, 14:27
Selamün Aleyküm. Gece Halil kardeşle epey tlf görüşmesi yaptık, Sebahattin seninde kulaklarını çınlattık, dün Sebahattine msj yazacaktım araya bi konu girdi yazamadım dediğimde, bana bir hafta veya on gün önce tlfonla aradığını söylemişti, ikimizde siteye girince gözümüz önce gönül dostlarımızı arıyor, diye duygu ve düşüncelerimizi anlatmıştık. Ne güzel tevafuk etti bu konu. Develiden tüm dostlara selam olsun

Mustafa ÇİL
10.Ocak.2009, 15:17
bakın ne güzel
biri biraz grünmese hemen fark edilmekde
AİLE diye ben buna derim işde

Huseyin42
10.Ocak.2009, 15:21
Evet abı cok guzel bı olay.....

Halil KÜÇÜK
10.Ocak.2009, 15:32
Sebahattin seni
0534 884 84 82 Tlf ile aramışda olabilirim
Selamlar

Sebahattin AVCI
10.Ocak.2009, 15:51
halil ustam tamam şimdi oldu rüya gerçekleşti abi saolasın hakkını helal et halil abi cemal abicim sizler mükemmel insanlarsınız burada yazışmaktan öte bir dostluğumuz olamıyor ama inşallah yolumuz düşer yada yolunuz düşer ise mutlaka arayın görüşelim abiler tüm dostkolikler davetlimdir herkese kapımız açıktır misafir ağırlamaktan hoşnut olurum biliyorum herkez uzaklarda ama belli olmaz nasip herşey

ama bişi demek istiyorum bu denizlili avcılar epey çoğaldı yahu ne bu bolluk böyle maşallah ama demiştim burası denizlili olarak dolacak diye 3 ay öncesinden belli idi http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

saygılarımla dostca kalın RASTGELE

kazım bozkurt
10.Ocak.2009, 16:27
SABAHATTİN ABİ GOZUN AYDIN SENİ ARAYANI BULMUSSUN abi ne guzel bir aile ortamı var deilmi allah bu ortamımızı bozmasın herkese de slm

Halil KÜÇÜK
10.Ocak.2009, 21:59
Sevgili dostum
Sadece sen değildin,ismini göremediğim ve merak ettiğim diğer arkadaşlarıda aramaktayım.
siteden uzak kaldığım zamanlardada, dostlarım benide merak etmekte ve aramaktadırlar
Ben şahsen olması gerekeni yaptım
İçin rahat olsun ,hakkım varsa helal olsun
Mersinden Sevgi ve Saygılar

Mustafa ÇİL
10.Ocak.2009, 22:24
BRAVO DOSTLARIM

10.Ocak.2009, 22:33
wallahi helal olsun beni kimse aramıyor yaw ama ben siteden pek uzaklasmıyorum ondan heral :)

Halil KÜÇÜK
10.Ocak.2009, 22:39
Uğur ben ve sitedeki abilerin
nöbetleşe seni hergün arıyacağızhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif

10.Ocak.2009, 22:40
tamam beklerim :) böle aramakla olmaz bozüyüke de gelin metrapol burası

Sebahattin AVCI
11.Ocak.2009, 20:58
ugurcum bozüyükün meşhur süt ürünlerini tattırırsın orada bi ayranını içeriz saolasın kardeşim RASGELE

Mesut BÜLBÜL
12.Ocak.2009, 16:33
arada bir telefon etmekmi lazım diyede kendime sordum kaybolanları he he he iyi etmişsin kardeşim ellerine sağılk şimdiden