Orijinalini görmek için tıklayınız : dostlara selam olsun
maraton
09.Ocak.2009, 22:07
uzun zaman dır sitemize katılamadım kunu lara ve yeni katılan arkadaşlara vakıf olamadım onlarada hoş ğeldiniz diyorum işlerimin yoğunluğundan eve ğeçsaat lerde ğelmem den kaynaklan bu ayrılıktan dolayı özürdiliyorum
kazım bozkurt
09.Ocak.2009, 22:19
tekrar hoş geldin abi avkoliktesin gecte gelsen kurtuluşun yok allaha emanet ol abi avkolik seni seviyr sen??????
Halil KÜÇÜK
09.Ocak.2009, 22:23
Hoşgeldiniz Recep bey
Kaldığınız yerden devam
Sebahattin AVCI
09.Ocak.2009, 22:33
ahbe RECEP ABİCİM KONU ACARKEN KENDİNLE BİRLİKTE BENİM ADIMADA BİŞİLER YAZSAYDIN BE ABİ SENİNLE BERABERİM HEP SEN GİREMEYİNCE BENDE GİREMEDİM ABİ BAK ŞİMDİ BURADA YIM
hamza ercan
10.Ocak.2009, 10:04
Recep abi önce tabiki işimiz gücümüz.Senin tekrar buralarda olman güzel.Antalyadan selamlar.
feridun berin
10.Ocak.2009, 10:47
recep hoş geldin paylaşımlarını bekliyoruz selam.
4x4cemal
10.Ocak.2009, 14:39
Dostlardanda Aleyküm selam Recep abi, estağfirullah ne özürü abi bizim burda bi söz var, < aynı evli değilsekte aynı halliyiz> diye, gerçekten aynı sıkıntılar bizdede var. Sizinle birlikte Sebahattini'de görmek bizi sevindirdi. Develiden tüm dostlara selamlar.
Mustafa ÇİL
10.Ocak.2009, 15:11
recep abim hep buralardaydın
gönüllerimiz birdi sağolasına bim
bizim küçük haytanın resimşlerini bi atarsan sevinecem nasıl olmuş bi greyim be abi
Sebahattin AVCI
10.Ocak.2009, 21:56
mustafa usta senin hayta epey güzelleşti kerata ama oda avda üşüttü keyifsiz bu aralar pointerin tek sıkıntısı soguklarda bide yevruysa benim cesi ğibi doktordan dönemiyoz abi iyi olurlar inşallah
Mustafa ÇİL
10.Ocak.2009, 22:16
inşallah gardaşım
bemiks C kullanın bu aralar
A VE C VTAMNLERİNİ EKSİK ETMEYİN HAYVANLARDAN
unforgiven
11.Ocak.2009, 10:36
Canım abim tekrar hoşgeldin aramıza dicem ama sen hiç gitmedin ki :D Seni yine ailemizin içersinde görmek güzel...
Saygılarımla...
fevzi dursun
12.Ocak.2009, 06:47
recep abi biz de çulluk sevdasına düştüde recep abi bizleri unuttumu diye düşünmekteydik. :)
işin şakası abim öncelikle allah hayırlı iş ve sağlık versin.
Mesut BÜLBÜL
12.Ocak.2009, 13:49
recep kardeşim hoş geldin sefala getirdin canım kardeşim bizler avkolik dost kalanlardanız be sıkma canını selamlar sayğılar muğla milastan şimdilik
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.