Orijinalini görmek için tıklayınız : GALİBA ben geldim
Sebahattin AVCI
09.Ocak.2009, 22:41
selamun aleyküm düm avkolik adı altında dostkolik ler ve yeni aramıza katılan dostlar yaklaşık 1 aydır bi kaç sefer olmak üzere çok nadir yani giremedim siteye özlemişim bu güzel sohbet ve paylaşımları valla cemal abicim fevzi abicim mesut abi ali ekber ismail çıkrık abim mustafa çil orçun ,kudret,duran ali ismail şen
ya kusura bakmayın ismini ezbere hatırladığım bu kadar ,tüm dostkolikli güzel insanlara saygı ve selamlar
fotoraf makinası bozuldu yenisinide alamadık o güzelim değişik türden çeşit çeşit ördekleri görüntüleyemedim sizlere ama en önemlisi recep kuyu abimin ava çıktığımızdaki çulluklarını görmenizi isterdim adamın sanki çulluk bahçesi var vurmadığı zamn yok ne bereketli bi adam anlamadım
RASTGELE
Halil KÜÇÜK
09.Ocak.2009, 22:52
hoşgeldin
kaldığın yerden devam
Selam
Sebahattin AVCI
09.Ocak.2009, 22:58
a.s ali anlamadığım sen bizim ekber çomak mısın profilinimi değiştin çomakı mı sildin yoksa başka bi ali ekbermisin
benim tanıdığım ali ekber çomak kütahya emetli sen nerelisin saygılar
Halil KÜÇÜK
09.Ocak.2009, 23:00
seni sabah 9 da kim aradı dostum
Selamlar sana tekrar hoşgeldin
imported_avkolik
10.Ocak.2009, 06:07
Forumumuzda gerçek isim ve soy isimle üyelikler kabul edilmektedir...Ali Ekber olarak yukarıda mesjaları görünen sevgili abimiz Halil KÜÇÜK...
Sevgili Halil abi bana özelde sorduğun şeyi yapabildim..İstediğin şey eğerki oysa profiline gir göreceksin..
Bu arada forumda kurallar gereği ancak gerçek isim ve soy isimle üyelikler kabul edilmekte..Lütfen İsmini ve soy ismini düzeltirmisin abi..
unforgiven
10.Ocak.2009, 08:29
Canım abim tekrar dostkolikler arasına hoşgeldin :) Valla eksikliğin hissediliyor sitede :) Canım Recep KUYU abime çok selamlar olsun...
Saygılarımla...
hamza ercan
10.Ocak.2009, 10:07
Sebahattin kardeşim, ben de aynı duyguları paylaşıyorum.Kendini fazla özletme .Paylaşımlarını bekliyoruz.Antalyadan selamlar.
4x4cemal
10.Ocak.2009, 14:49
Aleyküm Selam, canım kardeşim nerelerdesin özlettin kendini ve paylaşımlarını, aradaki boşluğu biran evvel kapatman lazım ona göre, Recep abinin çulluklarla dansını görüntüle bizimlede paylaş. Sakarya'ya selam olsun.
Mustafa ÇİL
10.Ocak.2009, 15:14
gardaşım bizler avcıyız berber nefes alır verrz
merak etme sen
arada bir de uğra yeter
kazım bozkurt
10.Ocak.2009, 16:36
sabahattin abi paylaşımlarını bekleriz kaldıgın yerden devam yaw :D :D :D :P :P
Alpaslan YELGEÇER
10.Ocak.2009, 18:41
devam sabahattin abi
sipsak
10.Ocak.2009, 19:11
aynen kaldıgın yerden devam tekrardan hos geldın
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.