Orijinalini görmek için tıklayınız : Veterinerimiz "Hamit AKSAKAL"
imported_avkolik
10.Ocak.2009, 16:45
Sevgili üyemiz Hamit AKSAKAL bizleri kırmayarak sitemizde veteriner olarak üyelerimizin karşılaştığı sorunlarda yardımcı olacak...
Kendisine konuya gösterdiği ilgi, alaka ve özveriden dolayı sonsuz teşekkürler derken görevinde başarılar diliyoruz...
kazım bozkurt
10.Ocak.2009, 17:03
hamit abi gorevinde başarılar bizleri kırmayıp siteye veteriner gorevini aldıgın için ne kadar teşekkur etsek azdır saol abi
Mustafa ÇİL
10.Ocak.2009, 17:07
dostlar köpekleriniz hakkında ne varsa sorunuz hamit gardaşım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacak
teşekkürler hamit hocam
Bu göreve beni layık gördüğünüz için ben teşekkür ederim öncelikle.
Elimden geldiği,dilimin döndüğünce siz değerli dostlara yardımlarım olacaksa ne mutlu bana!Allah yüzmüzü kara çıkartmasın,
Tüm siteye hayırlı olsun :)
sipsak
10.Ocak.2009, 19:03
hamıtım yenı gorevın hayırlı olsun yenı gorevınde basarılar
Hamit bey hayırlı uğurlu olsun allah(cc)utandırmasın kardeşim başarılar....
yeni göreviniz hayırlı olsun
Sebahattin AVCI
10.Ocak.2009, 21:45
dostluğun kardeşliğin saygı ve sevginin eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldin sefalar getirdin
benim bi sorunum var gecen yılbaşı tatilinde bu resimdeki sarı kafa pointerim şuan ( 6 cı ayında oğün iki sefer suya girdi kar vardı birde akşam bekine ördeğe kaldık epey üşüttük hayvanı ve sonrasında yemekten kesildi çok zayıfladı ishal oldu köpek baktım durumu kötü ölecek gibi eczaneden bactterim antibiyotik aldım onu verdim 2 gün baktım aynı sadece hareketli ama yemek yemiyor sonrasında veterinere götürdüm kantahlili yapıldı sonuçlar iyi değildi düşük çıktı en alt seviyede sonra iki tane dişi kene gördüm o gün birini çımbızla kolanya sürüp çıkardım veterinerde tamla uygulaması yaptı diğer üstünde kalan için kendi düşsün dedi bende eve geldim kontrol için 3 gün sonra yani bugun kan dahlili yapmaya götürdüm ilkinden pek farkı yoktu biraz daha iyi gibi çıktı ama köpeğim yemiyor çok zayıfladı yalnız salınca durmadan oynayıp koşuyor keyifleniyor ishali devam ediyor
bugun veteriner bana eczaneden (sefazol iV 1g ) bu antibiyotiği al gel dedi bizde pahalı eczaneden al dedi sonra serum taktı köpeğe ağzındanda demir eksikliği için şırınga sıktı antibiyotiği seruma karıştırdı 3 gün gel hergün serum takalım ilacını verelim sonra kan tahliline birdaha bakarız dedi
bende köpeğe zorlada olsa yoğur yada ekmekle yoğurt yediriyorum kaşıkla ağzına zorla tıkarak ama şimdi azda olsa günde bi lokma yemeye başladı ben köpeğime 2,5 aylığından beri royal canın sellection la bakıyordum şimdi mamada yemiyor veteriner yoğun bakım öncesi diye bi konserve açtı hills marka onu bile iki dil attı okadar yemesi yok ama at ğibi koşuyor 10 gün oldu ben bişi anlamadım boyna param gidiyor ne yapacam ben bayramdan beride çalışmıyorum evemi bakacam köpeğemi veteriner yerine artık kendimmi bakacam anlamadım masrafta ağır olmaya başladı iş te yok ne edecem bilmiyom kimi kızıyor götürme veterinere para için yapıyorlar diyor ama bu işsizlikte köpekte çok önemli benim için bi ilerlemede yok köpek aynı 10 gündür ama paralar gidiyor düşüncelerini alabilirmiyim şimdiden teşekürler epey yazmışım farkında olmadan 10 gündür sıkıntı var keyfim yok zor bişey bu ya kendi kızımdan ayırt edemiyorum cesiyi ne yapayım hocam
köpeğin yerini değiştirdim kulubesini garaja koydum daha sıcak bi ortamda ama 3 güne kadar düzelmez ise kendi haline bırakacam olmadı daha fazla gücüm yetmez masrafına
Mustafa ÇİL
10.Ocak.2009, 22:22
HAMİT HOCAM
SABAHATTİN LE BAŞLADINIZ
EN KISA SÜREDE SABAHATTİNE CEVAP VERECEKSİNİZ İNŞALLAH
DOSTLAR MMKÜN OLDUĞU KADAR ÖZELKİNDEN MSJ ATINIZ
SEBEBİNE GELİNCE
BURADA KONU YOĞUNLUĞUNDAN GRMEYE BİLİR
SONRADA HAMİT HOCA YA KIRILAN DOSTLAR OLABİLİR
BAZEN BANA OLDUĞU GBİ
HADİ KOLAY GELSİN HOCAM
Halil KÜÇÜK
10.Ocak.2009, 23:28
Hamit bey kolay gelsin
Selamlar
fehmiabaci
11.Ocak.2009, 08:45
Yeni göreviniz hayırlı olsun Hamit Bey başarılar diliyorum...
unforgiven
11.Ocak.2009, 10:23
Hamit abi Rabbim kolaylıklar versin alnının akıyla bu işin üstesinden geleceğine eminim...Ayrıca da sitemizde olan bir eksikliğin doldurulmasını sağladın.Allah razı olsun diyor selam ve sevgilerimi iletiyorum...
Saygılarımla...
kapadokyali_1981
11.Ocak.2009, 13:27
Hayırlı uğurlu olsun hocam inşallah sizin engin bilgileriniz sayesinde bi çok köpeğimiz sıkıntıları büyümeden tedavi olacaklardır.
hamza ercan
11.Ocak.2009, 15:44
Hamit kardeşim,yeni görevin hayırlı uğurlu olsun.
Tüm dostlar, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Sitemize hayırlı olsun!
Saygılarımla.....
Sebahattin AVCI
11.Ocak.2009, 20:40
mustafa hoca hiç aklıma gelmedi özelden mesaj atmak haklısın en doğrusuda bu
fevzi dursun
12.Ocak.2009, 06:34
hamit kardeşimize bizleri kırmayarak yardımda bulunacağı için teşekkür ederiz.
sebahattinim sanada cesi için geçmiş olsun diyelim. inşallah bir an önce bu hastalık illetini üzerinden atar. ilerleyen günlerde güzel haberlerini merakla bekliyoruz. tekrar geçmiş olsun kardeşim.
feridun berin
12.Ocak.2009, 06:50
hamit kardeşim sağol sanada bu yakışırdı herşey gönlümce olsun selam
Mesut BÜLBÜL
12.Ocak.2009, 14:02
hamit bey yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederim kardeşim selamlar sayğılar muğla milastan
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.