Orijinalini görmek için tıklayınız : av tüfeğiden beklenen
sayın avkolik üyeleri genel olarak av siterinde sorulan bir soru var yabancı tüfekmi yerli tüfekmi.genel olarak yeni ava başlıyacak veya yeni tüfek alacak doslar bu soruyu sorar buralardaki ustalardan fikir almak için benim fikrim yerli tüfek yabancı tüfekler eskiden iyiydi şimdide iyi.Ama yerli tüfekler çok iyi durumda paramızı neden dışarıya verelim yerli tüfek alalım.asıl önemli olan aldığımız tüfekten attığımızı vurmaktan başka ne bekleriz.av köpeğinden neler beklediğimizi bir düşünün ava gittiğimiz araçtan neler beklediğimizi bir düşünün avda giydiğimiz kıyafetlerden neler beklediğimizi bir düşünün.ya tüfekten neler beklediğimizi bir düşünün attığımızı vurmanın tüfekten çok bizden kaynaklandığıda bir gerçek.bu tüfekle ava gidilir denen tüfek nasıl olmalıdır.görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.saygılarımla
Mustafa ÇİL
14.Ocak.2009, 12:00
serkan çok doğru dersin gardaşım
neden avrupa,neden sebebi ne
eskiden çok kaliteli malları olurmuş ama,şimdi memleketimiz dışarıya herşeyi ihrac etmekde
buda baya ileriye gttiğimizin bir göstergesi değilmi
NERDEN ,NEDEN SEBEP NEYDİ BU AVRUPA ÖZENTİSİ
HERZAMANKİ GİBİ KULLANMAYI ÇOK DA SEVMEDİĞİM ( RANT ) ÇILARIN BİR OYUNUMU BUNLAR
ESKİDEN YERLİ MLI HAFTALARI OLURDUDA YETİŞENLER YERLİ MALI HAFTALARI İLE BÜYÜRLERDİ
EN AZINDAN BİZLER ÖYLE BÜYÜDÜK
BAKALIM DİĞER DOSTLAR NELER DÜŞÜNÜYOR GERÇEKDEN MERAK ETMEKDEYİM
doğru bildiniz doğru dediniz abilerim neden kendi memleketimizin malından almayalımki.düşünsene abi şuan yaudilere werdiğimiz para gazzeye bomba olarak gidiyo en iyisi yerli malı yurtun malı...
kazım bozkurt
14.Ocak.2009, 19:15
serkan abi öncelikle cok guzel duşunmussun cokta guzel bir konu da diyinmissin bencede turk malı yerli malı en kucuk bir örnek abi turkiyeden yurtdışına bir cok tufek ihraç edilmekte ve hatta banada orcun abiNİN hatırlatmasıyla hatsan marka tufeklerin yurtdışına ihraçı cok oldugunu duydum ve bidaha tufek alacak olursam hatsan alırım yani turk malı olsunda farketmez derim mustafa USTAMINDA DEDİGİ GİBİ BU OYUNLAR BİR RANT OYUNU................TURK MALI YURDUN MALI ...................SAYGILAR
fevzi dursun
14.Ocak.2009, 19:29
fermalı avlarda tercih ettiğim tüfek ağırlık bakımından hafif olandır. yıldız marka pozem var çok ta memnunum. ayrıca belirtmek isterim ki her şey tüfekte değil bir de kullandığın fişekte önemlidir.
her iyi avcının önem göstermesi gereken bir konuda doğru tüfek ve fişek seçimidir. usta bir avcı avının çelgin kaçması halinde kendine vicdan muhasebesi yapabilendir.
feridun berin
14.Ocak.2009, 20:30
manisaya gelirsen benim tüfeğimi al avlan bak bidaha kendi silahını eline alıyormusun fevzi kardeş erkan gibi sende tüfeğini satılığa çıkarırsın. selam
evet semih kardeşim bende öyle yaptım zaten ve 1 ay önce bi hatsan aldım ve allah pişman etmesin
çok memnunum iyiki almışım allah herkesin gönlüne göre versin saygılarımla.
serkan abı gerçekten bende anlamıyorum bu yabancı hayranlıgını ulkemızde bukadar guzel sılahlar uretılırken yabancı sılahlah alma ısrarını anlamıyorum gecen gun bızım burdakı tufekcıye torun sımıt wenson markalı bır cıfte geldı rafa kon madan satıldı ya ıscılıgı okadar guzelkı bıde 20.numara 2.922kg adam gıymıyorkı baka
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.