PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : harç parası yanındaki ne oluyor

Sebahattin AVCI
14.Ocak.2009, 22:02
arkadaşlar ben sakaryada harç parasını maliyeye yatırmaya gitmeden derneğe ğidip bi kağıt alıyorum ve maliyeye paramı yatırıyorum

peki bu sadece sakaryadaki derneğe masus bişimi hersene dernek parası hersene 10 ytl vermek sizlerde böyle bişi varmı sadece bizmi veriyoruz bunu mecburi olarak

dernek olarakta şimdiye kadar bişi görmüş değilizde onuda belirteyim bi yaz sezonu toplanan paralarla bi yemek bi piknik falan bişi yok yani anlam veremedim kızmaya başladım

sizlerin memleketini bilemem ama idda edebilirim sakaryada olan olta balıkcılığı ve avcısı bukadar bol olan üyesi olan biyer daha düşünemezken bu 10 ytl dernek üyelik parası herkesi germeye başladı bi çay bile içemedik daha dernekten sizlerdede böyle bi sorunlar varmı acaba teşekürler şimdiden

kazım bozkurt
14.Ocak.2009, 22:07
öncelikle sebahattin abi saol guzel bir konuyu gundeme getirmissin bizde 10 ytl yıllık yıldat diyelim artık öduyoruz ama kulubumuz buna karşılık bizlere eglenceler trap atışları vs yemekler vs duzenlemeler yapıyo bu arada ben 10 ytl yi vermektende gurur duyuyorum cunku kulup bişeyler için ugraşıyo teşekkurler selcuk merkez avcılar tıcılar dernegine.........................mustafa başkan bakıyosa slmlar onada......................

Sebahattin AVCI
14.Ocak.2009, 22:27
ahbe semihcim ne güzel derneğinizin kıymetini bilin 10 değil 20 de vermeye razı oluruz düşünsene bi çay bile içmiş değildir 1000 lerce üye samimi söylüyorum ben ve benim gibi bi sürü kişi 1 kere bile çay içmedik daralıyorum ne yapayım diye düşünüyorum bu bizim avcıların duyarsızlığından kaynaklanıyor karşılığında bi emek bi güzellik olsa sıkıntı yok ver parayı koy cebe 100 kişi değilki bu parayı veren 1000 lerden bahsediyorum

huseyin tuncal
15.Ocak.2009, 05:30
SEBAHATTIN ABI O ISIN PESINE BEN COK DUSTUM BASKANLADA GOUSTUM EN AZINDAN BI TRAP ACILISTA AVCILARI BI ARAYA GETIRELIM DIYE AMA HEP LAFTA KALDI BIZIM SAKARYADA BIRLIK BERABERLIK YOK 10 KISIYLE OLCAK IS DEGIL

Mustafa ÇİL
15.Ocak.2009, 06:50
dostlar sizin üye sayınızı bilmem bilememde
fakat bizim derneğimiz kıt kanaat,üye aidatlarımızla yol almakda o da gerçekden gönül veren bir kaç dost ile olmakda
çok fazla üyesi olan dernekler rakamı çok yüksek tutmasa daha iyi olur diye düşünüyorum
dernekler avcılar için vardır
hak hukuk korumak için varlardır

fevzi dursun
15.Ocak.2009, 09:10
avcılar kulüpleri önemlidir arkadaşlar. elimizden geldiğince ayakta tutmaya çalışalım. eğer bir kulüp hak edeni yapmıyorsa seçimlerle başka başkanın seçilmesi taraftarıyım.
ben buca avcılar kulübündeyim her sene 20 ytl harç ödeniyor ama başkanda iş yok. bakalım hayırlısı.

cemalreis
06.Şubat.2009, 11:06
Değerli avcı dostlarım günümüz şartlarında dernekcilik kolay değil derneklerimize eksiğiyle sahip çıkalım hedefimiz şu olmalı dernek yönetiminden şikayetimiz var ise bunlar ikazlara rağmen düzeltilmiyorsa yapacak tek şey vardır oda ekip kurup yönetime gelerek eksik olan faaliyetleri dernek üyelerinin hizmetine sunmak ve örnek dernekciliğin gereği neyse onu yapmalı.

06.Şubat.2009, 15:35
Bizim dernekte de aynı uygulama var.Yıllık 10 tl derneğimizi geliştirmek için üyelerimizden alınıyor.düşünüldüğünde üye sayısı az olan derneklerin başka bir geliri yok.Bence iyi bir uygulama