Orijinalini görmek için tıklayınız : SEZONU KAPATTIM GALİBA
Arkadaşlar dün talihsiz bi kaza geçirdim.Şöförün hızlı gitmesi ve yolların komple buz olması nedeniyle araba savruldu ve o hızla biryere girdik.benden başka kimseye bişey olmadı :) sol bilekte çatlak ve eklemlerde kayma olmuş.kısacası sezonu kapattım galiba.. işin komik tarafı kazadan sonra aklıma gelen ilk şeyin ben bu elle nasıl ava gideceğim olması( eğer 1km uzakta aynı kazayı yapsaydık 50 metrelik bi uçurum vardı). Bu da bizim farkımız galiba. Tüm avkoliklere bol ve kazasız belasız avlar dilerim.
saygılar
Mustafa ÇİL
15.Ocak.2009, 08:25
geçmiş olsun gardaşım
Aman kardeş büyük geçmiş olsun...
inşaallah en kısa zamanda iyileşirsin...
fevzi dursun
15.Ocak.2009, 08:57
allah korumuş gürkan kardeşim. gelmiş geçmiş olsun.
gardaşım,dün akşam gülerek söylüyordun ya inanmamıştım,şaka deyip ben de gülmüştüm...ancak denizliye geliyorum deyince inandım...gel gardaşım gel sana tek elle bile av yaptırırım ben...ya da sağ elle kameramanlık da olabilirhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif
geçmiş olsun gürkan kardeşim.ALLAH(cc) emanet ol
vedat oncu
15.Ocak.2009, 09:32
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KARDEŞ SENEYE SEZONA KADAR KENDİNE İYİ BAK.
feridun berin
15.Ocak.2009, 09:37
gelmiş geçmiş olsun kardeşim anladığım kadarı ile atalar boşuna söylememişler horoz ölür gözü çöplükte kalır sende kaza geçirdin durumuna bakmadan gözün avda kalmış gençsin allah ömür versin daha çok ava gidersin selam
Halil KÜÇÜK
15.Ocak.2009, 09:43
geçmiş olsun
selamlar
Geçmiş olsun Allah korumuş
Geçmiş olsun gürkan Allah korumuş toprağım...
Sebahattin AVCI
15.Ocak.2009, 13:58
allah korumuş geçmiş olsun iyi olunca gidersin nasipse ava önce sağlık
Gardaşım gecmıs olsun Allah korumus dıkkat et bu sezon neredeyse bıttı gelecek sezona bomba gıbı İnsallah.. ::))) Sen ıyı olmana bak... Sağlıl oldumu hepsi olur gardasım..
geçmiş olsun abim allah korumus yine bu kadar la atlatmıssın inşallah kısa zman da iyileşirsin
Çok geçmiş olsun.Allah daha beterinden saklansın.
kapadokyali_1981
15.Ocak.2009, 17:40
Onla geçmiş olsun kardeş Allah korumuş.
sipsak
15.Ocak.2009, 18:33
Aman kardeş büyük geçmiş olsun...
inşaallah en kısa zamanda iyileşirsin...
Kardeşim çok geçmiş olsun!
Allah acil şifalar versin.Canın sağolsun,daha çok yıllar avlanırsın nede olsa....:)
Abilerim ve kardeşlerim hepinize çok teşekkür ederim.hepinizden Allah razı olsun.İnş biran önce iyileşirim de ava gidebilirim...
saygılar
erol kahraman
15.Ocak.2009, 20:41
inşallah gürkan kardeşim büyük geçmiş olsun allahım beterinden korusun
kazım bozkurt
15.Ocak.2009, 21:01
abi gecmiş olsun allah korumuş allah yardımcın olsunda biran evvel iyileş allaha emanet ol............
Buyuk Gecmis Olsun
Catlagin acisi kiriktan beterdir ama 15 gunde iyilesirsin
Selamlar
MEHMET KANDAK
16.Ocak.2009, 09:07
GEÇMİŞ OLSUN SENEYE İNŞALLAH KAZASIZ BELASIZ
İsmail ÇIKRIKÇI
16.Ocak.2009, 11:19
Kazanız geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
mustafa aydoğmuş
16.Ocak.2009, 13:02
gecmiş olsun kardeşim sana bişey olmasın ne sezonlar acılır daha
Büyük geçmiş olsun kardeş.
Mesut BÜLBÜL
16.Ocak.2009, 15:01
gecmiş olsun kardeşim allah korumuş beterin beteride vardır derler beterindende korusun canım kardeşim buna da şükretmek leazım selamlar allah acil şifalar versin şimdiden muğla milastan selamlar sayğılar
hamza ercan
16.Ocak.2009, 19:42
Geçmiş olsun.Allah kazadan beladan korusun.
safari
17.Ocak.2009, 06:36
çok geçmiş olsun kardeş allah beterinden saklasın
geçmiş olsun arkadaşım acil şifalar dilerim.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.