Orijinalini görmek için tıklayınız : Uyelik Isimleri
Yeni uye olan arkadaslara
Gerci bu uyariyi Ali Ekber Bey surekli hatirlatiyor ama bende bir uye olarak dusuncelerimi belirteyim
Az once sayfayi guncelledim son uyelerden bazi Abuk Sabuk isimli olanlar gozume ilisti
Lutfen bunlari kendi isminizle degistiriniz Yabanci dildeki cirkin isimler yerine kendi Turkce olan isimlerinizi
yaziniz yaziniz ki bizde hosgeldin Ahmet,Mehmet Kardes diyelim.
Saygilar
Çok doğru bir konu sana katılıyorum kardeşim
bizim türkçemiz bütün dillerden daha güzel ve üstün....
Mustafa ÇİL
15.Ocak.2009, 19:46
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif BU TÜR İSİMLER ÜYELİKLERİ KABUL EDİLMEMEKDE GARDAŞLAR
Doğru bu tarz isimlerin üyelikleri kabul edilmiyor,kullanılması da hoş değil açıkcası
kazım bozkurt
15.Ocak.2009, 20:43
söluyecek bişi bulamıyorum yusuf abi vallaaha cok guzel duşunmussun ellerine saglık
Sebahattin AVCI
15.Ocak.2009, 21:55
gerçek isim olmadan nasıl üye olmuşlar anlamadım
imported_avkolik
15.Ocak.2009, 22:28
Yusuf abi o grdükleriniz ben yokken ondayda bekleyen üyeler..ve aurıoca işin garibi bu üyelerin Türklükle filan ilgisi yok..adamlar yabancı :) bu gidişle ingilizce bölüm açacağız foruma :D
yalnız şu an o isimlerin hiçbiri kabul edilmiyor..adı soyadı olmayan kimse kabul edilmiyor daha doğrusu...
Yusuf abi o grdükleriniz ben yokken ondayda bekleyen üyeler..ve aurıoca işin garibi bu üyelerin Türklükle filan ilgisi yok..adamlar yabancı :) bu gidişle ingilizce bölüm açacağız foruma :D
yalnız şu an o isimlerin hiçbiri kabul edilmiyor..adı soyadı olmayan kimse kabul edilmiyor daha doğrusu...
Aslinda yeni bir Uluslararasi bolum acsak Ali Ekber isminide "Huntkoholik" koysak "International" bir site olsak http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
imported_avkolik
16.Ocak.2009, 06:23
"Huntkoholik" ne oluyor abi :) Hunt =av ---->>>koholik _kolik mi oluyor :D :D
gerçekten avkoliğin tam olarak ingilizcesi ne ona bakmak lazım.yabancı dilde yayın yapılabilir..ama ingilizcesi sağlam bir yönetici gerekiyor o bölüme varsa bir görüşelim ;)
Alkolik: Alcoholic deki gibi
Yanlis yazmisim biraz Turkce'ye uyarlamisim
"Huntcoholic" olmasi gerekiyordu.
imported_avkolik
16.Ocak.2009, 06:48
yani İngilizcemiz Huntcoholic mi oluyor abi :)
Evet Ali Ekber aynen oyle
Sayin Mustafa Cil'den bu uluslararasi site icin yorum bekliyoruz.
Dusunsenize Ingilizler bu siteyi izliyor Sayin Cil'in Pointerlerini goruyor ve soyle yorum yapiyorlar
-Yahu biz bu Pointerleri "Pointing" yani ferma icin yetisdirdik ama bu "Turk" onlara "Aportuda"
ogretmis. :)
imported_avkolik
16.Ocak.2009, 10:13
:D :D valla Çil usta öğretiyo bişilerde onun aportuda oldunu bilmiyoz vesselam..ama ben ciddiyim..ingilizcesi kuvvetli bri arkadşaımızla bu konuda sohbet etmek isterim..
sipsak
16.Ocak.2009, 10:27
yusuf abı uyarın ıcın tesekkur sankı bız bu adamları yıyecez sankı adını soyadını yazsa ben bu durumda aslında ark nıyet bıle arıyorum bızı cekemıyenler varrr abı nazar degmesın sıtemıze
Ali Ekber Ben bildigim ve dilimin dondugu kadar yardimci olurum.
Sayin Ufuk Yuruk, "AMIN"
Alpaslan YELGEÇER
16.Ocak.2009, 14:48
çok haklısın yusuf abi. yüreğine sağlık. bu site Türk avcılarının sitesi ve biz de Türkiye' deyiz. site yönetmeliğinde böyle bir maddenin bulunması beni ilk başlardan beri mutlu ediyor.eyvallah....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.