Orijinalini görmek için tıklayınız : AVAR MAGNUM 55 CM POMPALI HAKKINDA YARDIM
Arkadaşlar 55 cm magnum namlı pompalı tüfeğime yedek namlu yaptırmak istiyorum her türlü avda kullanmak için ne tavsiye edersiniz TEŞEKKÜRLER
yasin bey,eğer kabul ettirebilirseniz 71 cm. invektörlü (içten şoklu) bir namlu yaptırmanız size fayda sağlayacaktır...elinizde bulunan namlu tahmin ettiğim kadarı ile 18.7 mm (geniş) şoklu bir namludur...o namluyu domuz,bıldırcın avlarında kullanabilirsiniz...
yaptıracağınız namlu ise her türlü avda yardımcı olacaktır...
not: boyunuz uzunsa,denge unsuru olarak 76 cm namlu da olabilir...artık günümüz teknolojisinde namlu boyu değil,şoklar iş gördüğü için seçim sizin...
yasin abi bende eskort pompalı var 1 ay oldu alalı bende namlu yaptırıyorum bizimkiler biliyorsun namlu şeritsiz
71 cm şeritli namlu yaptırıyorum her av için ideal benim zevkim trap olduğu için pompalı daha çok hoşuma gidiyor saygılar.
baris
24.Ağustos.2014, 15:07
Altı yil once avar marka bir pompalı aldım surekli fişeği sisirme yapıyor fisek cikmiyor kitleme cirnagi yok acaba ondan olabilir mi yayyini değiştirdim mekanizmayi değiştirdim hala ayni bana yardimci olabilirmisiniz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.