Orijinalini görmek için tıklayınız : KURZHAAR (RİTA)
Sevgili dostlarım yeni av partnerim rita 3 yaşında bakın bakalım sizler neler söyleyeceksiniz saygılar.......
Ayrıca rita izmir selçuktan İbrahim çelikel arkadaşımdan geldi kendisine buradan teşekkür ediyorum.....
http://img228.imageshack.us/img228/7872/2chku92td4.jpg
Mustafa ÇİL
18.Ocak.2009, 18:42
maşşalah maşşalah
avı mükemmel ömrü uzun olsun
kazım bozkurt
18.Ocak.2009, 18:48
avı bol olsun erkan abi yaw merak ettim benim yanıbaşımdan sana köpek gelmiş haberim yok yaw
ibrahim celikel ??????hatırlayamıyorum yaw hayırlı olması dilegiyle cok guzel bir goruntusu var
maşallah erkan abim asil köpek belli tabi ustalar daha iyi bilirlerde köpek güzel
maaşallahı var çok güzel bir köpek.
Sebahattin AVCI
18.Ocak.2009, 20:16
erkan usta güzel cam gibi köpeğe benziyor maşallah avı bol iyi bir dost olur inşallah
abi dün köpeği alma derdindeydin...ulaşım meselesi yüzünden telefonlaşmıştık...valla araç bulamasaydın benim arabayla alıp gelelim diyecektim...hayırlı olsun abi...
hayırlı olsun gülle gülle kazasız belasız avlar dilerim.
hayırlı olsun eko.. allah bol avlar nasip etsin. beraber gideriz ava asil duruşu kadar avı da asildir inş.
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sağolun orçunum ilgin için teşekkür ederim sevenimiz çok demekki her yerden araba teklifi geldi sağolsun bir arkadaşın aracıyla gittim geldim sağ salim
Alpaslan YELGEÇER
19.Ocak.2009, 16:52
erkan bey rastgele
erkancım hayırlı olsun.yakından görme sırsatım oldu.deli dolu bi köpek.inşllh bol fermalı bol aportlu avlarınız olsun
Hayırlı olsun Tuyu kadar avıda bol olsun.....
erkan abim hayırlı olsun güzel köpek avıda güzel olur inşallah
kazım bozkurt
20.Ocak.2009, 18:01
erkan abi buraya geliyosun haber bile vermiyosun insan ugrarda bbir cay kahve içerdik yAW ALACAGIN OLSUN ::D:D:D:D
Sami KARATAY
20.Ocak.2009, 19:30
Merhaba Erkan kardeş,mahşallahı var süper aktif gibi duruyor,hayırlı olsun
mustafa aydoğmuş
20.Ocak.2009, 19:53
maşallah maşallah uzun yıllar av yaparsınız inşallah
Merhaba Erkan kardeş,mahşallahı var süper aktif gibi duruyor,hayırlı olsun
sağolasın sami abi iyi dikeklerin için teşekkür ederim şu an işlerimden dolayı ava çıkaramadım inşallah bu hafta çıkarıp göreceğim.....
dogan ciftci
29.Ocak.2009, 15:39
hayırlı olsun.
Oktay AKÇAKMAK
28.Nisan.2009, 04:17
kardeş kalitesi burdan belli herkese nasip olmayacak bi köpek nazar değmesin.rastgele
erol kahraman
28.Nisan.2009, 05:05
güzel köpek maşşallah
çetin ekren
28.Nisan.2009, 07:03
hayırlı olsun gardaşım avınız bol olur inşallah....
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.