Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRKİYENİN EN DOĞAL VE SAMİMİ AV SİTESİ AVKOLİK.........
erol kahraman
20.Ocak.2009, 15:09
ben meraklı bir avcı olarak yaklaşık 2 yıldan beri av sitelerini güncel olarak takip eden biri olarak avkolikte artık çok mutluyum samimi ve doğal insanların bulunduğu gerçeklerin yazıldığı gerçek avcıların sitesi olarak gördüğüm bu sayfa inşallah hak ettiği yerlere ulaşır.
yurdumun güzel ve doğal avcısı yüz yıllar öncesi dedelerimizin bize vermiş olduğu av kültürü ile avlanmayı sürdürebilmek için ve yaşatmak için avkolik.net in daha güzel şeyler yapacağına canı gönülden inanıyorum inşallah birgün gelir avkolik tv de kurulur her şeyin bir ilki vardır ben avkolik.net bu ilki başardığına samimi şekilde inanıyorum . başarmak içinde inanmak lazım harkeze saygılar.
imported_avkolik
20.Ocak.2009, 15:30
Şu ana kadar gayet güzel getirdik...İçten, samimi dostluklar kuruldu site sayesinde...İnşallah aynen devam eder...
Tüm bunlar siz üyelerimiz sayesinde gerçekleşti...Tek ricam bu samimi ortamı bozacak türden hareketlere izin vermemeniz..Şahsen ben elimden geldiği kadar izin vermiyeceğim...Biz yönetim olarak elimizden geldiğince işimizden vaktimizden hayatımızdan ödünler vererek sitede olmaya çalışıyoruz..Hatalarımız elbette olmuştur, olacaktır da...Hiçbir çıkarı olmadan sitede olan, her konuya yetişmeye çalışan yönetici arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Tüm üyelerimizede lütfen konulara katılın diyorum..İzlemek güzel ama bir yere kadar .Paylaşım yapmasanız bile lütfen yapılan paylaşımlara katılın diyorum.Anketlerde oy kullanının..İşte o zaman site daha güzel ve daha çok sesli olacaktır...
Saygılar
İçtenlikle açılmış konu için teşekkürler...
Mustafa ÇİL
20.Ocak.2009, 20:19
Son günlerde çok güzel konular açılmakda,gerçek avcılar,ne? neden? nasıl? diye bir çok sorular sormakda, bu steye bir şeyler vermek için en azından online olup bu steyi takip eetme zahmetini gösterenler için DİYORUMKİ
TEŞEKKÜRLER GARDAŞLAR
SİZLER GERÇEK AVCILARSINIZ,GEREKSİZ POLİMİK YARATACAK KONULAR ÇOK FAZLA AÇILMAMAKDA EN SEVİNDİRCİ OLANI DA BU OLSA GEREK
AV CAMİASI GENELDE POLİMİKLERLE DOLU,SANKİ RUSMAFYASI HALİNE GETİRİLMİŞ DURUMDA SADECE YAZIK
AVCILIĞIN SORUNLARINI PAYLAŞMAK İÇİN,BİR ŞEYLER YAZIP ÇİZENLER NEREDEYSE YOK DENECEK KADAR AZ
BİR SANAL ALEMDE YAZILAN YAZI, DİYEBİLİRİZKİ MAKALE
DİĞER SANAL ALEMDEKİ KİŞİLERİ KIRMAKDA ,BİR DİĞERİNDE YAZILAN YAZI BİR BAŞKA STEDEKİ DOSTU KIRMAKDA..
NEREY VARMAK İSDENİR BİLİNMEZ
BİZİM STEMİZ GİBİ STELERİN OLUŞUMUNDA VE AMAÇLARINDA SAPMA OLMAMASI GEREKİRKEN,BÖLÜNMELER VE PARÇALANMALAR OLMAMAMSI GEREKİRKEN
HER NE HİKMETSE BUNULARI SÖYLEYENLER BİLE BİR GÜN ,, BİR ŞEYLER TERS GİTTİĞİNDE HEMEN TERK EDERLER
BİR BAKMIŞSINIZ BİR SANAL ORTAM DAHA KURULMUŞ,,,,,
İSİM VERİLMEZ ,ELEŞTİRLİR,YAPICI OLUMAZ ELEŞTİRİLER,GÜN GEÇTİKÇE DAHADA KIRCI BİR HAL ALIR...
BİZ BU KAFA İLE TÜRK AVCILIĞNA HİZMETMİ ETMEKDEYİZ YOKSA KÖSTEKMİ OLMAKDAYIZ BİLİNMEZ...
DAHA ÖNCEE EROL GARDAŞIMIN YAZDIĞI TÜRDEN YAZILAR VE ÖVGÜLER VARDI,AMA ÇOK FAZLA GEÇMEDİ NELER OLDU KİMLER KİMLERİ KRDI NEDEN KIRDI NEDEN BÖLÜNMELER VE PARÇALANMALAR OLDU SADECE KOCA BİR MUAMMA
ASLINDA HER DOSTUM NEDENLERİ VE O BİLİNMEZLERİ BİLMEKDE , BİRŞEYLER YAPMAK İSDEYEN VE PAYLAŞMAK İSDEYENLERİN SAYESİNDE ÇOK GÜZEL GÜNLER YAŞANDI, YAŞANACAK ,MÜKEMMEL DOSTLUKLAR KURULDU VE KURULMAKDA,
BU STE GERÇEKDEN ÇOK GÜZEL YOL ALDI,VE İNŞALLAHDA DEĞERLİ AVCILAR SAYESİNDE DAHADA YOL ALACAK....
BURADA BULUNANLARIN YEĞANE TEK TEMELİ DOSTLUK OLDUĞU SÜRECE BİR PROBLEM ÇIKMAZ ÇIKMAYACAKDA
KÖPEKLERİMİZ VE YAPTIĞIMIZ AVCILIK BU STEDEKİ İNSANLARI BİRBİRİNE BAĞLAMAKDA,,KİŞİLER İSDEDİKLERİ KÖPEĞİ BEĞENİP SEVEBİLİR YETİŞTİREBİLİRLER
BUNA KİMSE KOTA UYGULAYAMAZ UYGULANAMZ,HERZAMAN DEDİKKKİ, BU STE YARDIMLAŞMA STESİ OLSUN, DOSTLUK MUHABBET STESİ OLSUN ,PAYLAŞIM STESİ OLSUN İNŞALLAH DA HEP ÖYLE KALIR VE KALMASI İÇİN MÜCADELE VERİLECEKTİR DE BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN...
SEVGİLİ EROL GÜZEL BİR KONU AÇMIŞSIN AMA NEDENSE BU TÜR YAZILARIN ARKASINDAN BÜYÜK TUFANLAR OLMAKDA
AMAN GÖZÜNÜ SEVEYİM
BURADA BULUNAN GERÇEK AVCILARA VE DEĞERLİ ABİ GARDAŞLARA SELAM OLSUN
BİR KAÇ SATIRDA BEN KARALAMAK İSDEDİM
VARSA KIRDIMIZ BİR DOSTUMUZ AFFOLA
erol kahraman
20.Ocak.2009, 20:48
mustafa abi sizin tercübeleriniz elbetteki çok fazla böyle bir konu açmak içimden geldi faydalı bilgiler samimi dostluklar içeren böyle bir ortam kuranlara değişik farklı şekilde teşekkür olarak algılayın benim bu konuyu açma amacım övgü değil sevgiydi abi bu konuyu açarken uzaktan yakından başka bir maksadım olmadı olamazda herkeze saygılarımı iletiyorum tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.
Mustafa ÇİL
20.Ocak.2009, 20:58
teşekkürler erolum
Sebahattin AVCI
20.Ocak.2009, 21:14
mustafa çil ustaaaaaaaaaa hayırmı seni bu kulvarda hep yazıları kısa ve öz olarak görürdük ne bu satırları doldurmuşsun mektup gibi sende bi ilerleme var hocam devam devammmm http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
erol hocam sıkıntı yok ben bazen yeni gelen arkadaşlara ilk olarak şöye yazarım
( Dostluğun, kardeşliğin, SAYGI ve sevginin eksik olmadığı avkolik adı altında dostkoliğe hoşgeldiniz sefalar getirdiniz dostca kalın )
SAYGININ OLDUGU YERDE SIKINTI OLMAZ DOSTLAR burası bazen ailemizden fazla vakit ayırdığımız bilğilendiğimiz güldüğümüz bi sohbet muhabbet odası oluyor
sakarya / merkez avkolikli herkez http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/wink.gif
erol kahraman
20.Ocak.2009, 21:22
sabahattin ustacım yanlız sen bana biraz geç hoşgeldin dedin ben bayadır avkolikteyim http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/grin.gif saygılar bizden
Sebahattin AVCI
20.Ocak.2009, 22:11
erol usta ben sizin konunuzla ilğili yazı yazdım size yeni geldiniz diye bi cümle kullanmadım sizin mesaj sayınız 77 bunu görüyor ve takip ediyorum ben sadece buraya sizin gibi düşünenler için ben yeni gelen arkadaşlara sevgiden ötürü yazdıklarımı belirttim burası dost kolik tir dedim
düşünceniz için teşekürler RASTGELE
Mustafa ÇİL
20.Ocak.2009, 22:20
sebahaddin gardaşım sizleri seviyorum bu stedeki dostları gardaşları seviyorum
Gerçekten güzel bir site emeğin esirgenmediği,bilginin saklanmadığı,arkadaşlıkların olduğu..
İnşallah bu hep böyle sürer,saygı ve sevgi çerçevesinde
Mesut BÜLBÜL
21.Ocak.2009, 07:10
sağolasın cil ustam hayırlı bir konu olacağına gönülden inanıyorum ellerinize sağlık
ALİ EKBER kardeşim ellerine sağlık diyorum bu ğüzel yazılım tablosuna emeklerinize sonsuz teşekkürler cok ğüzel olmuş şimdiki sistem bizler avkoliksiz sizlerde bizsiz olamazsınız selamlar sayğılar muğla milastan şimdilik
erol kahraman
21.Ocak.2009, 08:10
sebahattin ustacım anlaşıldı saygılarımı sunuyorum eyvallah hepberaber avkolikteyiz
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.