Orijinalini görmek için tıklayınız : BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM
fevzi dursun
20.Ocak.2009, 22:44
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARINIZIN SESİNİ BİRAZ AÇIN.. UMARIM BEĞENİRSİNİZ..
http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-6580435805818275004&ei=HRR6Sf-GF4qGjQLnupi4BQ&q=puanter
Sebahattin AVCI
20.Ocak.2009, 23:04
FEVZİ ABİ cim öncelikle emeğine sağlık en çok hoşuma gidip beğendiğim fon müziği çok güzel olmuş harika
güzellikler arasında kuzineli soba ve yer sofranız közde çayınız güzel memleketiniz sizin gibi güzel insanlara emanet olsun
RASTGELE izmirin güzel nacizane avcılarına selamlar olsun
fevzi dursun
20.Ocak.2009, 23:32
teşekkür ederim sebahattinim. o değerlerle avcılığın tadi çıkıyor kardeşim. güzelim memleketimde her ilinde her yöresinde avcılığı türkü tadında yaşamak lazım.
sakarya ya selamlar.
feridun berin
21.Ocak.2009, 05:47
kardeşim eline emeğine sağlık uzun süredir dinlemediğim şarkıyı dinlettin sağol görüntüler okadar güzel ki bir an sanki oralardaymışım sanki sofradaymışım gibi geldi sağol cennet vatanımızdan kareler sunmuşun tekrar sağol kal sağlıcakla.
Mesut BÜLBÜL
21.Ocak.2009, 08:27
fevzi kardeşim ellerine sağılk müzik süper olmuş guzine sobada ekmek ısıtmak ayrı bir güzellik dosluklar dahada süper be kareşim tekrardan ellerine sağlık diyorum avlarınız bol bosluklarınız dayim olsun selamlar diğer arkadaşlarınızada muğla milastan
abi eline yüreğine sağlık.evet başkadır memleketimiz birde atalarımız gibi kıymetini bilebilsek.bilebilsek uğruna ne canlar verildiğini.bilebilsek bu topraklar varsa bizimde var olduğumuzu.selam olsun sen ve senin gibi bizlere emanet olan bu topraklarının kıymetini bilenlere.
kapadokyali_1981
21.Ocak.2009, 16:54
Fevzi abi gerçekten harika olmuş haika bi müzik... Ama mümkünse Erkan abimi bi daha şapkasız çekme hahahah :)
kazım bozkurt
23.Ocak.2009, 18:05
fevzi abi cok guzel olmuş ellerine saglık mukemmel bir video yaw şu yer sofrası yokmu mukemmel elerine saglık...
fevzi dursun
24.Ocak.2009, 06:08
kardeşim eline emeğine sağlık uzun süredir dinlemediğim şarkıyı dinlettin sağol görüntüler okadar güzel ki bir an sanki oralardaymışım sanki sofradaymışım gibi geldi sağol cennet vatanımızdan kareler sunmuşun tekrar sağol kal sağlıcakla.
feridun abicim bende bu şarkıyı seviyorum. ayten Alpman çok güzel söylemiş. biz avcılar o kadar şanslıyızki her hafta böyle güzelliklerle başbaşa kalıyoruz..
abi eline yüreğine sağlık.evet başkadır memleketimiz birde atalarımız gibi kıymetini bilebilsek.bilebilsek uğruna ne canlar verildiğini.bilebilsek bu topraklar varsa bizimde var olduğumuzu.selam olsun sen ve senin gibi bizlere emanet olan bu topraklarının kıymetini bilenlere.
teşekkür ederim serkancım. çok güzel yorumlamışsın. memleketimizin her değerlerine sahip çıkmak bizim asli görevimiz.
Fevzi abi gerçekten harika olmuş haika bi müzik... Ama mümkünse Erkan abimi bi daha şapkasız çekme hahahah :)
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/24.gif
fevzi abi merhaba babam (feridun) geçen akşam diyordu fevzi herhalde işi gereği bir yerlere gitti yazıları yok sitede görünmüyor herneyse şu an varsın yokluğunda yediklerin içtiklerin senin olsun gezdiklerini gördüklerini anlat kal sağlıcakla görüntüleri ve şarkıyı bende dinledim çok güzel eline emeğine sağlık. abi kal sağlıcakla.
Emeklerinize sağlık güzeel bir görsel şölen olmuş.
fevzi dursun
24.Ocak.2009, 10:56
fevzi abi merhaba babam (feridun) geçen akşam diyordu fevzi herhalde işi gereği bir yerlere gitti yazıları yok sitede görünmüyor herneyse şu an varsın yokluğunda yediklerin içtiklerin senin olsun gezdiklerini gördüklerini anlat kal sağlıcakla görüntüleri ve şarkıyı bende dinledim çok güzel eline emeğine sağlık. abi kal sağlıcakla.
anılcım teşekkür ederim. birkaç gündür yoktum. bir arkadaşım rahatsızlanmış tır kullanamıycak durumdaymış rica etti yük varmış bi adana yapıp geldim. manisaya selamlar.
Fevzi abi eline sağlık çok güzel olmuş
MEHMET KANDAK
24.Ocak.2009, 16:57
abi ellerine sağlık.
paylaşım için teşekkürler.
Sami KARATAY
24.Ocak.2009, 18:50
Merhaba Fevzi kardeş ellerine emeklerine sağlık,kısa metrajlı film gibi olmuş,yakında uzun metrajlı av doğa filimlerini bekleriz ,büyük zevkle izledim sağol kardeşim
fevzi dursun
25.Ocak.2009, 18:39
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. beğeniniz beni memnun etti. ne kadarda av için 500 km yol yapsak güzel yurdumun tüm yörelerini ava katliam olarak değilde. bu şarkıyı dinleyerek o yöremize has tüm güzelliklerini ve de avcılığın vermiş olduğu manevi lezzetleri tatmak değilmi.
yurdumuza ayrı bir tat ayrı bi güzellik veren av hayvanlarımız bu katliamları hakediyormu..? uzun yollar aşarak geldiğimiz bir yöremizde kahvesinde oturup köylümüzle sohbet alış verişi, meralarında gezerken çiftçimize bi selam verip üç beş sohbet onlara mahsulüne bereket versin diyerek, güzel memleketimin dağlarında gezerken çobanıyla oturup ekmeğimizi bölüşmek, o memleketime has gelenek ve göreneklerini ve kültürü tatmak değilmidir avcılık.
atalarımızın bu güzellikleri kaybetmeme adına şehit düştüğü bu değerlere sahip çıkalaım.
saygılar..
Fevzi ellerine emegıne saglık..... Bır baskadır benım memleketım.. Sarkı cok guzel.... Bulbulu altın kafese koymuslar ıllede vatanım demıs...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.