Orijinalini görmek için tıklayınız : insanlığa verilen ders
doslarımızın nekadar duygulu olduklarını görmemiz lazım.görmemiz lazımki bizden ayrıldıktan sonra neler yaşıyacağını anlamamız lazım.görmemiz lazımki orda yatan biz olsak neleri göze alacağını bilmemiz lazım.sırf bir anlık haves için alınıp hevesi geçtikten sonra barınaklara bırakılan doslarımızın aslında sevgi için neler yaptığını görmemiz lazım.Duygusuz olan aslında kim sorusuna cevap vermemiz lazım.ne mutlu severek baktığı bir köpeği olanlara gerektiğinde onlar için canını verecek bir dosları olduğu için.
http://www.liveleak.com/view?i=774_1228266264
Video düzenlendi...Ali Ekber
imported_avkolik
22.Ocak.2009, 11:10
Evet bazen bizlerinde önüne çıkıyor yollarda...Çok kötü birşey :(
Mesut BÜLBÜL
22.Ocak.2009, 14:54
canım kardeşim bunu ilk haberlerde izledim allah hayvanlara akıl vermiş fikir vermemş derler insanlaraysa ikisini bir vermiş hem akıl hemde fikir bunuda görünce kücücük yavru köpeğin yaptığına bizlere de cok iş düştüğü ne vede bundanda kendimize bir pay cıkartmak lazım diye düşünüyorum
paylaşım icin teşekkürler kardeşim ellerine sağlık diyorum
4x4cemal
22.Ocak.2009, 18:46
Serkan kardeşim bizler yıllardır evimizdeki hayvanlarımıza aile efradından biri gözüyle bakan insanlarız, bunları görünce çok üzülüyoruz, o kenara çeken köpekteki duygu dahi biçok insanda yok. Paylaşım için teşekkürler.
Halil KÜÇÜK
22.Ocak.2009, 19:08
böyle kazaları gün geçmiyorki görüyoruz ve yaşıyoruz
hele yavru köpeğin yapmaya çalıştığı hareket beni çok duygulandırdı
ben daha önce bir köpeğe çarpmıştım.
öğrendimki çarptığım köpek bir avcı arkadaşımızın köpeğiymiş
bu beni dahada üzmüştü.
Talihsiz köpek bizim 4X4 de kazada hakkını vermişti
kazım bozkurt
22.Ocak.2009, 21:18
allahım insanlara akıl fikir ver............... bir hayvn bile sevgisinden ölumu goze alarak yolun ortasında duruyosa bnim soluyecek sozum yok...
Tamer Kuvvet
23.Ocak.2009, 05:55
Bu mükemmel ve anlamlı paylaşım için teşekkürler hayvanlar bile insanladan daha insaflı oluyorlar bazen
Sebahattin AVCI
23.Ocak.2009, 16:43
nasılda kenarı almak almak için uğraşıyor belki yaşar umudu ile köpeklerimizin bazen en acı sonu bu tür kazalar oluyor
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.