Orijinalini görmek için tıklayınız : kayserili dostlar
Mustafa ÇİL
23.Ocak.2009, 21:27
can dostlar sizler nerdesiniz
kmler var acaba benim tanıdıklarımdan başka
Merhaba Mustafa Bey ben varım
Çil biz hep sizin gibi dostların yanındayız, Selam olsun dostlara.
Mustafa abi mezun olunca çiftliğinde baytar olarak bana iş var mı? Dostkolikte beraberiz orda da olalım Diyarbakır'dan Develi'ye ve Emet'e selamlar
Mustafa ÇİL
24.Ocak.2009, 23:11
dostlarım bnm
sizi bana tanıştırana selam olsuın
slm mustafa bey inşallah sizinle şıhlı yaylasında tekrar karşılaşırız
4x4cemal
25.Ocak.2009, 15:06
Cafer abi hoş geldinmi desem, uzun süredir aramızdasın, Mustafa Çil ile tanışıklığında var pek msj yazmadığın için üyelerimiz seni tanımayabilir, Arkadaşlar Cafer abi, bilgi ve deneyimlerinden faydalanabileceğimiz Develinin değerli ve saygın avcılarındandır. Abi tecrübelerini bizimle paylaşmanı bekliyoruz. Tüm dostlara selamlar.
cemalreis
26.Ocak.2009, 07:50
mustafacığım kayserili dostlar ya kayaktadır yada erciyeste piknik yapıyorlar. inşaallah bu sene bıldırcına yatılı bekleriz.
tüm avcı dostlara selamlar. cemal cığm biliyorsun avcılığın esas temeli sevvi.saygı ve dosluktur bu temellere ve av kanunlarına uyanlara boynum kıldan incedir. selamlar
imported_avkolik
26.Ocak.2009, 20:09
Cafer abim hoşgeldin sefalar getirdin...Gönlü güzel insanlar diyarı diyeceğim ben artık Develiye :)
Sevgili abim değerli bilgi ve tecrübelerinden faydalanmayı umut ediyoruz...Selam olsun Develi'ye
cafer abi aileye hoş geldiniz...büyük bi zevkle takip edeceğiniz,dostluklar kuracağınız bi ortamdasınız...denizliden selmlar...
kazım bozkurt
26.Ocak.2009, 20:13
cafer abi hoş geldin abi tercubelerinizden yaralanma umudu ile paylaşımlarınızı bekliyoruz abi saygılar sevgiler izmirden selamlar cafer abime............
syn.ali ekber bey develi her ne kadar güzelse kütahyada güzeldir ben orda askerlik yaptım ayriyeten yazın ordaydım yiyenim orda polis görevli ayrıca kütahyadan gelin almışız yani sizlerle akraba olduk sayılır ama avcı olmak daha farklıdır bilmem ne düşünürsünüz. selamlar.
Teşekür ediyorum Orçun Aydın ve Semih Açış kardeşlerime tabiki sizlerle tanışmak hoş kusura bakmayın ben bilgisayar kullanmada fazla becerili değilim beni bağişlayın herkese selamlar.
Mustafa ÇİL
27.Ocak.2009, 17:00
selamlar develinin güzide avcılarına olsun
cafer abim kusura bakma
ancak yazıyorum msejına cevabımı
cafer abim ,sevgili bir abim sayesinde sevgili metin evler sayesinde iki sene develide avlanma şansı bulduk...
sevgili metin abim inşallah tekrar birlikde olur bizimle, ve tekrar develi dağlarında av yapma şansı bulurum
develinin avlaklarından ziyade,,,,insanları dostları sizin gibi değerli avcıları olduğu ve buyurgel dediği sürece
tekrar gelirim tekrar gelirim
ama yeterki sizler benden bıkmayınız
selamlar develinin güzide avcılarına dostlarına
mustafa bey metin beyle ben tanışmadım.ama yazın inşallah bıldırcında tanışırız. seninl bir kınalı avında buluşuruz inşalla. selamlar
Mustafa ÇİL
28.Ocak.2009, 13:27
cafer abi ben gelirim inşallah
yeterki sizler kınalıları iyi besleyin
kardeş şu kınlılar özel bölgede özenle bekliyolr sen gel ama yatılı benim dağ evimde kalmak şartıyla beş yıldızlı değil ama idare eder
Mustafa ÇİL
28.Ocak.2009, 13:46
ne yapayım beş yıldızı be abim
sizlerle aynı havayı taneffüs etmek bile bana yetiyor
çadırda gene kalırız
erciyesin eteğinde mükemmel olur valla
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.