Orijinalini görmek için tıklayınız : DENİZLİ'Lİ ARKADAŞLARDAN YARDIM
Arkadaşlar hafta sonu ÇİVRİL'e gelmeyi düşünüyoruz ama tanıdık kayıkçı falan yok varsa tanıdıklarınız tel no larını verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden tşk ler
arif abi,çivrile iki haftadır takılıyoruz...fişek atmadan geliyoruz...isterseniz vereyim numarasını arkadaşımın...
fevzi dursun
26.Ocak.2009, 10:49
arif kardeşim orçununda dediği gibi bende gitmenizi tafsiye etmiyorum. hüsrana uğrayabilirsiniz. ama yine de isterseniz bu işi layıkıyla yapan kayıkçı arkadaşımızın telefonunu vereyim
0536 384 62 67 şeref
ORÇUN TŞK EDERİM BENDE DUYDUM KUŞ OLMADIĞINI AMA ARKADAŞLAR 1 DEFA OLSUN GİDELİM DİYOLAR
SEN TEL VER BEN ONLARA SENİN SÖYLEDİLLERİNİ İLETRİM ISRAR EDERSELER ARARIZ TŞK
arif bu haftamı gideceksiniz benim tanıdığım porofosyonel kayıkçı var tl konuşabiliriz.Beni ararsan yardımcı olurum.selamlar
0544 307 2002 benım telefonum
onder yagcioglu
28.Ocak.2009, 00:11
100 adet mühre 1 adet kanatlı mühre kişi başı 30 tl kayık ücreti istersen ara beni tanıştırayım bu arkadaşla seni 05337416938
cahit burgaz
06.Şubat.2009, 21:38
arkadaslar, sıze bır sorum olacak.poınterle tavsan avı yapılırmı.sımdıye kadar kopaylarla avlandım.bır hevesle poınter yavru aldım suan 9 aylık tavsanın olabılecegı yerlerde aratsak tavsanı bulurmu.ve kac metreden tavsanın kokusunu alabılır.cevaplarsanız sevınırım.
Mustafa ÇİL
06.Şubat.2009, 21:53
CAHİT 9 AYLIK KÖPEKDEN NE BEKLİYOSUN GARDAŞIM
POİNTERLER TAVŞAN AVI YAPMAZ VEYA ŞU AV BU AV DİYE AYIRMAZLAR
FERMALI KÖPEKLERİN,İYİ YAPTIĞI AVLAT VEYA VASAT OLDUĞU AVLAR VARDIR
FERMALI KÖPEKLER İLE
İLK FERMALARI TESADÜF EDER TAVŞAN OLUR
KÖPEK İLK DENEYİMLEREİ OLDUĞU İÇİN TAVŞANA MEYİLLİ OLUR
VEYA İLK FERMALAR KEKLİĞEDİR
KÖPEK KEKLİĞE DAHA YATKIN OLUR
LÖKÖŞE ÇULLUK OLUR
İLK FERMALARDA VURULAN AVLARIN FERMALI KÖPEKLER İÇİN ÖNEMİ BÜYÜKTÜR
FERMALI KÖPEKLER, BU KEKLİK ,BU TAVŞAN, BU BILDIRCIN ÇULLUK, DİYEREK FERMA YAPMAZLAR
KOKUYA FERMA YAPILIR ,,GÖRÜNTÜYE DEĞİL
ANCAK VE ANCAK
TAVŞANA VERİLEN FERMA İLE KEKLİĞE VERİLEN FERMA ARASINDA KÖPEK USTALAŞTIKÇA FARKLILIKLAR GÖRÜLEBİLİR
mustafaeren20
07.Şubat.2009, 14:39
çivrile gelecek arkadaşlar benimlede irtibata geçebilirler yardımcı olurum 05324620601
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.