PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SARSILMAZ POZE YARDIM

huseyin tuncal
31.Ocak.2009, 13:24
arkadasımda bulunun sarsılmaz marka pozede namluda bı acılma meydana gelmıs kendısı netı pek kullanmadıgından benım bılgı edınmemı ıstedı sılah garantıde degıl ama aldıgımız duyumlara gore namlu her zman garantı kapsamında kalıyormus bılgısı olan abılerımızden yardımlarını beklıyoruz saygılarımla
http://avcisayfamiz.com/forum/Themes/default/images/icons/modify_inline.gif

31.Ocak.2009, 13:44
türk ticaret kanununa göre tüfeklerde garanti 1 senedir...ancak garanti süresi bitse dahi servise giden silahlarda aşırı bir parça parası alınmamaktadır...ancak bahsi geçen parça namlu olduğu için komple değişmesi gerekmektedir...sarsılmaz firmasının namlu değiştirmesi ortalama 250-500 ytl arasıdır...

Selim Yorulmaz
19.Kasım.2009, 16:54
arkadasim üzülerek söylüyorum bu silah baykal,vincester yada baretta olsaydi 10 sene seni götürürdü..türkiyede silahlara 1 sene garanti veriyorlar yada en fazla 2 sene...bu silah kullananlarin sorunu aslinda uamarim bu konuda da biseyler degisir...

altay selenge
19.Kasım.2009, 19:43
Hüseyin gardaş, benimde otomatik Sarsılmaz tüfeğim var 2000 yılında almıştım. Geçen yıl tutukluk yapmaya başladı. İnternetten Sarsılmazın sitesine girdim, sorunumu anlattım. Tüfeği kargo ile sarsılmaza gönderdim. Ayrıyeten ekstra arpacığını fosforlu gez takmalarını birde kurma kolunu tutan yaydan bir tane ekstra göndermeleri söyledim. İnan kargoya tüfeğimi vermemle tüfeğimin tamir olup elime kargo ile gelmesi bir hafta sürmedi. 6 gün içinde tüfeğimi yapılmış bir vaziyette aldım. Masraf olarakta 26 Ytl. üçret ödedim. Teşekkürler Sarsılmaz.

İnternetten sarsılmazın sitesine gir. Telefonu var ara. Sana yardımcı olacaklardır. Saygılarımla.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

tdf
20.Kasım.2009, 07:35
sarsılmaz firması tüfeğinin her zaman arkasında duran sağlam bi firmadr bence ara anlat derdini mutlaka yardımcı oluyorlar açılmadan kastın iki boru arası ise tamir edip gönderirler merak etme umarım senin için en hayırlısı olur

yucelmert
20.Kasım.2009, 16:47
namlu değişecekse yeni poze namluya 250-300 çekiyolar, ama iş tamirse sadece kargo parasına yaprlar... sıkma canını, hiç yoksa grantisi bitmiş 10'a yakın tabanca yolladım, tek masrafımız kargo parasıydı, ama her kargo değil yanılmıyorsam aras'ın anlaşması vardı...

Abdullah ATASOY
20.Kasım.2009, 18:01
ya arkadaşlar bende sarsılmaz concorde s aldım 3 4 ay oldu yalnız bu sene hava yağışlı ama anlayamadığım tüfeğin namluda paslanma ve kabarmalar var yani bana biraz çakma geldi yani sarsılmaz kalitelidir diye düşündüm ama değilmiş bide 1250 tl verdik hayır servise gönderecem av sezonu bitecek

yucelmert
20.Kasım.2009, 18:09
fabrika en geç bir haftada silahını geri gönderir, malzemeden kaynaklanıyorsa ücret almazlar, kullanıcı hatasıysa fatura çıkarırlar.. haberin olsun arkadaşım,

tdf
20.Kasım.2009, 19:07
yeni sarsıılmazlardaki en büyük sorun namlu karııncalanmasıı çevremde bir çok arkadaşş aldıı hepsinde aynıı sorun oldu ama servis halledip geri yolladıı gerçi bu olay hepsinin hevesini kıırdıı ama birinde oldumu hepsinde oluyo tamamen o deönemki kapam ile ilgili yani kaplama malzemesi sorunlu ise kazandaki tüm parçalar aynıı sııkııntııyıı yaşşııyo garanti kapsamıında hallediyolar

20.Kasım.2009, 19:35
yeni sarsıılmazlardaki en büyük sorun namlu karııncalanmasıı çevremde bir çok arkadaşş aldıı hepsinde aynıı sorun oldu ama servis halledip geri yolladıı gerçi bu olay hepsinin hevesini kıırdıı ama birinde oldumu hepsinde oluyo tamamen o deönemki kapam ile ilgili yani kaplama malzemesi sorunlu ise kazandaki tüm parçalar aynıı sııkııntııyıı yaşşııyo garanti kapsamıında hallediyolar

21.Kasım.2009, 00:03
arkadaşım sarsılmazın hangi modeli bu tüfek bende bir sarsılmaz kullanıcısıyım tüfeğim yeni sayılır da onun için soruyorum bilgilenmek için hemşerim

Selim Yorulmaz
22.Kasım.2009, 14:36
ARKADASIM SENIN SILAHIN KABARMALAR OLMASI SILAH LA ILGILI DEGIL SILAHIN DURDUGU YERLE ILGILI SILAHLAR NEMLI ORTAMLARDA DURURSA KABARMA OLUR COGU SILAH BUNU YAPAR AYNISI BENIMDE BASIMA GELDI:::SILAHI KURU YERDE TUTMANI TAVSIYE EDERIM BIRDE BAKIM YAGIYLA YAGLA.

Selim Yorulmaz
22.Kasım.2009, 14:41
YAAA ARKADASLAR BENIM BIR ANTIKA TOPLU TABANCAM VAR 38 KALIBRALIK ONU ORMANA GÖMMÜSTÜM AMA HALA BULAMAIYORUM ARADAN 1.5 SENE GECTI ASLINDA GÖMDUGUM YERIDE TAMA OLARAK UNUTTUM ACABA ONU NASIL BULABILIRIM YANI TARAYICI FALAN MI GEREKEIR BILGINIZ VRASA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ...... TESEKKÜRLER::

veyselll
11.Şubat.2010, 18:56
YAAA ARKADASLAR BENIM BIR ANTIKA TOPLU TABANCAM VAR 38 KALIBRALIK ONU ORMANA GÖMMÜSTÜM AMA HALA BULAMAIYORUM ARADAN 1.5 SENE GECTI ASLINDA GÖMDUGUM YERIDE TAMA OLARAK UNUTTUM ACABA ONU NASIL BULABILIRIM YANI TARAYICI FALAN MI GEREKEIR BILGINIZ VRASA BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ...... TESEKKÜRLER::

boru tehsisatıyla uğraşan ustalarda küçük dedektörler vardır. duvarın içinden geçen demir boruları bulmak için kullanırlar (benim tanıdığım 2 ustada vardı) onu kullan ufak bir alet fazla derinliği yok ama fazlada derine gömmemişsindir inşallah...