PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Artvin'de Yapılan Teke Avı

kazım bozkurt
03.Şubat.2009, 23:00
http://img27.imageshack.us/img27/2443/teketh5.jpg

Artvin, bugün av utancına sahne oldu. Avcılık hevesiyle teke katliamı yapan avcılar, katlettikleri tekeyi sergilemektenh çekinmedi. Bu durum halkın tepkisini çekti.
Yusufeli ilçesinde yasal avcılık yapan Halil İbrahim Bingöl, özel avlanma izni çerçevesinde Altıparmak köyünde avladığı av tekesini ilçe merkezine getirerek sergiledi.Meraklı izleyicilerin sorularını cevaplayan Bingöl, yasal mevzuat çerçevesinde avcılık yaptığını söyledi.

Milli Parklardan sorumlu mühendis Musa Yılmaz da, belirlenen kotalar göz önünde bulundurularak avlanma izninin verildiğini.Vurulan tekenin 9 yaşında olduğunu.Vurulmasının ekosisteme hiçbir zararının olmadığını, söyledi

04.Şubat.2009, 05:45
Katliam demişssin Semih'çiğim ama yasal çerçevede avlandığını yazmışssın..
ben birşey anlayamadım.Zaten Milli parklar gözetiminde avlanmış...
O zaman görsel basında her gün boy gösterenler katliam yapmış mı oluyor..
Ya olay farklı ya da ben hala uyanamadım...

04.Şubat.2009, 06:11
Benim anladığım kadarıyla Semih kardeş okuduğu haberi bize aynen aktarmış!
Tabi gazeteler ilgi çekmek için bu başlığı atmış,Semih te aynısını kullanmış!!!
Durum vahşetlik değil anlıcanız gibi,herşey kanunlar nezlinde yapılmış!
Mühendisimizde ne güzel açıklamış haberin devamın da
Saygılarımla...

mustafa aydoğmuş
04.Şubat.2009, 07:02
bu tekelerin ömrü zaten en fazla benim gördüğüm kadarıyla 13 _15 buda sans oluyor 9 yaşından sonra zaten ömrü yetmeye bilir yasal avlandırıldığı için normal

çetin ekren
04.Şubat.2009, 07:18
Kardeş ben yazını defalarca okudum ama herşeyin normal olduğundan başka bir anormallik göremedim.bunun neresinde bir eleştiri konusu var anlamadım ha basında yayınlanması diyorsan herşeyi bırakıpta bununla kimse uğraşmaz sen keyfine bak kardeş 9 yaş teke az değil eleştirisini yapacak bir şey arıyosan o tekenin yaşadığı yere yakın olan köylerdeki kaçak avcılığı ,vurulan dişi tekeleri ve yavruları katleden köylüyü avcı diye geçinen, evrak tanımayan ,yasa tanımayan o tekenin etini köyde cağ kebap yapıp evinde kış boyunca teke kavurması yiyen ondan sonrada orda burda yakalayabiliyorsalar yakalasın diyen etçilleri eleştir bence yasal çerçevede av yapan bu avcı kardeşimizin eline gözüne ve tüfeğine sağlık.kusura bakma kardeş

Tamer Kuvvet
04.Şubat.2009, 08:56
NORMAL BİR AV GİBİ GÖZÜKÜYOR GENE DE ELLERİNE SAĞLIK PAYLAŞIMLARIN ÇOK GÜZEL GİDİYOR KARDEŞİM DEVAM DEVAM.

04.Şubat.2009, 10:01
her şey normal.burada başlıktan da anlaşılacağı haberi yayınlayan kurumun hedefi avcılar.avcıyı katil göstermek.avdan anlamayan okuyacak.diyecek ki,avcılar şöyle avclılar böyle diye yorum yapacak