Orijinalini görmek için tıklayınız : YEŞİLBAŞ ÖRDEK TÜYÜ ARIYORUM
ARKADAŞLAR MERHABA. YEŞİLBAŞ ÖRDEĞİN TÜYLERİ İLE DENİZDE BALIK TUTMAKTAYIZ. ÖZELLİKLE KANATLARININ ALTINDAKİ KIRÇILLI TÜYLER KULLANILMAKTA. ESKİŞEHİR YADA ZONGULDAK'A YAKIN İLLERDE ÖRDEK AVLAYAN ARKADAŞLAR OLUR VE POSTUNU ÇIKARABİLİRLERSE TÜYLERİNİ ALMAK İSTİYORUZ. YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
Sebahattin AVCI
06.Şubat.2009, 18:05
erdem hocam ahbe hocam sezon bitecek sen nerde kaldın yahu iste sana buradan av günlerinde vurulan ördekleri toplar tulum çıkarırdık eşe dosta söylerdik ördek çok burada
sen ne yapacan zonguldağı sakarya sana daha yakın valla istersen yine bi araştırırız derim vuran arkadaşlara atmayın ayırın bi kenarı
sipsak
06.Şubat.2009, 18:29
artık havanın guzellıgınden yesılde kalmadı ınsallah seneye
erken haber verseydiniz çok vurduk yeşil bu sene ama vana gitdiğimde vurursam postunu ayırıveririm...
saygılar..
Arkadaşlar merhaba. İlginiz için çok teşekkür ederim. Biraz geç kaldığımın farkındayım, neredeyse sezon kapandı zatem. Ama bu tüyler bize sürekli lazım oluyor. Önümüzdeki yılda gönderebilirseniz çok sevinirim aklınızda bulunsun.
erdem bey nasıl avlandığınızı bize anlatabilirmisiniz ben ilk defa duyuyorum.merak ettim dünde tüyleri attık bakarsın bizde deneriz tabi tatlı suda işe yararsa.
MERHABA. BİZ HEM DENİZDE HEM TATLI SUDA BALIK AVI YAPIYORUZ. AMA MAALESEF TATLI SU BALIĞINDA BU TÜR YEM İŞE YARAMIYOR. SADECE DENİZDE İSTRAVİT , PALAMUT , ÇİNEKOP GİBİ BALIKLARDA İŞE YARIYOR. ANCAK HER BALIK HER TÜYÜDE YEMEZ. ÖRNEĞİN İSTARVİT İÇİN KIRÇILLI İNCE TÜY , PALAMUT İÇİN KALIN KIRÇILLI TÜY VE SİYAH KUZGUN TÜYÜ, ÇİNEKOP İÇİN İNCE SİYAH KUZGUN TÜYÜ KULLANILIYOR. ÖRDEĞİN KOLTUK ALTINDAKİ KIRÇILLI (SİYAH GRİ SİYAH GİR ŞEKİLDEN DESENİ OLAN ) VE SERT OLAN TÜYLERİ KULLANIYOR. ANCAK TABİ BUNU ANLATMAK OLDUKCA ZOR. GÖRSEL OLARAK BELİRTMEK GEREK. TÜY JİLET İLE KESİLİP 10 NUMARA KANCAYLA KIRMIZI İPLİK İLE KISA BİR MİSİNEYE ( BU MİSİNEYE KÖSTEK ADI VERİLİR) BAĞLANIR. DAHA SONRA BU ŞEKİLDE BAĞLANMIŞ 20 ADET KÖSTEK UZUN BİR ANA GÖVDELİ MİSİNEYE EŞİT ARALIKLARLA BAĞLANIR BÖYLECE ÇAPARA OLUR. AMA BU YÖNTEM SADECE DENİZDE İŞE YARARMAKTADIR. TATLI SUDA BİLDİĞİNİZDEN ŞAŞMAYIN DERİM.
erdem bey sağolasın.solucana devam.
serdar erol
04.Mayıs.2009, 13:56
İYİ GÜNLER ÇANAKKALEDEN SELAMLAR BENDE YEŞİLBAŞ ÖRDEK TÜYÜ ARIYORUM MALUM İSTAVRİT ZAMANI TEMİN EDEBİLDİNİZMİ YARDIMCI OLURSAnız memnun olurum saygılar
Harun37
21.Ocak.2010, 06:51
ERDEM BEY DUMANLA İLETİŞİM KURAMIYORUM BİZDE KAR VAR :TELEFONUNUZU YAZMAMIŞSINIZ İSTEYENE ÖRDEK TÜYÜ TEDARİK EDEBİLİRİM.05426033029 harun337avci@hotmail.com
cemalreis
21.Ocak.2010, 07:06
ERDEM BEY BİLGİLENDİRME İÇİN TEŞEKKÜRLER
mehmet ali ezer
21.Ocak.2010, 07:31
izmirdeyken bende kullanıyordum ama kaz tüyü çok daha güzel oluyor ve kaz tüyünde birazda fosfor varmış galiba parlıyormuş suyun içinde ve dikkatini çekiyor istavritin biz tüyleri barajdada kullanıyoruz ve harika sonuçlar veriyor 10 iğneli çapari yapıyorsunuz galiba pazar günü gideceğim ava inşallah denk gelirde temin ederim size evde hazır bi takım kaz tüyünden çapari var saklıyorum onu bahara mayıs gibi izine ayrıldığımda ayvalıkta istavrit için kullanacam çok iyi oluyor yakalama için neyse pazar günü gittiğimde denk gelirde vurabilirsem haber ederim buradan ona göre irtibata geçeriz...bergamadan saygılar
mehmet ali ezer
21.Ocak.2010, 07:34
erken haber verseydiniz çok vurduk yeşil bu sene ama vana gitdiğimde vurursam postunu ayırıveririm...
saygılar..
gürkan kardeşim ördeğin postunu en iyi şekilde nasıl çıkartabiliriz...
ahmet EFE
21.Ocak.2010, 16:23
edem abi bu yakınlarda eskişehire geleceğim gelirken porsukta avlanacağız tabi kısmet işi ördek var mı yok mu bilmiyoruz.
telefon numaranı verirsen sana ulaşabilirim geldiğimde kütahyada bu sene ne ördek var nede başka av bu sene en yoğun av tahtalıydı onlarda geldi geçti
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.