PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SU ALTI AVCILIĞI

07.Şubat.2009, 09:10
mustafa kardeş bazı bilgileri paylaşmış ama yeni başlayanları yanıltabilir.o açıdan yazmakta yarar gördüm.tüplü dalış(scuba) ile su altı avcılığı yapmak etik değildir bu kafesteki bıldırcıları vurmaya benzer.balıklara da şans tanımak lazımdır ayrıca kanunen de yasaktır.bu konuda daha fazla bigiyi su altı avcıları derneğinin forumundan veya değişik sualtı avcılığı forumlarından bulabilirsiniz
tüplü dalış ve serbest dalış birbirinden çok farklıdır.ikisinde de kurallara uyulmadığında tehlikeler vardır.serbest dalışta yani hiçbir hava kaynağı kullanmadan sadece kendi ciğerlerimizi kullanarak yaptığımız dalışta en önemli tehlilke senkop yani sığ su bayılmasıdır.buna dikkat etmeli ve sınırlarımızı zorlamamalıyız.
herkese rastgele

imported_avkolik
07.Şubat.2009, 11:09
Yakup abi teşekkürler güzel bilgiler için...

07.Şubat.2009, 14:35
paylaşım için teşekkürler

07.Şubat.2009, 16:20
Bilgilendirme için teşekkürler.

Sami KARATAY
07.Şubat.2009, 16:34
Merhaba Yakup by,su altı avcığını hep merak etmişimdir,güzel yüzerim palet,gözlük takar balıklara yukarıdan bakarım,zıpkın alıp vurmayı hiç denemedim güzel spor yapanlara rasgelsin

07.Şubat.2009, 18:26
Yakup abi teşekkürler güzel bilgiler için...

Mehmet Ardilli
12.Şubat.2009, 17:50
Yakup abinin verdiği bilgiler gerçekten doğru, çok teşekkürler. Biz serbest dalışda dahi gece ışıkla zıpkın avcılığına karşıyız. Ha farla tavşan avı, ha ışıkla zıpkın avı, ikiside aynı. Bu arada bu işi profosyonel kazanç kapısı haline getiren, tüplü gece dalışları yaparak zıpkınla şunu vurdum, bunu vurdum diyen arkadaşlar da bence alkışlanmamalı.