PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : NEDEN BU SiTEDEYİZ.. MAKSADIMIZ NE DOSTLAR ??

Mustafa ÇİL
08.Şubat.2009, 14:49
Sevgili dostkolik ,av kolik,can kolik,gardaş kolik ne desem bilmemki

Stemizi kuralı 1 yıldan fazla oldu...Çok değişik dostlar gardaşlar farklı illerden ilçelerden köylerden gardaşlarımız üye oldu..Kimisinin niyeti halis kimisinin kide farklı idi..Stemize dstek olan çok abimiz gardaşımız kısacası canlar oldu..Maksadımız burada tanışmak kaynaşmak ve memleketin neresine gidersek gidelim selam verecemiz , yardım isdeyeceğimiz bazen de beraber av yapabileceğimiz dostlar edinmekdi.
Kötümüoldu sizce,bu steyi diğerlerinden farklı olmasın için kendimce elimden geleni yaptım,hiç bir dostum diğer dostumu,kırmasın diye genelde arabulucu olmaya çalıştım,her şeye ne yönetime nede üye dostlarımıza müdahale etmedim ,,etmemde..
Ste yöneticisi ve mod olan arkadaşlar abiler mümkün olduğu kadar bu ste için el birlik çalıştılar ve devam etmekdeler....
Her ste gibi,bu steninde bazı kuralları olması gerektiği söylendi,ve bir takım kurallar oluşturulmaya çalışıldı..
Kimi dostum ,bu kurallara layıkı ile uydu, kimi dostum uymaya çalıştı,kimiside yok gardaşım ben uyamam dedi ve stemizi kendince terk etme kararı aldı..saygımız sonsuzdur...

Buradaki maksat sadece dostluk ve paylaşmaktır sevgili dostlarım.Köpeğimizi ,resimlerimizi avlarımızı,acılarımızı,duygularımızı,vefatlarımızı
sadece paylaşırız dostlar...Buradaki hiç bir üye gardaşımın maksadınında çok farklı oldunu zannetmiyorum..
Şahsım adına yıllardır bu işin içersindeyim ve RABBİM izin verdikçede olmaya çalışacağım...
Sizlerle olmak bana haz veren bir duygu,tecrübeleri paylaşmak bam başka bir duygu,acı tatlı ne varsa mutluluk veren bir duygu

şimdi soruyorum siz değerli avkolik ailesine

Sİ NEDEN BUARADASINIZ ?AMACINIZ NE ? MAKSADINIZ NE?

HER YAZIMIN ALTINA LÜTFEN YORUM YAPMAYINIZ YAZAN BİR VATANDAŞIM,SİZLERDEN BU DEFA GERÇEKDEN SAMİMİYETİNİZLE YAZACANIZA İNANDIĞIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILARIMLA MUSTAFA ÇİL

08.Şubat.2009, 15:03
Ben yeni insanlar tanımak yeni dostluklar kurmak, çeşitli illerden avcılarla tanışmak,fikir alışverişinde bulunmak,tecrübeli avcıların deneyimlerinden yararlanmak,avcılık noktasında eksiklerimi gidermek, avcılıkla ilgili beğendiğim farklı uygulamaları yaşadığım bölgede de uygulayabilmek için buradayım.
İyi ki de buradayım.Aradıklarımı bulduğum bir sitedeyim.Saygılar.

erol kahraman
08.Şubat.2009, 15:23
neden avkolikteyim insanlar birbirini kandırmadığı için yalan söylenmediği için verilen bilgilerin gerçekci olduğu için

avın bir muhabbet olduğunu bu sitede anladığım için

menfaatin arka planda kaldığı için

sevdiğim için bu sitedeyim iyikide bu sitedeyim herkeze saygılar sevgiler.

Tamer Kuvvet
08.Şubat.2009, 15:37
Amacım: Yeni dostluklar edinmek, avcılıkla ilgili bilgiler edinmek ,avcılıkla ilgili paylaşımları dostlarımla paylaşmak,öğrendiklerimi Avkolik dostlarımlada paylaşmak,dostlarımın sevinç ve üzüntülerine ortak olmak için burdayım Not:iyi ki bu siteye üye olmuşum iyi ki Avkolik var iyi ki siz dostlarım varsınız hepinize teşekkürler.

feridun berin
08.Şubat.2009, 15:55
dost, arkadaş,kardeş arayıp menfaat gözetmeyen sevgiyi paylaşan kişiler topluluğu olduğu için bu sitedeyim yakınlığı sıcaklığı bulduğum için buradayım inşallah sitenin ömrü uzun olur bizlere kardeşlerimize oğullarımıza miras kalsın her gidilen yerde çayını içebilecek dostların varlığı bilinsin sanal ortamın yanında yüzyüze ilişkiler arkadaşlıklar gelişsin kısaca iyi ki varsınız dostlarbe. http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gifhttp://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif

Sami KARATAY
08.Şubat.2009, 17:22
İnternet ortamında avcı dostlarla beraber olmak için buradayım,iyi günde,kötü günde hep var olsun ...Selam DOSTKOLİKLER::

Sami KARATAY
08.Şubat.2009, 17:25
İnternet ortamında avcı dostlarla beraber olmak için buradayım,iyi günde,kötü günde hep var olsun ...Selam DOSTKOLİKLER::

08.Şubat.2009, 17:49
Sami abime katılıyorum burda neşe var dostluk var beraberlik var bunlar olmasaydı bi allahın kulunu bulamazdık zaten . Denizliden bütün avkolık dostlarımıza selamlar saygılar.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/8.gif

mehmetsahin
08.Şubat.2009, 18:12
valla beni bu siteye yağız kardeşim üye yaptı. iyiki de yapmış değişik dostlarla
tanıştık iyi oldu bence dostluk iyi bişi.

kazım bozkurt
08.Şubat.2009, 18:29
şimdi öncelikle herkese selamlar..........
ben bu siteyi tesadufen buldum avcılıkla ilgili bir şey ararken benim aslında daha öncede forumlara takılırken uzerimden gecen bir kaç olaylar oldu onun için hiç bir siteye uye olmuyordum taki avkoligi bulana kadar ne bilim avkolik ismi hoşuma gitti buraya uye oldum ya o kadar guzel bir hava vardı ki burada artık bişileri ögrenmeye gectim nasılmı arkadaşlar abiler kardeşler tanıyarak fevzi abi başta olmak uzere daha uyelerin başka abilerin yardımlarıyla uyarılarıyla bilinçlendirildik ...............ne bilim o kadar guzel bir siteki yaşananlar anlatılmaz bence o kadar diyebiliyorum bu sitede ne işimmi var ne işim olmasınki bu kadar dost tanıdım abi tanıdım kardeş tanıdım daha başka ne olabilirki bilgilerinden faydalandım herkese teşekkur ederim

sitenin bana oldu ya daha farklı faydalarıda nasıl solesem bilmiyorum yanı başımdaki tanımadıgım erol abiyi bu sitede tanıdım o kadar iyi birisiymiş ki banada o kadar yardımcı oldu ya biz avkoligiz başka söze gerek duymuyorum avkolik farkıyla herkese teşekkur ederim avkoligin bize yaralarını anlatamam yani bana deselerki avkolikten cıkgit gitmem artık daha cok siteler goruruz ama avkoligin tadını vermez ben avkolikle başladım bu yola avkolik bitene kadarda yanındayımdır ..........................bitmekte olmaz diye duşunuyorum bu kadar abim kardeşlerim varken ..................biz bir aileyizzzzzzzzzzzzzzzzzzz diyebiliyorum

herkese saygılar sevgiler selamlar

Sebahattin AVCI
08.Şubat.2009, 19:33
NEDEN BU SİTEDESİNİZ ? kahve alışkanlığım yok evimde oturup türkiyenin her yöresinden değişik fikir ve görüşlerini av sahalarını köpeklerini meralarını görüp zevkle okuyabildiğim kendimce paylaşımlara yorum yapabildiğim yada kafama takılanı sorduğumda cevap aldığım siteye girdiğimde 10dakka yada 30 dakka durayım çıkarım dediğim ama bazen sabahın 4 lerine kadar sadece tek başına kaldığım bu sabahcı kahvesi beni kendine bi bağladıki kopamıyorum dostluklar biryana saygı sevgi var buda bana yetiyor
ben avı vurmasını değil sohbetini yeni yerleri yöreleri gezip görmeyi köy ekmelerini ısıtıp tereyağınla yemeyi közde çayımı demlemeyi o yörenin avcısıyla tanışıp iki sohbet etmeyi bilirim gerisi yalan gelir bana .
bu sitedede değerli dostlar edindiğime inanıyorum rahat ve huzurluyum onun için dostkolikteyim saygılar sevgiler sakaryadan tüm avkolik camiasına selamlar allaha emanet olun RASTGELE

Mustafa ÇİL
08.Şubat.2009, 20:00
mükemmelsiniz gardaşlar yemin olsun mükemmelsiniz

Yusuf
09.Şubat.2009, 05:11
Dostluk icin

fehmiabaci
09.Şubat.2009, 05:50
Ben yeni insanlar tanımak yeni dostluklar kurmak, çeşitli illerden avcılarla tanışmak,fikir alışverişinde bulunmak,tecrübeli avcıların deneyimlerinden yararlanmak,avcılık noktasında eksiklerimi gidermek, avcılıkla ilgili beğendiğim farklı uygulamaları yaşadığım bölgede de uygulayabilmek için buradayım.
İyi ki de buradayım.Aradıklarımı bulduğum bir sitedeyim.Saygılar.

Biz dostların aşığıyız Mustafa abi içi başkadışı başka olmayan dostların....

Saygılar sevgiler tüm dostlarıma...

mustafa aydoğmuş
09.Şubat.2009, 07:07
bu devirde zor kazanılan dostları kazamak ve büyüklerimizin bilgilerinden birşeyler ögrenmeye geldim bu siteye doğru olanı yapmışım bunu sanal denilen bu ortamda avkolik sitesinin dostlarını iyi kötü gününde yanımda hissetmek bu olsa gerek DOSTKOLİĞİZ bizler av bahane

09.Şubat.2009, 07:15
valla bende erkan çetin kardeşimizin sayesinde üye oldum.ama samimi olarak söylüyorum,bir çok siteye üyeyim ama hiç birinde bu kadar aktif değilim.burda hiç birbirini görmeden dostluklar kurulduğunu gördüm.sağlıçakla kalın DOSTLAR.

09.Şubat.2009, 09:02
dost edinek için,bilgi edinmek için,bildiklerimi paylaşmak için,doğru bildiklerimin yanlış olabileceğini ve doğrusunu burdaki ustalardan öğrenmek için.doğayı sevdiğim için, köpekleri sevdiğim için,avlanırken yaptığım hataları görmek ve tekrarlamamak için,doğaya verdiğim zararları burdaki yorumlardan resimlerden görüp tekrarlamamak için,burda insanların yanlızca avdan ve doğadan bahsetmekle kalmayıp gerek dini nasihatlarını dinleyip,gerek yaşamla alakalı konularda bilgilerini almak için. kurulumunda ve işleyişinde emeği geçen herkesten ALLAH(cc) razı olsun.çok kısa sürede çok şey öğrettiniz bana.SAĞOLASINIZ

Mustafa ÇİL
09.Şubat.2009, 09:18
başka dostlar
çok dostum yazmamış larrrr

çetin ekren
09.Şubat.2009, 13:21
SELAMLAR:ben sitemize bir arkadaşın önerisi üzerine katıldım ve yıllardır sadece erzurum da avlanmış il dışına ava gitme gereksinimi duymmış bir avcıyım.yılarca il dışından avcı arkadaşlarımız misafirimiz oldu .Ama şunu hep merak ettim diğer illerde ne tür avlar yapılıyor avcı karakterleri nasıl av ve avcı hakkındaki görüşleri ne avcılığa dair yazılı olmayan kurallar, ananeler her ilde aynımı avcı her yerde avcıyı bulur sözünün doğruluğunu anlamak ve türkiye çapında olurya insanoğlu birgün yolu başka ile düşerde orda hemen muhabbete girip ekmeğini bölüşecek avcı dostlar edinmek yeri gelip görüş almak yeri gelir görüş sunmak her ne kadar bir kulübe bağlı olsakta türkiyenin avkolik kulübünden dost gardaş edinmekten başka ne olabilirki.SAYGILAR.RASGELE....

09.Şubat.2009, 13:43
bilmediklerimizi öğrenmek bildiklerimizi paylasmak saygı sevgi hoşgörü ve dostluk baska ne olabilirki ...

Mustafa ÇİL
09.Şubat.2009, 15:02
teşekkürler dostlar
genel kanı hep aynı demek oluyorki DOĞRU YOLDAYIZ

MEHMET KANDAK
09.Şubat.2009, 15:28
DOSTLUK... DOSTLUK... DOSTLUK....

Mustafa ÇİL
09.Şubat.2009, 16:23
can gardaşım memet gardaşım sağolasın

unforgiven
09.Şubat.2009, 16:33
Çok fazla söze gerek yok... DÜRÜSTLÜK varsa bir ortamda bütün güzellikler de onun peşinden gelir...İşte bu dürüstlük beni buraya bağlayan...

Saygılarımla...

Sami KARATAY
11.Şubat.2009, 11:10
Av bahane....DOSTKOLİK ŞAHANE...

Mehmet Ardilli
11.Şubat.2009, 14:05
BENDE GELDİM

Gönül ne av arar, ne avlak
Köpek, tüfek, avunmak
Gönül ister dost olmak
Avkolik bahane

Gel tanış olalım
Bildiklerimizi paylaşalım
Gönülden gönüle taşalım
Avkolik şahane

Mehmet Ardilli (11.02.09)

feridun berin
11.Şubat.2009, 14:12
yürü mehmet kardeşim be şairsin valla http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif

cemalreis
11.Şubat.2009, 14:16
CAN GARDAŞIM MUSTAFACIĞIM NİÇİN BU SİTEDEYİM. DOSTLUKLARI GELİŞTİRMEK ,SEVİNÇLERİ VE KEDERLERİ PAYLAŞMAK EKSİK BİLGİLERİMİ GİDERMEK HİÇ GÖRMEDİĞİMİZ HALDE DEĞİŞİK İLLERDEN DOSTLAR EDİNMEK VE BU DOSTLUKLARI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE PEKİŞTİRMEK VE KISACA AVCI OLABİLMEK İÇİN MUTLAKA AVKOLİKÇİ OLMALIYIZ.http://www.avkolik.net/forum/mustafa-cil/neden-bu-stedeyiz-maksadimiz-ne-dostlar/.../richedit/styles/office2007/insertsmile.gif
http://www.avkolik.net/forum/mustafa-cil/neden-bu-stedeyiz-maksadimiz-ne-dostlar/.../richedit/styles/office2007/code.gifBU SİTEYİ KURMADA EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ.http://www.avkolik.net/forum/mustafa-cil/neden-bu-stedeyiz-maksadimiz-ne-dostlar/.../richedit/styles/office2007/code.gif

Mesut BÜLBÜL
11.Şubat.2009, 14:55
BENİ BU SİTEYE mustafa özkan tercih etti vede üye oldum teşekür ederimmustafa kardeşime av vede avcılık la ilğili bütün ortak noktalarımıza paylaşabilmek acısından dosluğun vede kardeşliğin kaynaşıp buluştuğu noktanın vede icerisinde cokda güzelinsanların bulunduğu nu test ettim benimde kanımın kaynamasına sebeb oldu
gerek yönetim vedesitemiz sorumlularının görevlerine düzgün yapmalarından dolayı kendilerine cok teşekkür ederim tekrardan fikir alış verişleri acısından da olsa süper bir site anlayışı icesinde buluyorum aVKoLik dost bildiklerimle beraber olmanın gururunu taşıyorum sitede MUSTAFA CİL ustaya sorea sora yavru köpeğimi bile eğitebildim hicte sıkıntı yaşamadım diye bilirim sağolsunlar varolsunlar allah razı olsun kendilerinden teşekkürler cil ustam şimdilik selamlar sayğılar diyorum emeği gecen herkeze

ALİ EKBER kardeşim sana hic unutmadım İSMAYİL ŞEN kardeşim de dahildir bilesiniz cok yardımcı oldular site ici paylaşım fotoraf yükleme vede bilgi verme almak hususunda KILEVYEYİ bunların vede sitemiz sayesinde tanıdım sağolsunlar varolsunlar candan teşekkür ederim

Mustafa ÇİL
11.Şubat.2009, 15:03
sizler benim büyüklerimsiniz
büyüklerimden,dostlarımdan,gardaş ve yarenlerden hepsinden RABBİM RAZI OLSUN
iyiki varsınız

Mesut BÜLBÜL
11.Şubat.2009, 15:06
sizler benim büyüklerimsiniz
büyüklerimden,dostlarımdan,gardaş ve yarenlerden hepsinden RABBİM RAZI OLSUN
iyiki varsınız

hepimiz bir sağolalım kardeşim allah başta sağlık versin kardeşim selamlar sayğılar sizlerede

Mustafa ÇİL
11.Şubat.2009, 15:10
abim benim zeytinler olmadımı daha
heheheheh
ne yüzsüzsün mustafa deme bana heheheheh

Mesut BÜLBÜL
11.Şubat.2009, 15:24
estafurullah kardeşim son suyu değişti vede tatlansın yağlayalım salalım kardeşim ne demek herşey hazız buna beklerler biliyorum unutmadım he he hehttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif bilesin selamlar sayğılar CUMA VE CUMARTESİ türksellilerle görümem bedava tetay icin cağrı at bol bol görüşürüzhttp://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/101.gif

11.Şubat.2009, 16:10
arkadaş lık doşluk fikir alış verişi en önemlisi uzak illerdede olsa insanları tanımak nedemişler dağdağa kavuşmaz insan insana kavuşur nasipse belki biryerlerde bazı arkadaşlarla yüz yüz gelir tanışırız hepinize saygılar .

Mustafa ÇİL
11.Şubat.2009, 16:14
SAĞOLASIN MESUT ABİM
MEHMET ABİ İZMİRE SIK GELİR GİDERİZ SONRA SIKTINIZ BU KADARDA OLMAZKİ DEME BAK KARIŞMAM

11.Şubat.2009, 16:18
nedemek kardeşim buyurgel herzaman bekleriz bütün arkadaşlara kapımız acık yeterki gönüller bir olsun

Mustafa ÇİL
11.Şubat.2009, 17:37
SAĞOLASIN ABİM

11.Şubat.2009, 18:54
Son iki yıldır gerek tv programlarında gerek internetten avcılığı ve av hayvanlarıyla ilgili herşeyi öğrendik.Bu sayede Avkolikten dolayı yeni arkadaşlarla tanışma imkanımız da oldu.Avkolikte bence menfaat yok gercektende dostluk varmış ben onu gördüm inşallah dostluklar daim olur.Ayrıca neden bu sitedeyim çünkü kötü alışkanlıklarımız yok.Maksat DOSTLUK.

Mustafa ÇİL
11.Şubat.2009, 21:36
yaşa be aytekin abim

13.Şubat.2009, 17:17
HERŞEY TECRÜBEDEN İBARETTİR MUSTAFA ABİCİM SİZLERİN TECRÜBELERİ VE YENİ ARKADAŞLAR TANIMAK DOSTLUK KURMAK COK GÜZEL SEYLER ALLAH A SÜKÜR BİR TEK SİGARA LIŞKANLIGIN VAR BİR DE AVKOLİK OLMAM SAYENİZDE ALLAH SİZDEN SİZİN GİBİ DÜŞÜNENLERDEN RAZI OLSUN RASTGELE

13.Şubat.2009, 17:22
MUSTAFA ABİCİM KUSURA BAKMA KÖTÜ ALİŞKANLIK DERKEN SADECE SİGARAYI KATS ETMEK İSTEDİM AVKOLİK SADECE SAYENİZDE ALIŞKANLIK DOSTLUK YERİ OLDU

sipsak
13.Şubat.2009, 20:04
bu dunyada dost bulmak o kadar zordurkı ıste bu sıte bu ınsanlar ve her farklı ılden dostlar tanımak kadar guzel bısey olamaz bence konusulmaz yazılmaz sadece yasanır ıste sıte ıste dostlar baska soze gerek yok

Mustafa ÇİL
13.Şubat.2009, 20:10
bu memleketin gerçek avcı ve dostlarına selam olsun

feridun berin
13.Şubat.2009, 20:19
mustafa kardeşim gerçek avcı derken benimi kastettin ? selam...http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/39.gif

Mustafa ÇİL
13.Şubat.2009, 20:26
sizlere dedim abim benim

maraton
13.Şubat.2009, 22:45
insanın dostunu tanıması için bir ömür yetmez avkolikte yani dostkolikteyseniz birğün yeterde artar bile
dost lara selam avkoliğe devam

Mustafa ÇİL
14.Şubat.2009, 15:10
alkm selam abmmmm

ADAPAZARLI AVCI
14.Şubat.2009, 15:15
saygı burda sevgi burda ilgi burda kardeşlik burda yardımlaşma burda

muhabbet burdaaa

Mustafa ÇİL
14.Şubat.2009, 15:19
teşekküeler enver gardaş

14.Şubat.2009, 21:03
selamunaleyküm abilerim kardeşlerim yemiediyorum herkesin yorumunu okudum tüylerim kalktı hepiniz o kadar dürüst ve doğru insanlarsınızki inanın internette bence tek dostluk burada allah nazardan saklasın herzaman birbirimize destek ve yardımcı olalım inanın avcılık dedemde bana geçti herkese saygılar allaha emanet olun.

Mustafa ÇİL
14.Şubat.2009, 21:48
teşekkürler cemal gardaşım sağolasın

Sami KARATAY
16.Şubat.2009, 22:52
Ha şöyle Mustafa kardeş,biz seni hep böyle görmek isteriz....sağol sen

Mustafa ÇİL
17.Şubat.2009, 07:43
teşekkürler sami abim

naz gülhan
17.Şubat.2009, 08:13
buraya eşimin sayesinde üye oldum ve birkaç yere daha üyeyim dürüst olmak gerekirse bu sitede dayanışma dostuk birbirine sahip çıkma var yani bir aile gibi kenetli birimize bişey olursa yada bi süre yoksa sitede merak eden soran dostlarına sahip çıkan bisite o yüzden çok deger veriyorum ve elimden geldigince girmeye ve paylasımda bulunmaya çalışıyorum sagolsun moderatör kardeşlerimdende bazan yardım alıyom o konuda hiç sorunum yok nezaman yardım istesem red cevabı almadım sayın mustafa bey tüm site üyeleri adına tşk ederim böyle kişilik sahibi ve kadir kıymet bilen dostları bir arya toplaya bildiginiz ve tanışma imkanı yarattıgınız için iyiki acılmış bu site en azından lüzumsuz yere nette sörf yapıcamıza girip yararlı bilgiler ve dostlar ediniliyo zamanın nasıl geçtigi fark edilmiyor içimden geçenleri yazdım sürçülihsan etimse affola saygılarımla

17.Şubat.2009, 08:27
Ülkemizde kurumların kişilere bıraktığı hatta terk ettiği kültürel zenginliklerimizi yaşatmak ve geliştirmek adına verdiğim mücadelenin bir yansımasıdır bu sitede oluşum. Ve sonuna kadar da bu mücadelenin biryerlerinde olma adına şahsıma düşeni layıkı ile yerine getirmeye çalışacağım.

Mustafa ÇİL
17.Şubat.2009, 14:40
naz hanım ve ulaş gardaşım
samimi ifadeleriniz,burada bulunmanız bu stenin gerçek avcılar ve dostlar olduğunu yansıtan cümlelerdir
teşekkürler dostlar teşekkürler gardaşlar

17.Şubat.2009, 18:11
Bence bütün dünyanın, her insanın, her meslek dalının ortaklaşa kullanabildiği dillerden biri de AV ve AVCILIK'tır. Bu sitede her ilden, her yöreden birçok avcı kardeşimiz ister birbirini tanısın isterse tanımasın; sevincini, sıkıntısını rahatça bu ortak dil sayesinde paylaşabiliyor. Yeni arkadaşlıklar ve güzel muhabbetler ortaya çıkıyor. İnsanlar birbirinden güzel tavsiyeler alıp bazı yanlışlardan kurtuluyor. Evet Mustafa abi bizlere, bu avcı dostlarına böyle güzel bi sitede tanışma, konuşma ve bişeyleri paylaşma imkanı verdiğin için sana bütün avcı arkadaşlarım adına teşekkür ederim.

Mustafa ÇİL
17.Şubat.2009, 20:42
BEN TEŞEKKÜR EDERİM GARDAŞIM
MAKSAT MUHABBET OLSUN DOSTLUK OLSUN GARDAŞLIK OLSUN

18.Şubat.2009, 08:33
Arkadaşlar bu avkolik sitesi hakikaten insanda bağımlılık yapıyor.Nasıl avcılık bir tutkuysa bu da öyle birşey, bilmiyorum ama burada çok avcı arkadaş birbirini sadece bu internet ortamından tanıyor, yüz yüze gelsek acaba bu kadar samimi olabilirmiydik, ben samimi olabiliriz diye düşünüyorum hepimizin ortak noktası aynı AVCILIK ATICILIK köpek tüfek ve doğa ikinci ortak yanımız hepimiz avkolikciyiz dostkolikciyiz.Birgün dağın birisinde veya bir ovada karşılaşırız diye düşünüyorum birbirimize rastgele diyebiliyormuyuz çok önemli dağda bayırda bir rahatsızlığımız olur arabamızın lastiği patlar bize kim yardıma koşar tabiki avcı arkadaş,biz camia olarak birbirimize sahip çıkmalıyız birbirimizin hatırını sormalıyız,aklımıza takılan herhangi bir problemimiz olursa bu siteden yazmalıyız hiç bir avcı kardeşim birbirine karşı kırıcı olmamalı geçen günlerde öyle bir olaya şahit olduk ve üzüldük birbirleriyle atışmalar daha sonra tarafların birbirine destek çıkması bunlar yanlış şeyler,aramızda çözmeliyiz bunları, zaten bir çok kişi bizi katliamcı gibi görüyor onların eline koz veriyoruz,hani bir tiyatro sanatcısı varya ben kıbrısta 10 tane rum gencini öldürdüm diye televizyonlara çıkması gibi şimdide işin içinden çıkamıyoruz.Biz camia olarak uyanık olalım yakında il av komisyonları kurulacak bu komisyonlardaki kişiler ile birebir görüşelim ve anlatalım öyle oturdukları yerden avı yasaklayanlar olmasınlar.Hakikaten yasak gerekiyorsa yasaklansın hepimiz destek olalım ama saçma sapan yasaklar olmasın yani diyeceğim şu biz birbirimize sahip çıkalım birbirimizi sevelim sayalım av camiasında büyük küçük yoktur sadece deneyim ve tecrübe farkı vardır o deneyim ve tecrübe farkı olan arkadaşlardan da faydalanalım onları dinleyelim.Başınızı ağrıttıysam özür dilerim.hepinize son haftada olsa RASTGELE.http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif

feridun berin
18.Şubat.2009, 08:41
Mustafa kardeşim harikasın bütün fikirlerine katılıyorum sanal ortamdan tanıdığımız dostlarla yüzyüze tanışmağa gayret edelim benim tanıştıklarım var hepsi can dostlar yolu biyerlere düşen o yöredeki avkolik dostlarını arasın hiç olamzsa birer çay içilsin ne kadar güzel olduğunu yaşayınca anlarsınız kalın sağlıcakla.

18.Şubat.2009, 08:47
Ben bilecikteyim iş yerim bilecik devlet hastanesi gelen arkadaşlara kapım sonuna kadar açık hiç olmassa bileciğe gelen arkadaşlar buyursun gelsin beklerim.

Sami KARATAY
18.Şubat.2009, 09:20
Dostlar bizleri birleştiren,avcılık ama temelde yüreğimizdeki insan sevgisi,hepimiz doğa aşığıyız,hayvanları seviyoruz,elimizden geldiğince doğadaki canlılara yardımcı olmaya çalışıyoruz,,ben arka bahcemde taracaya her gün ekmek doğruyorum onlarca yaban güvercin bekliyor,coğu insan böyle güzellikleri göremiyor,farketmiyor bile sokak kedilerini,köpeklerini sevmeyi bırakın ayaklarıyla itiyorlar, korkuyorlarmış,insan bilmediği şeyden korkar,bilemezlerde..sevmeyi bilmiyorlarki,

Mustafa ÇİL
11.Mart.2009, 22:17
AMACI BAŞKA OLAN DOSTLAR VARSA LÜTFEN AÇIK OYNASINLAR ARKADAŞLAR

YADA BU STENİN HUZURUNU BOZMASIN SADECE SEYRETSİN
NE DEDİK LAF EBELİĞİNE GEREK YOK DEDİK
BU STE GERÇEK AVCILARIN STESİDİR