PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Değerlendirme

Tamer Kuvvet
08.Şubat.2009, 19:59
Değerli avkolik sitesi sakinleri sizlerle değişik türden kanatlı hayvanların resimlerini paylaşıyorum ve paylaşmaya da devam edicem çünkü benim ve sizlerin doğada yok olmuş kuşları veya yok olmaya yüz tutmuş türleri görmek istediğini düşünüyorum bende kanatlı hayvanlara karşı muhteşem bir sevgi var onları çok seviyorum.Şimdi değerli dostlarım sizlerinde paylaşımlarım hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi almak istiyorum görüşve önerileriniz olumlu veya olumsuz olabilir hatalarımız varsa hataları düzltmek daha iyisini yapmak için bunu söylüyorum bir de görmek istediğiniz kuş türlerini yazarsanız paylaşmaya gayret göstericem saygılarımla Tamer KUVVET

Mustafa ÇİL
08.Şubat.2009, 20:05
tamerim açtığın her konuya illa bakmam lazım ama gelen msj lara bakmaktan bazen konularını kaçırıyorum
ama şunu iyi bil gardaşım
kanatlı kanatsız tüm kuşları burada görmek çok güzel
emek veriyorsun saygı duymamak elde değil
sana verilen adledilen bir görevi sonuna kadar yapma gayreti içersindesin
teşekkürler gardaşım

Tamer Kuvvet
08.Şubat.2009, 20:07
Ben teşekkür ederim Mustafa abim sağolasın

08.Şubat.2009, 20:15
Emğinize saygı duymamak elde değil.Ben şahsım adına çabalarınıza saygı duyuyorum.Devam... resimlere devam.

fevzi dursun
08.Şubat.2009, 20:20
tek kelimeyle mükemmel fotolar buluyosun tamerim. ben çok beğeniyorum ve zevkle bakıyorum. eline emeğine sağlık kardeşim.

08.Şubat.2009, 20:27
abim çok güzel bilgiler paylasıyorsun emeğine sağlık

kazım bozkurt
08.Şubat.2009, 20:29
PAYLAŞIM LARIN MUKEMMEL ABİ DEVAM DEVAM

erol kahraman
08.Şubat.2009, 20:31
çok harika resimler paylaşıyorsun takdire şayan eline salık

imported_avkolik
08.Şubat.2009, 20:44
Kardeşim hayranlıkla izliyorum...Kanatlılar bölümü harika bir albüme dönüştü..ellerinize sağlık

unforgiven
08.Şubat.2009, 21:14
Kardeşim ustalar gerekeni söylemiş bana laf düşmez :D Eline emeğine sağlık...Paylaşımlarının son sürat aynen devam etmesi temennisiyle... ;)

Saygılarımla...

kapadokyali_1981
08.Şubat.2009, 21:50
Devam kardeşim devam ayrıca dikkat ediyorum koyduğun resimleri çözünürlüğü harika nereki bu resimlerin kaynağı :)

08.Şubat.2009, 22:45
durmak yok kanatlılara devam.. :)

saygılar

fehmiabaci
09.Şubat.2009, 06:05
Devam yeğenim tam gaz devam...

mustafa aydoğmuş
09.Şubat.2009, 07:02
durmak yok yola devam kardeşim çok güzel gidiyorsun