Orijinalini görmek için tıklayınız : RASGELE AVKOLİKLER
Mehmet Ardilli
09.Şubat.2009, 15:41
Öncelikle tüm avkoliklere merhaba. Bilmezdim böyle bir site olduğunu bizim fero (Ferudun BERİN) söylemeden önce. Mehmet Avkolikte şu yazıyor, bu konuyu konuştuk, falanca yerden şöle haberler var, avkoliğe gir şu resimlere bak, çektim fotoları avkoliğe koyacağım, falanca ilden avkolik arkadaşım şunu dedi, derken bir avkolik tuturdu ki bizim fero sormayın gitsin. Yahu nedir bu avkolik sevdası kardeşim dedik, az gittik uz gittik, birde baktık hoppala içindeyiz. Baktık ki site hakikatten muhteşem; sitenin kurucuları başta olmak üzere, katkı koyan tüm avkolilere, bana tavsiyelerinden dolayı FERUDUN BERİM'E kucak dolusu teşekkürler.
Efendim bu arada kendimi taktim etmek isterim, bendeniz; Mehmet Mutlu Ardilli, biyolojik yaşım 39 ama ben kendimi hala 18 hissediyorum, MANİSA'lıyım. Avkolikliğimin irsi olarak rahmetli babamdan kaynaklandığını düşünüyorum, zira 7 yaşımdan beri av meralarındayım. Çantacılıkla başlayan bu macerada bugün geldiğim noktadan geriye şöyle bir bakınca; en büyük kazancımın vurduğum av hayvanları değil, edindiğim menfaatsiz, koşulsuz, dürüst, sammimi, sevgi dolu dostluklar olduğunu görüyorum. Bir çok sporla uğraşmama rağmen içlerin de en vefalı, sorumluluğu en yüksek, en mücadeleci bir okadarda keyfli tek sporun av sporu olduğunu söylemek isterim. Av sporu ile uğraşan avcı arkadaşların bir araya geldikleri, av sporuna ilgi duyan tüm meraklı insanların bir çok konu ve bilgiye ulaşabildikleri, böyle bir platformda, öğrenimlerimizi artırmak bizim için de mutluluk verici olacak.
Tüm avkolikleri sevgi ve saygıyla selamlıyor, RASGELE diyorum.
Sitemize hoş geldiniz şeref verdiniz.Tecrübelerinizden faydalanmak için sabırsızlanıyorum.Saygılar
fevzi dursun
09.Şubat.2009, 15:54
mehmet abicim öncelikle ailemize sizin gibi değerli bir büyüğümüzü kattığı için feridun abime teşekkürlerimi iletirim. abicim inşallah sizde yakın zamanda bu aileye ve bizlere alışır o değerli paylaşımlarınızla muhabbetlerimizi pekinleştiririz. size sitemizi ne kadar anlatsak boş. siz zaten bunu zamanla anlıycaksınız. yanlız size doğru yerdesiniz demekten başka bir şey gelmez. bunu zamanla anlıycaksınız. tekrardan aramıza hoşgeldiniz diyor feridun abimede selamlarımı iletiyorum
izmirden selamlar...
İsmail ÇIKRIKÇI
09.Şubat.2009, 16:09
Mehmet bey aramıza hoş geldiniz.
Mustafa ÇİL
09.Şubat.2009, 16:14
şeref verdin abim
hoş geldin sefa getirdin aramıza gerçek dostlar arasına
unforgiven
09.Şubat.2009, 16:20
Gerçek dostların arasına hoşgeldiniz...Ailemizin hiç yabancılık çekmeden sizi de bir bireyi olarak göreceğine adınız gibi emin olabilirsiniz...Değerli katılım ve paylaşımlarınızı görmek ümidi ile...Selamlar sevgiler Kütahya Emet'ten...
Saygılarımla...
imported_avkolik
09.Şubat.2009, 17:26
Mehmet abi hoşgeldin...Muhteşem girişin için teşekkürler.Değerli tecrübelerinizden bütün site olarak faydalanmak nasip olur inşallah...Selamlar Manisa'ya
adaş hoşgeldin manisaya selam.
kazım bozkurt
09.Şubat.2009, 18:06
mehmet abi hoş geldin avkolige dogrudan dostkoliktesin abi saygılar sevgiler selcuktan selamlar
osmanyaprak
09.Şubat.2009, 19:04
Hoşgeldin Mehmet Abi
feridun berin
09.Şubat.2009, 19:39
değerli av arkadaşım can dostum sevgili kardeşim dostlar arasına hoş geldin avda seninle ve erdalla sitede değerli dostlarla bir arada olmaktan çok mutluyum iyiki varsınız. bu esnada fevzi kardeşime de teşekkür ederim hepiniz kalın sağlıcakla. http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/103.gif
ONCELİKELE TUM ABİLERİME SLM.MEHMET ABİ SONUNDA SENDE ARAMIZA KATILDIN SİTEDEKİ ABİLERE SUNU SOLEMEK İSTİORUM HAYATINIZDA GORDUGUNUZ EN İİ AVCILARDAN BİRİ ARAMIZA KATILDI.TECRUBELERİNDEN FAYDALANMAK İSTEYENLER KACIRMASIN TURKİYENİN HEMEN HEMEN HERYERİNDE HER TURLU AVI YAPMISTIR.BENİMDE ONDAN VE BABAMDAN OGRENECEGİM COK SEY VAR.UMARIM BENDE İLERDE ONLAR GİBİ OLURUM TEKRAR HERKESE SLM MANİSADAN _aNIL_
fevzi dursun
09.Şubat.2009, 20:02
anılcım sanada çok şanslısın demekten kendimi de alamıycam. böyle ustaların önderliğinde çok şeyler öğreneceğin kesin. allah herkese böyle üstatlarla av yapmayı nasip etsin. yarınlarımızın genç avcıları emin ellerde. hadi bakalım sanada kazasız belsasız rastgele. senin şu köpek sorununuda bi çözebilsek. neyse bakalım hayırlısı zaman neyi gösterecek.
Tamer Kuvvet
09.Şubat.2009, 20:06
Sitemize hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
kapadokyali_1981
09.Şubat.2009, 21:03
Mehmet abi aramıza hoşgeldin. Kısa bi süre sonra Feridun abimin ne kadar haklı olduğunu yaşayarak kendin göreceksin zaten. Paylaşımlarınızıda bekliyoruz abicim.
eyvallah abi...aileye hoş geldiniz...
Mehmet kardeş aramıza hoşgeldin sefa getirdin..
sizin gibi değerli dostları burada görmekten mutluluk duyarız...
Mehmet abi Erdal abi nerde ekip eksik değilmi sitede onsuz olmaz hani derler ya kambersiz düğün olmaz Erdal abisiz Babam ve Mehmet olurmu hemen onuda üye yapın ben Erdal abinin oğlanları Doğancan ve Evrenle konuşup üye yaptıracağım üç ustanın yanına üç çırak ne dersiniz ? avınız ve muhabetiniz bol olsun her zamanki gibi. tüm abilere ve dostlara selamhttp://www.avkolik.net/forum/tanisma-kaynasma/rasgele-avkolikler/15/.../../richedit/smileys/YahooIM/6.gif
Mehmet Ardilli
10.Şubat.2009, 15:00
Değerli arkadaşlarım göstermiş olduğunuz müsafir perverlik, sevgi, saygı ve hürmet aynen bizim baba ocağımız dediğimiz avcı kulüplerin de görmeye alıştığımız o sımsıcak atmosfer; bu karşılamadan dolayı sevgiler, saygılar, hürmet ve selamlar bizden, sizlere.
Ben gerçekten de kişiliğim, işim (iklimlendirme) gereği çok fazla insan tanıyan, çok arkadaşı olan, ancak kırk yıllık yaşamımda iki elin parmaklarını geçmeyecek sayıda dostu olan bir insanım. Ne ilginçtir ki bu kadim dostlarım, dünya ahiret kardeşlerim, var günümde yok günümde hep yanımda, hep destek olan, bana evlerini, sofralarını, gönüllerini ve hertürlü imkanlarını açan adam gibi adam insan gibi insanların tamamı silah arkadaşlarım, av arkadaşlarımdır. İçlerinden bir tanesi yoktur ki doğayla kucaklaştığımız yer, yer savaştığımız karada yada suda yaşadığımız macera dolu serivenlere katılmamış olsun. Gerçekten de bu sadakat, bu hoşgörü, bu paylaşım ruhu, gelişmekte sınır tanımayan öğrenme hevesi yaşam boyu karşıma hicbir ihtisas kolunda çıkmamıştır. Düşünün bir kere; zengin fakir, meslek, yaşlı genç, hatta din, mezsep, dil, ırk ayrımının yapılmadığı, insanları koşulsuz sevgi ve muhapbetin içine çeken doğa ile bütünleşme serüvenine iştirak ve idrak edebileceğiniz hangi platform vardır? Tabi ki sürdürülebilir avcılık.
Yine rahmetli babamdan bir alıntı yapmak istiyorum: Oğlum dostun odur ki sana canını emanet etsin, sen ona canını emanet et.
Baba ocağından çıkıp münafık kucağına düşme. Menfaat ve hırs uğruna sözünden dönme. Bir yola baş koymuyorsan o yola çıkma. Bitirmiyeceğin işe başlama. Tamahkarlık edip paraya ve kadına sapma. Bu düsturda olmayanla sende olma. Bana dost getir, evladım olsun. Arkadaşın bol dostun can olsun.
Tüm avkolikleri candan kucaklıyor, dostluklarının koşulsuz sevgiyle kuşatılmasını cenabı haktan diliyorum. ALLAH rasgetirsin.
cemalreis
10.Şubat.2009, 15:06
mehmedim sevinin başlar yüksekte, artık sizde katıldınız av koliklere.
MEHMET KANDAK
10.Şubat.2009, 15:22
hoşgeldiniz..
feridun berin
11.Şubat.2009, 05:56
http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
mehmet abi hoş geldin.inanki sitadeki muhabbeti bir gör,sabah ilk işin siteye bakmak olacak.
çetin ekren
05.Aralık.2009, 07:07
yaw ben şimdi hatırladımda mehmet abi ben sana hoşgeldin demeyi unutmuştum...
abi seni aramızda görmekten mutluluk duyarız başımızın üstünde yerin var...
biraz geç oldu ama idare te artık abi...nede olsa aramızda km.ler var.... http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif
Mehmet Ardilli
05.Aralık.2009, 09:35
Değerli kardeşim Çetin, öncelikle hoş bulduk, has dostlar bulduk http://www.avkolik.net/forum/Smileys/classic/smiley.gif, bizler birer gönül köprüsü kurduk bu site sayesinde, km ler, mesafeler, coğrafyalar, iklimler, ve farklı memleketler, bir gönül deryasında buluştu avkolik sayesinde. Sizleri gönül soframıza, bizleri sizlerin dostluklarına kavuşturdu avkolik. Hepinize teşekkürler, hepinize hürmetler, hepinize sevgiler, avkolik dostlarım. http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/6.gif
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.