Orijinalini görmek için tıklayınız : ATAMIZ'A HAKARET!!!!!
http://img16.imageshack.us/img16/5656/ermeniyalaniza3du0.jpg
Gerekmedikçe savaş cinayettir diyen ULU ÖNDERİMİZ'E karşı yapılan bu saygısızlık affedilemez....
söylenebilecek çok şey var ama ben ağzımı açmak istemiyorum...
Saygılar.
Mustafa ÇİL
09.Şubat.2009, 20:10
terbiyesizler
fevzi dursun
09.Şubat.2009, 20:14
bunların politikaları belli çamur at izi kalsın. kim takar bu ermenileri.
gelmiş geçmiş en büyük Türk MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
Yıllardır bıkmadan usanmadan ugraşıp duruyorlar. Ellerinden geleni ardına koymasınlar. Ne olacaksa.!?
Türkiye Cumhuriyeti devleti ilelebet payidar kalacaktır.
Selam ve saygılar.
kazım bozkurt
09.Şubat.2009, 20:49
BU KADARDA OLMAZKİ YA NE YAPMAYA CALIŞIYO BUNLAR.............
kapadokyali_1981
09.Şubat.2009, 20:52
Valla bunlara yapılacak en güzel şey Hitlerin zamanında yaptığı sabun operasyonu bence ancak ondan anlar bunlar.
İsmail ÇIKRIKÇI
09.Şubat.2009, 22:12
Vallahi bunları yapanlar katkısız O..... Ç.......r.
Ben bunları anlıyorumda ya bizim içimizdeki sahtekarlara ne demeli arkadaşlar bizim içimizdeki vatan hainleri bu insanları her platformda destekliyorlar.Bu vatan hainleri bizleri o masum türk insanını sokaklarda hepimiz ermeniyiz diye bağırtmadılarmı anladılar adamlar kalenin içeriden yıkılacağını adamlar içimizde bizler bunlara fırsat vermeyeceğiz inşallah bu vatan öyle kolay kurtulmadı bu cumhuriyet kolay kurulmadı.Benim dedem çanakkalede şehit,dedemin kardeşi orada şehit,bir dedemde yemende,filistinde,çanakkalede savaşmış cepheden cepheye koşmuş oda gazidir.Arkadaşlar biz onların torunları olarak yarın mahşeri huzurda nasıl çıkarız karşılarına bu vatanın verilecek bir karış toprağı yok inşallah bundan sonrada olmayacak hepimiz el birliği ile buvatanın sahipleriyiz öyle üç beş çapulcuya meydanları boş bulanlara bırakmayacağız onlar ne yaparsa yapsın biz hala dimdik ayaktayız.Arkadaşlar bir ata sözüyle bitireyim,doğru milletler sallanır sallanır ama yıkılmaz, cenabu allah hepimizin yardımcısı olsun.Tehlike dışarıda değil içimizde,onun için dikkatli olalım uyumayalım uyutmayalım.
daha bakalım ne yapacaklar.bizi bilen bilir....
sedat DALCI
10.Şubat.2009, 08:00
ne kadar ermeniyiz diyen varsa allah hakında ne gerekiyosa yapsın soysuz mahluklar.
ADAPAZARLI AVCI
10.Şubat.2009, 09:37
TÜRK OLMAKLA GURUR DUYARIM.................
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.
Yusuf
10.Şubat.2009, 10:23
(1922'de Türk ordularının zaferi neticesi Anadolu'daki emelleri gerçekleşmeyen İngiltere'nin Türk düşmanı olarak bilinen Başbakanı Lıoyd George, Parlamento'da kendisine yöneltilen suçlama ve tenkitleri şöyle cevaplandırmıştır):
'Arkadaşlar, yüzyıllar nadir olarak dahi yetiştirir. Şu talihsizliğimize bakın ki o büyük dahi çağımızda Türk Milleti'ne nasip oldu. Mustafa Kemâl'in dehasına karşı elden ne gelirdi.
(D. Lloyd George, İngiltere Başbakanı, 1922)
http://www.hunturk.net/rsm/galeri/ata/_659_.jpg
Yusuf
10.Şubat.2009, 11:02
KUVAYI MILLIYE'DEN
Dusundu birdenbire kayalardaki adam
kaynaklari ve yollari dusman elinde kalan butun nehirleri
Kim bilir onlar ne kadar buyuk
ne kadar uzundular?
Bircogunun adini bilmiyordu
yalniz, Yunan'dan once ve Seferberlik'ten evvel
gecerdi Gediz'in sularini basi donerek.
Daglarda tek
tek
atesler yaniyordu
Ve yildizlar oyle isiltili, oyle ferahtilar ki
sayak kalpakli adam
nasil ve ne zaman gelecegini bilmeden
guzel, rahat gunlere inaniyordu
ve gulen biyiklariyla duruyordu ki mavzerinin yaninda
birdenbire bes adim saginda onu gordu.
Pasalar onun arkasindaydilar.
O, saati sordu.
Pasalar: "Uc" dediler,
Sarisin bir kurda benziyordu.
Ve mavi gozleri cakmak cakmakti.
Yurudu ucurumun basina kadar,
egildi, durdu.
Biraksalar
Ince, uzun bacaklari ustunde yaylanarak
ve karanlikta akan bir yildiz gibi kayarak
Kocatepe'den Afyon ovasina atlayacakti.
Nazim Hikmet
oldu bitti bizleri yok etmek için uğraşıp duruyorlar.savaşla birşey anlıyamıyacaklarını anladılar.şimdi paralarıyla topraklarımızı satın alıyorlar satanlar utansın.HAKKIDIR HAKKA TAPAN MİLLETİMİN İSTİKLAL.inancımızı gözden geçirmemiz lazım yoksa bu istiklal elden gidecek
cemalreis
10.Şubat.2009, 13:08
Arkadaşlar bu tür iftira kampanyaları iyiki oluyor yoksa biz millet olarak hemen gaflete dalıyoruz. sonrada çıkıp sokaklarda milletvekilleriyle birlikte hepimiz ermeniyiz diye bağırıyoruz . Allah rızası için söyleyin asala örgütü tarafından elçilerimiz, ateşelerimiz katledilirken kim çıkıpta hepimiz türküz diye bu olayları kınadılar almanyada soydaşlarımız canlı canlı yakılırken kimler hepimiz türküz die bağırdı bu ne çifte standart.Ama ne yaparlarsa yapsınlar artık TÜRK MİLLETİNİ tuzağa düşüremezler. çünkü peygamberimizin övgüsüne mazhar olmuş tek killet Türk Milletidir. ayrıca şu hadisi şerifide unutmayalım.TÜRKLER,in lisanını öğreniniz, zira onların saltanatı uzun sürecek. şairin dediği gibi islamın son ordusu türk ordusudur yeterki millet olarak bir vediri olalım yöneticiler gelip geçicidir.
çetin ekren
10.Şubat.2009, 14:40
cephede yapamadıklarını bu tür oyunlarla yapmaya çalışıyorlar ama bunlara kimse kanmaz kimse inanmaz varmı dünyada 600 yıl hüküm sürmüş bir millet.bizler o soydan gelen insanlarız ve dünya durdukçada soyu tükenmeyecek bir millet.KONU VATANSA GERİSİ TEFERRUAT.....
MEHMET KANDAK
10.Şubat.2009, 15:26
TÜRK OLMAKLA GURUR DUYARIM.................
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.
Yüreği insan sevgisiyle dolu Atama çamur atmaya kalkanlardan tarh hesap soracaktır.Düşman askerleri için üzülen başka hangi komutan var.Başka hangi komutan ülkesini işgale gelmiş düşmana merhamet etmiş yaralılarını bağrına basmıştır?
Mehmet Ardilli
10.Şubat.2009, 17:00
Benim dedem ÇANAKKALE ŞEHİTİ biz çanakkalede düşmana bile adabıyla nasıl savaşılır gösterdik. Bak torunları hala gelip elimizi sıkıyorlar. Gö.üm kadar ermeni beyliği ey dübürzade eşkiya kalıntısı kalkacak TÜRKLÜK soyuna böyle bir iftirayı yamayacak ha. Şaşarım aklına. Fakat bizde bir laf vardır; iş iştir takip ister. Dünya düzeni satranca benzer, şah gittimi oyun kayıptır. Dolayısıyla tepki baştan ayağa, toplumun ve devletin her seviyesinden konmalı. Yoksa it ürür kervan yürür mantığınla güçlü olunmaz. Benim kervanım yürüyorsa bütün itler haddini bilecek ki kervanın kimin kervanı olduğu belli olsun. Bu asalacı köpekler çok yakında diğerlerinin yanına.
Yusuf
11.Şubat.2009, 05:10
Benim dedem ÇANAKKALE ŞEHİTİ biz çanakkalede düşmana bile adabıyla nasıl savaşılır gösterdik. Bak torunları hala gelip elimizi sıkıyorlar. Gö.üm kadar ermeni beyliği ey dübürzade eşkiya kalıntısı kalkacak TÜRKLÜK soyuna böyle bir iftirayı yamayacak ha. Şaşarım aklına. Fakat bizde bir laf vardır; iş iştir takip ister. Dünya düzeni satranca benzer, şah gittimi oyun kayıptır. Dolayısıyla tepki baştan ayağa, toplumun ve devletin her seviyesinden konmalı. Yoksa it ürür kervan yürür mantığınla güçlü olunmaz. Benim kervanım yürüyorsa bütün itler haddini bilecek ki kervanın kimin kervanı olduğu belli olsun. Bu asalacı köpekler çok yakında diğerlerinin yanına.
Özurculere Duyurulur
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.