PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avcılık Sertifikası Kursu İçin Gerekli Evraklar

Tamer Kuvvet
10.Şubat.2009, 21:25
1) İkametgah

2) Nüfus Cüzdan Fotokopisi ( tc nolu )

3) 4 Adet Resim

4) Okul Diploması veya Ehliyet Fotokopisi

5) 150 TL

Mustafa ÇİL
10.Şubat.2009, 22:33
işde bunlar yeni avcı gardaşlara gerekli evrak ve belgeler

kazım bozkurt
10.Şubat.2009, 23:01
ben coktan hazırladım verdim ama gelgelelim uye kontejyanı dolmadı ki bekliyom kaç haftadır

10.Şubat.2009, 23:23
işde bunlar yeni avcı gardaşlara gerekli evrak ve belgeler

16.Aralık.2009, 17:15
ben almanya da ikamet ediyorum ama ben türkiyede av silahi almak ve ava gitmek istiyorum arkadaslar burda yeniyim icinizde bana yardim edecek abilerim yada yasitlarima simdiden tesekkür ediyorum kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ülkeme :-)

çetin ekren
17.Aralık.2009, 08:35
Ersin bey öncelikle ailemiz hoşgeldiniz...bildiğim kadarıyla size yardımcı olmaya çalışayım...
öncelikle Türkiye'den silah ruhsatı almak ve burda avlanmak istiyorsanız şu yolu takip etmelisiniz....
burda ikamet ettiğinize dair bir belgeyi muhakkak sunmanız gerekli....ve en yakın tarihte açılacak olan bir avcı eğitim kursuna katılıp ordan alacağınız kurs bitirme belgesiyle avcılık belgenizi çıkartıp her yılın ocak ayında o yıla ait avlanma bedelini ödemeniz ve sezona yakın zamanda çıkartılan o av sezonuna ait pul bedelinide ziraat bankasına yatırdığınıza dair makbuzla birlikte milli parklar şubesine müracaat ederek evraklarınızı tamamladıktan sonra avlanma hakkınız doğacaktır...
eğer Türkiyede ikamet ettiğnize dair bir belge sunamıyorsanız....bulunduğunuz yerden almış olduğunuz silah ve ruhsatıyla birlikte yine Türkiyede aynı yere mürecaat edip sizin için geçici avcılık belgesi çıkartılmasını talep edebilir ve bu şekilde de avlanabilirsiniz...bunun maliyeti hakkında bilgim olmadığından bu konuda yardımcı olamıycam...
bilgim dahilinde umarım yardımcı olabilmişimdir....