PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (ÖNEMLİ ) DOĞAYI ZEHİRLİYORLAR

zafer kozak
11.Şubat.2009, 10:47
Selam arkadaşlar sizlerden destek bekliyorum manisa muradiye civarındaki köylerde çobanlar etrafa zehirli et atıyor pek çok av köpeği tilki çakal ve yırtıcı kuş katledildi hayvan ölülerini de delil olmasın diye kaldırıyorlar benim gece ölen kopoyumu sabah gittiğimde öldüğü yerde bulamadım ama milli parklar ve jandarma görevlilerine zehirli etlerden birisini ve ölen diğer kopoyumuzu gösterdim herhalde onu bulamamışlar arkadaşlar bir kopoyun en az 3 sene emekle yetiştiğini ve değerinin milyarlarla ifade edildiğini biliyorsunuzdur mutlaka. sesimiz ne kadar gür çıkarsa ilgilenen o kadar çok olur sizden ricam yazılarınızın sonuna KAHROLSUN DOĞAYI ZEHİRLEYENLER cümlesini eklemeniz ve varsa makam merci sahibi basında çalışan tanıdıklarınız durumu bildirmenizdir. avcı doğayı korumazsa av yapamayacağının farkındadır ama yetkililerde doğayı çoban denilen bu vahşilerden korumalı artık zehirlenen onca canlının hesabını sormalı adres gösteriyorum manisa yağcılar köyü üstüne gidilsin bir günde bunu yapanlar bulunur desteğinizi bekliyorum KAHROLSUN DOĞAYI ZEHİRLEYENLER

Yusuf
11.Şubat.2009, 11:05
Zafer Bey

Hannibali deviren Romalı General Cornellius her cümlesinin sonunda KARTACA YIKILACAK dermiş...

Senin bu hareketini ona benzettim sonunda Kartaca yikilmis.

KAHROLSUN DOGAYI ZEHIRLEYENLER...

11.Şubat.2009, 11:12
dogaya zarar verenleri kınıyorum.

Mehmet Ardilli
11.Şubat.2009, 11:18
Zafer kardeşim haklı. Bu bizimde en üzüldüğümüz olylardan biri. Bu işi yapanların cahilliğe falan sığınacak yanları yok tur. Bu düpedüz ALLAH' sızlıktır.

zafer kozak
11.Şubat.2009, 11:38
DESTEĞİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEN BÖYLE VAHŞET GÖRMEDİM KÖPEKLERİMİN BAĞIRARAK ÇIRPINIŞLARI HALA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE VE DEDİĞİNİZ GİBİ CAHİL DEĞİLLER BULABİLDİKLERİ ÖLÜLERİ KALDIRIYORLAR DELİL OLMASIN DİYE BİLİNÇLİ BİR KATLİAMDAN SÖZ EDİYORUZ. AMA ERGEÇ BİRLERİNİN GÖZÜNE TAKILIR BU YAZDIKLARIMIZ VE BİRİLERİ ARAR BURDA BİRİLERİNİ, ORADA NELER OLUYOR DİYE BU DOĞAYI KORUYAN BİRİLERİ VARDIR MUTLAKA HAYVAN HAKLARI ÇEVRE GÖNÜLLÜLERİ SAĞ DUYULU BASIN DEVLETİN ORMANLA ÇEVREYLE MİLLİ PARKLARLA GÖREVLİ YETKİLİ BİRİLERİ VARSA TANIDIĞINIZ İLETİN LÜTFEN. KAHROLSUN DOĞAYI ZEHİRLEYENLER

Mehmet Ardilli
11.Şubat.2009, 11:49
Zafercim en kısa zamanda o bölgedeyim. Gerekenlerle gerekli şekilde konuşacağıma emin olabilirsin. Teke Fahri kardeşimle bizimde başımıza gelmişti zamanında, üzüntünü anlıyorum, insanın gözü dönüveriyor böyle hallerde. O zamanları bizde gençtik. Şimdi daha itidalli olmak fikrindeyim. Ama yapanın yanına kar kalmamalı.

zafer kozak
11.Şubat.2009, 12:01
Sağolasın mehmet bey bir örnek vermek istiyorum. sayın savcılarımızdan birinin güvercinleri çalınmış gerekli kişilere demişki kuşlar da çalanlar da bulunsun sonuç anında bu daha basit aslında zehirli eti gösterdim ölen köpeğimi gösterdim zehir atılan yeri gösterdim köylülerin arasında söylenti hatta isimde telaffuz ediliyor tabi hiç biri isminin geçmesini istemiyor malum düşman kazanmamak için iki kişi alınacak iki sorgu yapılacak bak benim ortadan kaybettikleri kopoyumun ölüsünü bile gösterirler ama ne diyelim KAHROLSUN DOĞAYI ZEHİRLEYENLER

11.Şubat.2009, 12:18
bnde kınıyorum doğaya zarar verenleri

Mehmet Ardilli
11.Şubat.2009, 12:26
Bu akşam Murdiye avcılar kulübünde buluşalım zafercim. 0554 385 31 02 tel numaram. Bakalım neler yapabiliriz.

cemalreis
11.Şubat.2009, 13:53
KAHROLSUN DOĞAYI ZEHİRLEYENLER VE BUNA MÜSADE EDENLER.
ZAFER KARDEŞ MANİSADA İMZA KAMPANYASI BAŞLATIP GEREKLİ MERCİLERE GÖNDERİNİZ.

feridun berin
11.Şubat.2009, 15:28
Zafer kardeşim önce geçmiş olsun yağcılarla- şamar telekler arası şeytan üçgeni yıllardı o bölge öyle manisa-muradiyeli rahmetli ismet abinin iki kopayıda o bölgede zehirlendi 1984 lü yıllardı kısaca orası öyle ben muradiyeliyim yıllardır avcılar kulübü üyesiyim ben uçar avcısıyım ama muradiyenin kopaycısı o bölgeye gitmez keşke dikkatli olsaydın onları kınıyor allah cezalarını versin diyor ama bende mehmet abinle beraber akşam kulüpteyim kal sağlıcakla.

Mehmet Ardilli
11.Şubat.2009, 15:49
Ferudun ben giderken seni alırım.

Mustafa ÇİL
11.Şubat.2009, 16:01
İNSAN KENDİ BİLDİĞİNE NASIL ZEHİR ATAR GARDAŞIM MERAYA

BU NASIL BİR İNSANLIKTIR

KINAMAKLA KALMAYINIZ DOSTLAR NE GEREKİYORSA YAPINIZ LÜTFEN

kazım bozkurt
11.Şubat.2009, 18:27
gercekten kınıyorum böyle bir zihniyet olurmu insanlar ne kadar ugraşla köpek yetiştiriyor ben anlayamıyorum bu doga katillerini yazıklar olsun

Mehmet Ardilli
12.Şubat.2009, 13:23
Arkadaşlar bu konu gerçekten vahim boyutlarda. Dün akşam Zafer kardeşimle yüz yüze görüştük. Aslın da birkaç köyün içinde bulunduğu meralar da YASA DIŞI ZEHİRLİ ET İLE TİLKİ AVI yapıldığı konusunda önemli bulgular var. İlgili makamlarla görüş alış verişinde bulunduk. Şikayetlerimizin takibi sözünü aldık. Yapılan katliamın biz de her yönüyle takipcisiyiz. Biz de olayın tahkikatı için kolluk kuvetlerine yardım sözü verdik. Araştırmalarımıza destek olan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. RASGELE

12.Mart.2009, 23:39
Mehmet abi bu konuyu detaylı bir şekilde incelemek lazım bu konuyla ilgili daha önce görüştük ve görüş alış verişinde bulunduk kanunlar ve yasalar çerçevesinde yapılması gereken her şeyi yapmak lazım sana ve arkadaşlarımın fikirlerine tamamen katılıyorum bir çözüm yolu acilen bulmamız lazım bu çözüm yolunun bulunması içinde görgü,bilgi,delil,ispat ortaya çıkarmak lazım daha doğrusu şunu söyleyebilirim şahitli ve ispatlı veya suç üstü yapıldığı zaman bu iş çözülür ve tereyağdan kıl çeker gibi kolay olur şuan itibariyle bu işi sen yapıyorsun kardeşim denilemez denilirsede yanlış olur Burda en büyük görev biz avcılara düşüyor ben senin söylediğin her kelimeye harfiyen katılıyorum ve destekliyorum biz bu insanları takip edeceğiz gerekirse içlerine gireceğiz çevremizden araştıracağız kesin ve kati sonuçlar elde edeceğiz ki bu şekilde emek verdiğimiz yetiştirdiğimiz odalarımızda beslediğimiz ve ailemizden biri gibi saydığımız varlıklar yok olmasın heder olmasın hiç yere yok olup gitmesinler yetkili mercilerinde bu takip etme konusunda çok zamanları olacağını zannetmiyorum az önce dediğim gibi bunu biz avcılar takip ederek ortaya çıkarabiliriz hadi bir karar alalım bu işide çözelim suçlular ve bu vahşeti işleyenlerde cezasını çeksin bilinen ve şüphelenilen şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunalım ancak bu iş böyle çözülür ama takip mekanizmasını yürütmek lazım gaipten kimseye suç isnat etmek kesinlikle yanlış olur bu işin içinde haklıyken haksız duruma düşmekte var eğer bu iş bir iki günde çözülecekse ben onbeş günümü bu iş için ayırmaya razıyım ve gönüllüyüm zafer kardeşim bahsetmiş istenirse bu işi yapanlar bulunabilinir sorgulanabilinir ve bunu yapanlar hemen ortaya çıkarılır tespit edilebilir şeklinde ama bu iş onun bildiği gibi basit değil kimse kimseyi sorgulayamaz delilsiz ispatsız suç isnat edemez illegal yoldan yapılmaya kalkınılırsada suçlu duruma düşülür benim görüşlerim böyle Şuda var bu işi yapanlar ticari maksatla yapıyorlarsa cazeları daha yüksek olur ve bu işten kurtulamazlar KAHROLSUN DOĞAYI VE CANLILARI ZEHİRLEYENLER

mustafa aydoğmuş
13.Mart.2009, 04:52
BU TÜR KİŞİLERİ OTURTANCAN O ZEHİRLİ ETLERİ YEDİRECEN O KİŞİYE ŞEREFSİZLER

Mehmet Ardilli
13.Mart.2009, 05:35
Yılmaz kardeşim sen bu konuda bize en büyük destek veren ve bu konuyu herkezden fazla ciddiye alan insansın, öncelikle göstermiş olduğun ilgi alakaya gerçekten teşekkür etmemmiz lazım. Keşke her jandarma komutanı senin kadar bilgili olsa av ve avcılık konusunda. Ama insanların haksızlığa uğradıkların da haliyle ilk gösterdikleri tepki öfke oluyor. Ancak biz öfkeyle kalkanın zarar la oturacağını iyi biliriz, bu yüzden başından beri söylediğimiz itidalli olmak, fakat işin peşini bırakmamak. Bizler kanuni her türlü çabanın sonuna kadar arkasındayız. Bu işlerin birlikle, beraberlikle çözüleceğini kimse unutmamalı, küsüp kenara çekilerek, hele, hele kenardan tezahüratla bu işler çözülmez, taşın altına herkez elini sokmalı. Konun gündem de olduğunu vurgulaman bece mükemmel bir davranış, kimse jandarmanın yan gelip yattığını düşünmesin. Buraya aktarmadığın çok daha detaylı çalışmalarını ben biliyorum bu konu ile ilgili. Şikayet ettik birşey çıkmadı düşüncesi bence çok sakıncalı, elbette işin aslı öyle değil, düşüncelerine ve bilgilendirmene sonuna kadar katılıyorum. Teşekkürler benim aslan yürekli komutanım, bulacağız bu işi yapanları.

çetin ekren
13.Mart.2009, 09:41
Hayvan hakları diye bas bas bağıranlar nerde şehirde sıcak konforlu odalarda oturup rant sağlamak değil o kadar masum canlının suçu nedir kimin neyine dokunmuşlar.Bu yapılan resmen insanlık için koskoca bir ayıptır.

Bünyesinde hayvan barındırmayan doğa neye yarar.biz nereye gidiyoruz böyle üretecek yerde yok ediyoruz kendi insanlığımdan utandım.Bunun hesabı nasıl ödenecek veya ödettirilecek.KAHROLSUN DOĞAYI ZEHİRLEYENLER!!!