PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : köpeksiz avcı

12.Şubat.2009, 19:30
KÖPEKSİZ AVCI OLURMU DEMEYİM ÇÜNKÜ VAR ŞU GÜNLERDE KRİZİN YÜZÜNDEN NEREDEYSE İŞTEN ÇIKARILMA NOKTASINDAYIZ KÖPEK ALMAK İSTİYORUM AMA NE MÜMKÜN NE OLACAK BU MEMLEKETİN HALİ ANLAYAMIYORUM PORSUK DAGLARINA CIKIP GEZİP GEİP İNİYORUM BAŞKA BİRSEYDE YAPMIYORUM HAYIRLISI DİYELİM

kazım bozkurt
12.Şubat.2009, 20:45
allah yardımcın olsun be abi işalah köpegin olur

12.Şubat.2009, 20:59
hayırlısı kardeşim alahtan ümitkesılmez allah herkezin işini rasgetirsin işallah kırizden cıkarızda herkez raha nefesalır saygılar.

Sebahattin AVCI
12.Şubat.2009, 21:24
YILMAZ ustam Naim ÖZAVCI abimizin söylediği gibi (köpeksiz ava gitmek ,gelinsiz balayına gitmeye benzer )
önce iş sonra biraz sabırla ugraşla oda hallolur inşallah ama sen siteyi iyi takip etmen lazım ilanları kaçırma öncelerden bi kaç ilan oldu böyle herşey nasip biraz da uğraşıp takip edecen inşallah yakında istediğin bi köpeğe sahip olursun RASTGELE

cemalreis
12.Şubat.2009, 21:34
yılmaz gardaş bıldırcına karşı biraz dişini sık inşaallah ozamana paralanırsın ,yoksa çil kardeşim sana taksit yapar.

Mustafa ÇİL
12.Şubat.2009, 22:00
gereken neyse yapılır gardaşım meraklanma
ama anlattıklların memleketin gerçekleri

ADAPAZARLI AVCI
13.Şubat.2009, 05:23
arkadaşım sezon kapanıyor elbet birisi köpeğini verir

sezon bitince bazı avcılar köpek bakmak istemez bakamazlar. inş sana verirler.

saygılar selamlar.

çetin ekren
13.Şubat.2009, 07:35
GARDAŞ inan bende seninle hemen hemen aynı durumdayım bizim durumumuz şu hani bir cep telefonun olurda içine takacağın hattın olmaz yani hatsız cep telefonu durum aynen bu yıllarca bende köpekle avlandın onlarca yavru dağıttım millete şimdi köpeksiz dağlarda başıboş dolandım.ve inan amaç vurmak öldürmek değil bu sezon 2 sefer keklik avına gitmişim başka yok ne olacak o dağların bütün kekliğini bana verseler ne hep gözüm alltta üste köpek ararken kuşa bakacak halim mi var ve inan o yavru dağıttığım arkadaş dediğim insanlar köpeklerinin doğumunu bile benden gizlediler böyle insanlara yavru vermişim.neyse kardeş seninle dert ortağıyım hani derler ya ağaçtan düşeni anvak ağaçtan düşen anlar.köpeksiz avlar.RASGELE...

cemalreis
13.Şubat.2009, 12:26
memleketin bir gerçeğide avcıları adam yerine koymuyorlar maalesef bu son dönemde çıkarılan yasalarla dahada arttı ama vergi avlanma puluna gelince söke söke alıyorlar.

sevki yesilpınar
13.Mart.2009, 09:41
haklısın kardeşimm ilerde kpegin olması ümitleriylee