Orijinalini görmek için tıklayınız : SEVGİLELER GÜNÜNÜ GEÇ KUTLADIK KARAGÖZLÜYLE
Bugün yapmış olduğum çulluk avında çok kuş bulamama rağmen 4 kuş uçurup 2 si nasip oldu!
İşte resimlerim ama biraz kötüler çünkü malesef foto makinamın pili bitmiş ve telle çekmek zorunda kaldım bunları :)
http://i41.tinypic.com/2192ubs.jpg
http://i39.tinypic.com/affz9c.jpg
http://i40.tinypic.com/110veo9.jpg
Dostlar nerde kaldı güzel yorumlarınız :)
Sevgili arkadaşım, cok güzel bir av günü olmuş. Daim olsun.
Selamlar... Rastgele.
Güzel av olmuş.bugünlerin kıymetini bilin.biz bu sene 1 ay önce bıraktık avı kuş olmadığı için.yukarılarda kaldı kuş.güneye inmedi bir türlü.Gerçekten çok güzel av olmuş.Avınız daim olsun.
Sağolun dostlar!
Yağız bey sizlerin av yapamamanıza gerçekten üzüldüm ama malesef havalar çok ıcak gitti!Sizin oralarda arkadaşlar çulluk ararken bıldırcın avladı bu sene!
bizlerde kuşu ocak ayından sonra avlamaya başladık çok şükür! sizleride seneye bekleriz artık çanakkale ye çulluk avına
Çanakkale yeniceden selamlar
Bu yoklukta çok ii bir av baya şanslısın...
unforgiven
16.Şubat.2009, 10:43
Maşallah Rabbim kazasız belasız avlar nasip etsin abim...Eline emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş...
Saygılarımla...
Bu yoklukta çok ii bir av baya şanslısın...
Sağolasın Mustafa abi, ama şanstan ziyade meraları bilmek lazım!
Sağolsun meram beni hiç boş göndermiyor.Busene o meradan 1 kez boş çıktık.ondada çok lodos olmasına rağmen 2 kuş uçurup vuramadık
Meralarım Sağolsun :)
Saygılarımla....
Maşallah Rabbim kazasız belasız avlar nasip etsin abim...Eline emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş...
Saygılarımla...
Teşekkürler kardeşim.
Allah cümlemize kazasız belasız bol avlar nasip etsin
Çanakkaleden selammlar
fevzi dursun
16.Şubat.2009, 20:31
hamit abicim ne zaman buldun bu karagözlümleri yaw. vallaha daha yeni görüyom. abim yine öğle molasınamı sıkıştırdın bunları :). abim güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık rastgele.
kazım bozkurt
16.Şubat.2009, 20:35
cok guzel olmuş hamit abi yaw bende yanınamı gelsem senin ne ya abii şaka bi yanada cok mukemmel köpegin var abi bnce iş merada deil keratada rastgele
hamit abicim ne zaman buldun bu karagözlümleri yaw. vallaha daha yeni görüyom. abim yine öğle molasınamı sıkıştırdın bunları :). abim güzel paylaşım olmuş emeğine sağlık rastgele.
Fevzi abi sağolasın, ama pek öğle molasına sıkışacak kuş kalmadı artık :)
Bu kara gözlüleri bulabilmek için 4 saat falan yürümek zorunda kaldım meralarda ama deydi
Bakalım son hafta ne olacak?
Çanakkaleden selamlar saygılar
cok guzel olmuş hamit abi yaw bende yanınamı gelsem senin ne ya abii şaka bi yanada cok mukemmel köpegin var abi bnce iş merada deil keratada rastgele
Semihcim buyur gel valla!!!başımın üstünde yerin var
Köpeğim adınada çok teşekkür ederim iltifatın için ama merada kuş olmayınca en kral köpek bile çaresiz kalır dostum,olmayanı yaratmak tek Yüce Allaha mahsus....
Bizim keratada kendi çapımızda avlandırıyor bizi,yüzümüzü kara çıkartmıyor çok şükür ama öğrenicek çok şeyi var daha özellikle çulluk avında :)
Saygılarımla
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.