Orijinalini görmek için tıklayınız : KÜÇÜK AVCI OLMAMDA SAKINCA VARMI
http://www.istanbulhits.com/haber/resim/bildircin.jpgBEN BILDIRCIN HASTASIYIM
ahmetERDOGAN
15.Şubat.2009, 15:19
SEN COK MERAKLI BIR GENC AVCI OLACAKSIN BUNA BEN HEMŞERI OLARAK INANIYORUM AMA DAHA SENIN ICIN COK ERKEN BENCE SEN ILK ONCE OKUMAN LAZIM 18YASINDAN SONRA ALLAH NASIP EDERSE ISTEDIKLERINI YAPABILIRSIN MERAKLI YEGENIMIZE SEVGILER
saol abilerim derlerim de gayet iyi aallah nasip ederse güzel bir ce kurallara uyan avcı olacağım
Tamer Kuvvet
15.Şubat.2009, 19:29
Hadi bakalım kardeşim hayırlısı olsun senin gibi genç avcıları takdir ediyorum devam kardeşim bu sevda bitmez.
Sevgili Bircan, öncelikle avcılıga olan ilginden dolayı seni tebrik ederim.
Sana bir tavsiyem var, avcılıgı yaparken vicdanın ve aklın arasında bir köprü kurmayı sakın unutma. Bu cok önemli. Tabii ki, kurallara uymak şart.
Bu konuda sormak istediğin birsey olursa, mail adresim ve telefon numaram yazılı. Beklerim.
Selam ve sevgiler..
Rastgele..
Genç avcı adayı kardeşim,
Öncelikle sana hoş geldin diyorum.Avcılık adına ileriki yıllarda işine yarayacak bilgilerin,tecrübelerin paylaşıldığı bir siteyi tercih etmen doğru yolda olduğunu gösteriyor.Senin gibi bilinçli avcılarn yetiştiğini görmek gerçekten çok umut verici.
mustafa aydoğmuş
16.Şubat.2009, 05:23
tebrikler bircan kardeşim bu yoldan ayrılma önçe korumak lazım
Aferin sana bilinçli bir avcı olacağından eminim..
erol kahraman
16.Şubat.2009, 09:35
bircan yaşına göre bıldırcın avı çok uyumlu olur eminim ilerde av ın tadına ve zevkine varırsın
Mustafa ÇİL
16.Şubat.2009, 14:43
İNSAN ÇANKIRIDA OLURDA EROL
AVA BILDIRCINLAMI BAŞLAR
ALLAH AŞKINA
HEHEHEHE
BU GÜN KÜÇÜKSÜN YARIN BÜYÜYECEKSİN GARDAŞIM
Mehmet Ardilli
16.Şubat.2009, 14:55
Sevgili Bircan kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Çünkü bende ilk okul çağların da çantacılık yaparak avcılığa başlamış birisiyim. Av bir spor ise bunun hiçbir sakıncası olmamalı. Ancak av sporu koplike bir bütünlüğe sahip. Yani içinde silah kullanımı, doğa yürüyüşü, yer yer dağcılık, ve özellikle doğal yaşamı iyi tanımak ve korumak var. Avcılığın birinci basamağı ise öğrenmek. Benim fikrim ağaç yaşken eğilir. Yine de öğüdüm o ki; yanın da usta bir avcı olmadan meraya adım atma. Sana Manisa dan kucak dolusu selamlar. Rasgele dostum.
mustafa çil abi ben çankırının çerkeş ilçesindeyim ben çankırıyı nerden bileyim ilimiz diye orayı yazdım çankırının çerkeş ilçesi
saol mehmet abim ve diğer abilerime sizi ve avkoliği çok sevdim SEVGİLERİMLE
kapadokyali_1981
16.Şubat.2009, 16:03
Aramıza hoşgeldin Bircan kardeşim. Öncelikle şunu belirtmek isterim her yeni nesil bi öncekine nazaran av konusunda biraz daha şanssız maalisef. Ama av bir tutkudur ve bir başlarsan bi daha bırakamzsın . Bu gün bıldırcın yarın bi keklik tavşan ördek derken birde bakmışınki hızına kimse yetişemiyor. Ama en büyük avantajın burda bir sürü fikir alışverişi yapabileceğin arkadaşın abin olacak.
ewet benim gibi küçük avc1 vaarm1 avkolik sitemizde
Mesut BÜLBÜL
24.Şubat.2009, 15:35
olur olur cekirdekten olur avcı dediğin ama dikkatli olacaksın bence temel eğitimlerin olması lazım tebrikler sana kardeşim maşallah şimödiden selamlar sayğılar
cemalreis
24.Şubat.2009, 16:25
BUGÜNÜN KÜÇÜĞÜ YARININ BÜYÜĞÜ DOSTLAR SIKI DURUN AVCININ HASI GELİYOR
Sebahattin AVCI
24.Şubat.2009, 17:47
hoşgeldin sefalar getirdin http://www.avkolik.net/forum/richedit/smileys/YahooIM/41.gif
Bircan senin şu anda elinde av tüfeği değil kalem olmalı.Önce okuman lazım.Av işi hobidir.Okumadıktan sonra avcı olsan olsan ne olur.Seni geçindirirmi.
Önce okuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
çetin ekren
25.Şubat.2009, 14:10
Bircan kardeşim bak bu kadar yazının içinde bir çoğu sana oku diyorlar önce oku bir mevki sahibi ol ondan sonra hobi olarakmı spor olarakmı artık ne amaçla olursa olsun avcılığa başla benimde inancım senin gibi küçük yaşta olan kardeşlerimiz için av merakı okumanıza engel olmasın çünki bu insana bulaşmaya görsün çaresi olmayan tek hastalık bence.yinede sen ve büyüklerin bilir tabiki!!!
abim benim büyüklerim av sevgime değil kızmıyolar küçük yaşta bağımlı olduğuma kızıyolar derslerim işte bu dönem teşekkür aldım kötü oldu ama 2. dönem taktir
Yusuf
25.Şubat.2009, 18:06
abim benim büyüklerim av sevgime değil kızmıyolar küçük yaşta bağımlı olduğuma kızıyolar derslerim işte bu dönem teşekkür aldım kötü oldu ama 2. dönem taktir
Aferin Sana
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.